Gość Keri Napisano Lipiec 17, 2019 Co myślicie o Natalce i jej powtarzanych w każdym vlogu frazesach typu ,,staram się wychodzić ze swojej strefy komfortu'' w odniesieniu do kroju ...enki? jak dla mnie bije od niej brak pewności siebie, robi wszystko żeby widzki nie odeszły i nagrywa pod dyktando, widać panikę w jej działaniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Lipiec 17, 2019 A mi sie wlasnie wydaje zakochana w sobie. Ostatnio wystapila w krotkiej spodniczce i mowila, ze tak czuje sie najlepiej: "dziewczece lamane przez kobiece". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Keri Napisano Lipiec 17, 2019 12 minut temu, Gość Gosc napisał: A mi sie wlasnie wydaje zakochana w sobie. Ostatnio wystapila w krotkiej spodniczce i mowila, ze tak czuje sie najlepiej: "dziewczece lamane przez kobiece". Pamiętaj tylko proszę, że nie to co mówimy, a to jak się zachowujemy świadczy o nas. Wydaje mi się że mocno próbuje zagłuszyć swoje kompleksy i brak pewności siebie krzyczeniem ,,spójrzcie robię co chcę kocham swoje ciało i swoje życie" a dostosowuje się do komentarzy pod filmami. Jak dziewczyny napisały jej, że przesadziła z nowymi ustami to przez 2 tygodnie nie było żadnego instastory ze zbliżeniem na twarz, obawiała się komentarzy. Mówiła że uwielbia różowe makijaże ale jak dostawała komentarze od widzek że mają dość to zaczęła wykonywać inne. Jej życie i kontent zmieniają się w zależności od tego jak wiatr zawieje - zero własnego kierunku, a gust, styl i tematykę filmów zmienia co kilka tygodni, jak dla mnie brakuje jej charakteru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Królowa Juciuba 160 Napisano Lipiec 17, 2019 to taka głupiutka natalka, gdyby nie ten jej "insta-partner" to dawno by zginęła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 17, 2019 dlaczego insta partner ? mi się wydaje ze ten facet ma tego dosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Xxx Napisano Lipiec 17, 2019 Ma taki nick na IG ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aba Napisano Lipiec 17, 2019 fakt jest mega glupiutka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alineczka Napisano Lipiec 17, 2019 jest ladna ale mega niepewna siebie i kurczowo trzyma sie tego tomka . a on taki gburowaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość R. H. B. Napisano Lipiec 17, 2019 Też ostatnio zauważyłam, że nie akceptuje siebie. Mimo tego, że ma bardzo ładną figurę. Jakaś taka zakompleksiona jest. Może przez tego Tomka... Albo ogląda IG i popada w kompleksy. Kiedyś lubiłam ją oglądać, teraz czasem włączę jakiś filmik, ale nie mogę jej słuchać jak patrzę na te wielkie wary i słyszę to seplenienie to szału moje uszy dostają. Jak można poprawiać usta mając taką wadę wymowy i jeszcze mówić, że robi to dla nas, żeby lepiej było wszystko widać. Szkoda że nie pójdzie do logopedy dla nas, bo dla mniej ważniejsze jest to co ma do powiedzenia, a nie to jakie ma usta. Przez tą wadę wymowy wyłączam filmik, bo to nie jest takie delikatne tylko praktycznie każde słowo wypowiada źle...ciężko się jej słucha. Mam wrażenie, że ona bardzo boi się krytyki i ślepo podąża za radami widzów zamiast mieć swój własny pomysł na kanał. Zawsze się znajdzie ktoś taki komu nie będzie się podobać, powinna się z tym pogodzić i robić to co jej w sercu gra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 17, 2019 Tez odnoszę wrażenie, że ostatnio trochę się pogubiła... krąży pomiędzy ciągłym „dostosowaniem” kanału i treści do piętrzących się różnych oczekiwań widzów, a jakimiś pyskówkami w komentarzach w tonie „moja sprawa, robię jak chcę, nic ci do tego” (?) Każda z tych skrajności dla mnie na minus, może rzeczywiście wiąże się to z jej niską pewnością siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Lipiec 17, 2019 ona jest strasznie nudna, oglądając ją nic mi się nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosciu Napisano Lipiec 18, 2019 Dnia 17.07.2019 o 14:32, Gość alineczka napisał: jest ladna ale mega niepewna siebie i kurczowo trzyma sie tego tomka . a on taki gburowaty laina? z ktorej strony? te wszystkie otynkowane pin dy sa po prostu brzydkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Lipiec 18, 2019 Z profilu dramat!!! Jak jakis ptak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Lipiec 18, 2019 Dnia 17.07.2019 o 14:32, Gość alineczka napisał: jest ladna ale mega niepewna siebie i kurczowo trzyma sie tego tomka . a on taki gburowaty Mnie w ogóle się nie podoba. Ani z twarzy, ani z figury. Przeciętna dziewczyna. To nie jest złośliwa opinia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkk Napisano Lipiec 20, 2019 Przyznam szczerze że te pare kg więcej dodawało jej uroku i mi się jej figura mega podobała. Teraz taki klon jakich wiele.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mmm Napisano Lipiec 20, 2019 2 godziny temu, Gość kkk napisał: Przyznam szczerze że te pare kg więcej dodawało jej uroku i mi się jej figura mega podobała. Teraz taki klon jakich wiele.... I ta wychudła zapadniętą twarz. Mnie osobiście to odrzuca od oglądania jej mejkapow :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emiiiilka 244 Napisano Lipiec 20, 2019 Dokładnie. Nie wiem czemu dziewczyny sobie to robią, nie każdy wygląda dobrze jak jest taki extra-szczupły.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 21, 2019 14 godzin temu, Emiiiilka napisał: Dokładnie. Nie wiem czemu dziewczyny sobie to robią, nie każdy wygląda dobrze jak jest taki extra-szczupły.... Taka moda, tak samo każda usta robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ihgff Napisano Lipiec 21, 2019 Wydaje się sympatyczna, faktycznie trochę zamula, ale makijaże robi fajne. Kiedyś oglądałam i lubiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Lipiec 21, 2019 Te jej makijaze dobrze wyglądają tylko na niej bo ma duże oczy i dobry kształt do malowania, wielka makijazystka a jakos makijazy na wymagajacych modelkach nie pokazuje. Poza tym jest jakaś patologiczna widać w oczach i bez przerwy jęczy i nudzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 21, 2019 10 minut temu, Gość Gosc napisał: Te jej makijaze dobrze wyglądają tylko na niej bo ma duże oczy i dobry kształt do malowania, wielka makijazystka a jakos makijazy na wymagajacych modelkach nie pokazuje. Poza tym jest jakaś patologiczna widać w oczach i bez przerwy jęczy i nudzi Nudzi to strasznie. Mam jeszcze wrażenie, że oczekuje ciągle współczucia od innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Haha Napisano Lipiec 21, 2019 Glupie dziecko nie mysli samodzielnie tylko powtarza slogany widac ze myslenie przychodzi jej z trudem xd i te jej odpowiedzi na hejt: ludzie dajcie spokoj, ludzie wezcie przestancie, dlaczego ludzie robią to i to, ludzie wyluzujcie. Ale czuc strach i kolejne filmy pod dyktando widzek i tlumaczenie sie w kazdym filmiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fakt Napisano Lipiec 22, 2019 rozumkiem to ona nie grzeszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Sierpień 3, 2019 strasznie przejmuje sie opinia innych, ze wszystkiego się tłumaczy, nawet na food haulach z tego ze kupi cos niezdrowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aaa Napisano Sierpień 3, 2019 Natalie energyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Era Napisano Sierpień 3, 2019 31 minut temu, Gość Aaa napisał: Natalie energyyy Hahaha pamietam!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hej Napisano Sierpień 3, 2019 Chyba znowu dostrzyknela usta widac na insta story Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Sierpień 3, 2019 3 godziny temu, Gość Aaa napisał: Natalie energyyy o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hej Napisano Sierpień 3, 2019 50 minut temu, Gość gosc napisał: o co chodzi? Jakis czas temu nasza glupiutka natalcia w kazdym vlogu musiala wspomniec jak duzo energii ma, pozytywna energia, pozytywne wibracje, inspirujące filmiki, zdjęcia w liściach, kadry z kocem i świeczkami, zero ustawki, 100% natural Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Sierpień 3, 2019 ciekawe jak ten jej facet znosi te cyrki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach