Gość Hmm Napisano Wrzesień 8, 2019 Zenek maryniuk zrobił tego jej faceta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Wrzesień 8, 2019 zenek martyniuk + michel moran Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 11, 2019 Dnia 8.09.2019 o 19:55, Gość gosc napisał: zenek martyniuk + michel moran W punkt :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anke Napisano Wrzesień 12, 2019 oh nati inspirujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 12, 2019 Pełna energyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kordła Napisano Wrzesień 13, 2019 Flaki z olejemmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Soao Napisano Wrzesień 13, 2019 10 godzin temu, Gość Gosc napisał: Pełna energyyy Pełna energyyy bedzie juz niebawem, jak przyjdzie jesien i motywacja by walczyć z jesienną chandrą, kocyk, ksiazka i smufi w ręku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ula Napisano Wrzesień 13, 2019 i jesienne kolory będą bardzo inspirujące do tworzenia jesiennych makijaży czyli pomarańczowe powieki + burgundowe matowe usta. i fanki będą jej pisały ,,inspirujesz!" zobaczycie. Wszystko będzie ekscytująco - inspirujące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Props Napisano Wrzesień 16, 2019 Szacunek za przyznanie się do endometriozy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 19, 2019 Lubiłam ja oglądać za czasów mieszkania w londynie. teraz zrobiła się strasznie sztuczna i powtarza się w każdym vlogu jaka to nie jest zmęczona mimo ze „pracuje” w domu razem z tomkiem teraz Wszystko robi dla hajsu smutne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Wrzesień 19, 2019 ona pracuje w kawiarni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 19, 2019 8 minut temu, Gość gosc napisał: ona pracuje w kawiarni Tutaj w Polsce po powrocie? No niezle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nat Napisano Wrzesień 20, 2019 wspomniala cos takiego przy przymierzaniu ciuchow ze nadaje sie do pracy w kawiarni. Pewnie tylko dla ubezpieczenia to robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 20, 2019 Chyba miała na myśli ze pracuje na laptopie w kawiarni na lapku razem z Tomkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nat Napisano Wrzesień 20, 2019 1 godzinę temu, Gość Gość napisał: Chyba miała na myśli ze pracuje na laptopie w kawiarni na lapku razem z Tomkiem. a to chyba ze tak hah a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxx Napisano Wrzesień 24, 2019 Niestety ale ona jest mega nudna i przybijająca wręcz. Fajnie się ją ogląda na początku, bo wydaje się być miła, ale po dłuższym czasie jej treści zaczynają odmóżdżać, bo ciągle mówi i robi to samo. Zero pomysłów na kanał i nowe filmy, więc dodaje tylko te sponsorowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agu Napisano Wrzesień 26, 2019 To prawda, dziewucha bez pomysłu na siebie i wciąż się powtarza i gada w kółko o tym samym, jej niski iloraz inteligencji aż wali po uszach i oczach, niestety pewnych rzeczy się nie przeskoczy, przecież ona nie potrafi sklecić sensownego zdania. Rozpaczliwie próbuje być światowa i się wybić, śmierdzi desperacją na kilometr, to totalnie odstrasza. W dodatku te jej filmy są takie sztuczne, te ujęcia tak nienaturalne i śmieszne że totalnie nie da się tego oglądać, to wszystko plus wada wymowy, wstrętne uzębienie i infantylny głos to razem normalnie karuzela żenady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Wrzesień 26, 2019 nie ogladam wcale filmow z makijazami. Wole vlogi chociaz te z pl nie sa tak fajne jak z uk i prawie wcale ich nie kreci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szs Napisano Wrzesień 26, 2019 Natalia ma straszną potrzebę akceptacji, chociaż nie wiem czy to tak nazwać. Co raz to na stories, opisach zdjęć, w filmach pytania POWIEDZCIE JAKIE CHCECIE FILMY. Widzki jej stękają, że kiedyś vlogi to były inne, a ta w jednym filmie odpowiada HIHI O CO WAM CHODZI JAKIE INNE JA JESTEM WCIĄŻ TAKA SAMA, a w kolejnym TO CO MAM ROBIĆ, CO CHCECIE ZOBACZYĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agu Napisano Wrzesień 26, 2019 1 minutę temu, Gość szs napisał: Natalia ma straszną potrzebę akceptacji, chociaż nie wiem czy to tak nazwać. Co raz to na stories, opisach zdjęć, w filmach pytania POWIEDZCIE JAKIE CHCECIE FILMY. Widzki jej stękają, że kiedyś vlogi to były inne, a ta w jednym filmie odpowiada HIHI O CO WAM CHODZI JAKIE INNE JA JESTEM WCIĄŻ TAKA SAMA, a w kolejnym TO CO MAM ROBIĆ, CO CHCECIE ZOBACZYĆ Noo dokładnie to ten brak pomysłu na siebie i rozpaczliwa desperacja o których pisałam. Nikt nie lubi osób które są zdesperowane i szukają atencji, na youtube też tak działa, jak nie masz charakteru to nie masz dla innych wartości, kto niby chciałby oglądać taką memeje bez swojego zdania i jeszcze ubogą intelektualnie .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szs Napisano Wrzesień 26, 2019 2 minuty temu, Gość agu napisał: Noo dokładnie to ten brak pomysłu na siebie i rozpaczliwa desperacja o których pisałam. Nikt nie lubi osób które są zdesperowane i szukają atencji, na youtube też tak działa, jak nie masz charakteru to nie masz dla innych wartości, kto niby chciałby oglądać taką memeje bez swojego zdania i jeszcze ubogą intelektualnie .. a jeszcze sobie przypomniałam jak w którymś filmie w stylu grwm mówi o podcastach. i może źle ją zrozumiałam, ale tak to tłumaczyła, ze do tej pory nie wiem czy ona chce, aby polecono jej podcasty, czy skoro to jest modne to chce pójść w tę stronę... może ktoś też to widział i mnie oświeci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agu Napisano Wrzesień 26, 2019 25 minut temu, Gość szs napisał: a jeszcze sobie przypomniałam jak w którymś filmie w stylu grwm mówi o podcastach. i może źle ją zrozumiałam, ale tak to tłumaczyła, ze do tej pory nie wiem czy ona chce, aby polecono jej podcasty, czy skoro to jest modne to chce pójść w tę stronę... może ktoś też to widział i mnie oświeci Ja nie widziałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szs Napisano Wrzesień 26, 2019 Przed chwilą, Gość Agu napisał: Ja nie widziałam aż poszukałam, który to mógł być film :d obstawiam, że było to w: szczerze o powrocie z uk, wymówkach i mobilizacji {gadany makijaż}. ale to tylko dla chętnych, ten film to męczarnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2019 Ślub wzięli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chcvjbj Napisano Wrzesień 29, 2019 Tak coś mi się wydawało ze wezmą slub po tej ich sesji narzeczesnkiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lola Napisano Październik 20, 2019 Mam pytanie..czy to ta wychydzona dziewczyna z podkowami po oczami??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hjhj Napisano Październik 23, 2019 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goscik Napisano Październik 23, 2019 czemu wzięli taki ślub na szybko? bez gości bez wesela? czy natalka jest w ciąży? probowalam obejrzeć ten jej filmik ale gadała smęty jakieś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emiiiilka 244 Napisano Październik 23, 2019 30 minut temu, Gość goscik napisał: czemu wzięli taki ślub na szybko? bez gości bez wesela? czy natalka jest w ciąży? probowalam obejrzeć ten jej filmik ale gadała smęty jakieś Jak szybko? Są ze sobą kope lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Październik 23, 2019 nudna sie zrobila po powrocie do kraju, tez wyczuwam ciaze w niedalekim czasie, w koncu wziela sie za swoje zdrowie, zabieg zwiazany z endometrioza itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach