Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niemampowodzeniaupolakow

Podobam sie tylko ukraincom,cyganom,brunetom czemu?

Polecane posty

Gość Niemampowodzeniaupolakow

Jestem naturalna szatynka farbowana na blond pasma albo rudy lub swoje szatyn-mysi braz. Mam jasna cere, niebieskie oczy. Za to moja siostra brunetka o brazowych oczach i oliwkowej cerze miala ogromne powodzenie ale ufarbowala sie na blond i jest juz starsza i juz nie ma tak jak dawniej bedac brunetka. Zauwazylam ze blondi spalone na braz tez maja powodzenie. To co ja zrobie ze jestem blada?

W polszy jestem raczej niewidzialna.jak sie ktos tam zauroczyl to byl raczej brunet albo mial brazowe oczy. Ja naprawde nie mam nic do niebieskookich facetow tylko z takimi bylam. Tylko ta niewidzialnosc.

serio tak mnie ostatnio podrywali cyganie ze az mi bylo glupio. Potem sie czulam dowartosciowana tak jak brunetki w polszy. Ech...

Czasem jacys bruneci sie zagapia czy czasem zagadna. Ale tez nie wszyscy wiadomo. Raz na plazy nad baltykiem widzialam jak sie na mnie gapili jacys angole tak nachalnie. A ostatnio ukraincy na plazy az jeden podszedl tuz pode mnie i sie gapil.

bedac rok za granica 2 facetow chcialo sie zapoznac. Jeden rosjanin a drugi  chyba brazylijczyk.

mowcie ze jestem pusta i mam problem z doopy. Ale czuje sie przez to zakopleksiona. Nie mam zamiaru robic z siebie solaryjnej skwary. Widzialam ze to juz budzi zachwyt polakow doslownie. Jedna taka miala skore jak murzynka nawet nie mulatka; dlugie czarne wlosy i normalnie az glowy wykrecali. 

A ja taka juz mam karnacje, blado zoltawa, teraz delikatnie opalona a czarne wlosy mi nie pasuja. Nie da sie mnie opalic na braz.

no dobra zylam w cieniu siostry brunetki. I widze to caly czas kogo wola polacy.

Gość Leżaczek butkowski

Jesteś brzydkim psychicznym pedalsonem jakich wielu tylko twoje życie zamyka się w Internecie. Na szczęście

Gość Roxanka

Roszczeniowe polaczki wybrzydzaja jak nie wiem a na kazda skware by lecieli oni nie maja gustu a sami sa paskudna bledzia fuj

Gość Roxanka

I lubie tylko turkow, grekow a nawet azjatow byle nie polakow bladych spasionych lysych :/ disgusted

Gość Czarnulaaaa

Autorko ty sie ciesz ze tacy ladni na ciebie leca zazdroszcze bo na mnie sami paskudni lubie tylko brunetow

Gość Zsazsa

Ja się tylko podobam opalonym , tez mnie szlag trafia . 

Blondynka , biust D , 58 kg , 168

Gość 123444

Moim pierwszym narzeczonym byl jak wszyscy okreslali typ model blond wlosy umiesniony  zwiazek trwal rok. Drugi powazny chlopak jak to go wszyscy nazywali pokemon ani wysoki ani przystojny. Moj obecny maz to dla mnie najsexowniejszy czlowiek na ziemi, pociaga mnie emocjonalnie intelektualnie i fizycznie. W zyciu nie liczy sie kasa, wyglad, to wszystko z czasem przeminie. Jesli skupiasz sie tylko na wygladzie swoim i innych bedziesz przyciagac pustych prostych ludzi. 

Gość Muszę się opanować.

Boszz jak ja ciebie kocham. Chyba zaraz zwariuje! 

Gość Szaleństwo

Boże jak ja go kocham

Boże jak ja go kocham 

Ciągle to w głowie mam

Gość AutorkaTematu

Ja wlasnie nie patrze czy ma wlosy blond czy braz ani jakie oczy. Zakochana bylam w roznych. Spodobac mi sie moze kazdy. Ale polacy tak wybrzydzaja ze szok nie mozna byc blada blondi