BlaskBabkiBożej 13 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Na koniu karetą. Stać mnie i nie każdy jest takim biedakiem jak ty, bez dachu nad głową, z zaburzeniami psychicznymi, hormonalnymi, nienawiścią do całego świata.. Kiedy byłaś ostatnio na randce? Nigdy. Słusznie, bo nikt cię nie chce ale nie wyżywaj się przez to na całym forum, że ktoś ma się lepiej od ciebie i ma mieszkanie. Poza tym przestań pić Koszmar, co za baba Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 557 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: szukasz ojca dla dziecka to nie tutaj...wez se na roksa kanal otwórz i pros o atencje No o tym właśnie bełkocie bezsensownym pisałam. Masz riposty jakbyś był po małym udarze. A się dziewczyny czepiasz i udajesz wielkiego bonza intelektu. Edytowano 4 godziny temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 81 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: won szloro Offensive/abusive. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 13 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Offensive/abusive. To te słowa które znasz z terapii? Dodaj jeszcze narcyza przepracować fokus i afirmacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 13 Napisano 4 godziny temu I dobrostan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 557 Napisano 4 godziny temu I wy się Libeda albo Evki czepiacie. Oni chociaż zawsze argumentują tak czy inaczej, Tu to bełkot randomowy i wyzwiska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 81 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BlaskBabkiBożej napisał: To te słowa które znasz z terapii? Dodaj jeszcze narcyza przepracować fokus i afirmacja Idź się lepiej popłacz nad swoim samotnym losem i pożegnaj się z kafeterią na zawsze po raz pięćset osiemdziesiąty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 13 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Idź się lepiej popłacz nad swoim samotnym losem i pożegnaj się z kafeterią na zawsze po raz pięćset osiemdziesiąty. Tysiąc pierwszy gwoli ścisłości czy babe jedze dzis praktykowalas wedle zaleceń szamanki z mowu? Bo masz spięta kobiecość mocno dzis kochanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 81 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BlaskBabkiBożej napisał: Tysiąc pierwszy gwoli ścisłości czy babe jedze dzis praktykowalas wedle zaleceń szamanki z mowu? Bo masz spięta kobiecość mocno dzis kochanie Otacza mnie dziś ciepła i przyjemna aura, u ciebie wyczuwam…kolczastą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 13 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Otacza mnie dziś ciepła i przyjemna aura, u ciebie wyczuwam…kolczastą. Masz bardzo ciemna aurę wokół odbytu. Widzę to. Musisz się udać do trenerki seksualnej Magdaleny Bunio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 481 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Otacza mnie dziś ciepła i przyjemna aura, u ciebie wyczuwam…kolczastą. I te procenty alkoholowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: I wy się Libeda albo Evki czepiacie. Oni chociaż zawsze argumentują tak czy inaczej, Tu to bełkot randomowy i wyzwiska. poziom przygłupa i oszołomki ci imponuje, napisała lewaczka, która facet osrał dla młodszej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 81 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: I te procenty alkoholowe Może miesza je jeszcze z jakimiś xanaxami czy innymi wynalazkami, stąd te jazdy agresywne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Offensive/abusive. dobra wypad z baru szloro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 481 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: I wy się Libeda albo Evki czepiacie. Oni chociaż zawsze argumentują tak czy inaczej, Tu to bełkot randomowy i wyzwiska. Kogo to obchodzi? Czekasz na Widmo? Nie ma go i dziś nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 20 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Nemesio Cervantes napisał: pamietasz koturny na techniawe? kiedyś miałem sobie kupic takie. byly modne Coś kojarzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 481 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: dobra wypad z baru szloro Uważaj i ostrożnie dobieraj słowa. W domu sobie tak nazywaj, ale to nie jest obora i zachowuj się albo idź spać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 13 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Może miesza je jeszcze z jakimiś xanaxami czy innymi wynalazkami, stąd te jazdy agresywne? Skarbie ale to ty jesteś pod opieką wątpliwą skadinad psychiatry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Kogo to obchodzi? Czekasz na Widmo? Nie ma go i dziś nie będzie widma nie ma ... dziwie, ze on jej odpowiada i poświeca czas na te wysrywy zmurszałej madki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 481 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Może miesza je jeszcze z jakimiś xanaxami czy innymi wynalazkami, stąd te jazdy agresywne? Nie znam się, bo nigdy takich lekarstw nie brałam 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 13 Napisano 4 godziny temu No i co ja mam ci kociu napisać? Że ci nie pomaga nic. No misia takie są fakty. Odstaw kampari aperol a może trochę ulgi zaznasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 481 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: widma nie ma ... dziwie, ze on jej odpowiada i poświeca czas na te wysrywy zmurszałej madki Tu każdy ma swojego fana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Uważaj i ostrożnie dobieraj słowa. W domu sobie tak nazywaj, ale to nie jest obora i zachowuj się albo idź spać. bede pisać co chce, a ty wez ja zaprowadz na te kowbojki, miejsca pomylila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 81 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Uważaj i ostrożnie dobieraj słowa. W domu sobie tak nazywaj, ale to nie jest obora i zachowuj się albo idź spać. Czego spodziewać się po odpadzie ludzkim? Edytowano 4 godziny temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 481 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: bede pisać co chce, a ty wez ja zaprowadz na te kowbojki, miejsca pomylila A są tam fajni kowboje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 58 Napisano 4 godziny temu wybrala sobie najgorszego babofona nieludzkiego co tepi takie jak ona i mysli ze bedzie od tego normalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1256 Napisano 4 godziny temu Widmo już poszedł spać to kto czeka to sensu nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 13 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A są tam fajni kowboje? A co chcialabys żeby cie dosiadł jak maciore jakiś texas boj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 481 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Widmo już poszedł spać to kto czeka to sensu nie ma. Śliwka czeka i wyje do księżyca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1256 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Śliwka czeka i wyje do księżyca Dziś sie nie doczeka. Może jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach