Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny jasiek

Brat przeprowadził dzis swoją dziewczynę do naszego domu by przedstawić ją rodzinie i...

Polecane posty

Gość Smutny jasiek

A mnie się kolana ugieły, gdy ją zobaczyłem. Szok! Śliczna jak z obrazka, cudowna! Jakby mnie piorun trafił z miejsca!!!

Brat ma 24 lata ona 19, ja 23. Normalnie nie mogę przestać o niej myśleć. Śliczna, mądra, zgrabna, kultularna. 

Problem w tym że brat się w niej pierwszy zakochał, ona też wydaje się być zakochana w nim, zapatrzona była w niego ale kilka razy się do mnie uśmiechnęła. Czy to może coś oznaczać?

Dlaczego takie huujowe sytuację muszą się zdarzać? Nie mogę przestać o niej myśleć  😞 smutno mi  😞

Gość Gosc

No to kiepsko

Gość Smutny jasiek

Przejdzie mi to? 😞

Gość współczuję

Staraj się skupić na czymś absorbującym, by o niej nie myśleć. Jest jego, więc nie rozmarzaj się, bo tylko bardziej się nakręcisz i bardziej będzie boleć... Poza tym, same zauroczenie wyglądem to za mało. W Twoim wieku można się wiele razy "zakochać w wyglądzie" ale to żaden wyznacznik tego, że ludzie naprawdę do siebie pasują i że byliby udanym związkiem do końca. Załóż, że pewnie nie pasowalibyście do siebie z charakteru. Przecież nie będziesz próbował przejąć bratu dziewczyny, jak wyglądałyby wtedy Wasze relacje, pewnie tragicznie...

Gość Gość

A mało to takich sytuacji, że brat bratu dziewczynę dyma? Pewnie i tak byś ją bzyknął, gdybyś miał taką okazję i wiedziałbyś, że brat się nie dowie. Wy, faceci, nie macie żadnych zasad i zahamowań, jeżeli chodzi o seks.

Gość Smutny jasiek
9 minut temu, Gość Gość napisał:

A mało to takich sytuacji, że brat bratu dziewczynę dyma? Pewnie i tak byś ją bzyknął, gdybyś miał taką okazję i wiedziałbyś, że brat się nie dowie. Wy, faceci, nie macie żadnych zasad i zahamowań, jeżeli chodzi o seks.

Nigdy nie zrobił bym czegoś takiego takiego bratu!!!

Gość Bratowa jaśka
49 minut temu, Gość Smutny jasiek napisał:

Nigdy nie zrobił bym czegoś takiego takiego bratu!!!

Dlaczego nie śpisz, trzepiesz sobie z mojego powodu?