Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SweetME

Okres sie spóźnia bardzo długo.

Polecane posty

Gość SweetME

Witam. Moja ostatnia miesiączka skonczyla sie 14 czerwca. Kolejny okres powinnam dostać 12 lipca ale nadal się nie pojawił. Odczuwam bóle brzucha, lekkie zmeczenie i zauwarzylam zylke na piersi. Dodam ze od prawie 2 tygodni jestem przeziębiona. Mam 18 lat i jestem nadal dziewicą a z chłopakiem uprawialismy tylko petting. Powiedział mi że się złapał raz swojego członka by sie poprawić przez co mógł mieć odrobinę preejakulatu na dłoni ale nie jest tego pewnień bo nie pamięta tego dokładnie. Nie doszło tez do jakiegokolwiek wytrysku z jego strony. Wedlug kalendarzyka też nie miałam dni płodnych w momencie pettingu gdyż do zblizeń dochodziło między 14 a 21 lipca. Więc w dni w których powinnam miec okres. Bylo to moje pierwsze intymne zbliżenie. Moj cykl to zwykle okolo 28-30 dni. Teraz sie stresujemy z chłopakiem bo nie wiemy czy to ciąża czy cos innego. Prosze o szybką odpowiedz.

Gość Aaa

No to czas zrobić test. Szansa na ciążę jest niewielka, ale może się zdarzyć. Jesteś młodą osobą, może masz problemy hormonalne lub odchudzałaś się ostatnio. Trudno Tobie poradzić przez Internet. Bądź jednak bardziej ostrożna.