Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość legalne

Ładne kobiety w Polsce to przeważnie kur-wy

Polecane posty

Gość legalne

bo prostytucja jest legalna i która ładniejsza tak dorabia

Gość zazdri

no i? wykorzystują swój potencjał. a ty swój, skoro masz forsę na sprzęt elektroniczny i Internet, a głupotą powalasz

Gość gość

Ale bredzisz. Znam osobiście mnóstwo, a z widzenia tysiące kobiet, które są ładne, a nie są prostytutkami. Mam nadzieję że za tę obelgę dostaniesz od nich pozew zbiorowy. 

Gość ruurki

myślisz że one się przyznają że biorą kase za ruhanie? żadna się nie przyzna, pewnie jeszcze do kościoła latają co niedziele, a gdy dają ogłoszenie to twarz zamazują aby nikt ich nie poznał bo wstyd 

Gość Onaaa

A ty jesteś starym nieudacznikiem, który nie potrafi poderwac kobiety kobiety.. No fakt, trzeba mieć na co podrywac, jakieś atuty. Skoro wiesz, ze nie masz ani urody ani charyzmy to dlaczego nie dorobisz się fajnych pieniędzy? Ktoś ci broni? A jak nid umiesz to poszukaj sobie brzydszej x. Czy grubszej.  W Polsce nie ma brzydkich kobiety. Sa piękne i sa ładne, przeciętnie ladne. Ostatnio widziałam na basenie w 5* hotelu taka dzage, na którą bys poleciał m chuda, Wręcz niedowaga, cycki duze, pewnie sztuczne, opalona, twarz jak u Polki - ładna, makijaż permanentny itp. Przywiózł ja do hotelu na wakacje jej meski odpowiednik - opalony, młody, jedrny, uśmiechnięty mężczyzna, dobrym dowcipem i w Porsche. Nocleg kosztuje 400 zl od osoby. 

Wniosek: chcesz mieć księżniczkę to sam bądź ksieciem. 

Gość lekcja trening

Pièrdole tępe księżniczki, niech inni się z nimi męczą, ja wole spokój.

Gość porsche to syf
12 minut temu, Gość Onaaa napisał:

A ty jesteś starym nieudacznikiem, który nie potrafi poderwac kobiety kobiety.. No fakt, trzeba mieć na co podrywac, jakieś atuty. Skoro wiesz, ze nie masz ani urody ani charyzmy to dlaczego nie dorobisz się fajnych pieniędzy? Ktoś ci broni? A jak nid umiesz to poszukaj sobie brzydszej x. Czy grubszej.  W Polsce nie ma brzydkich kobiety. Sa piękne i sa ładne, przeciętnie ladne. Ostatnio widziałam na basenie w 5* hotelu taka dzage, na którą bys poleciał m chuda, Wręcz niedowaga, cycki duze, pewnie sztuczne, opalona, twarz jak u Polki - ładna, makijaż permanentny itp. Przywiózł ja do hotelu na wakacje jej meski odpowiednik - opalony, młody, jedrny, uśmiechnięty mężczyzna, dobrym dowcipem i w Porsche. Nocleg kosztuje 400 zl od osoby. 

jesteś tępą pustaczką bez rozumu i bez logiki, dyskusja z tobą to jak z małpą, nie obrażając małpy. 

dalej szukaj tego bogatego księcia z bajki mizgonie

Gość Onaaa
9 minut temu, Gość porsche to syf napisał:

jesteś tępą pustaczką bez rozumu i bez logiki, dyskusja z tobą to jak z małpą, nie obrażając małpy. 

dalej szukaj tego bogatego księcia z bajki mizgonie

Yyy nie rozumem tego bełkotu... Wiesz kto to jest mizogin? Bo z kontekstu twojej wypowiedzi, wnioskuje ze nie. Każdy szuka takiego partnera na jakiego go stać. 

Gość gość

Ojej i ta z kredką na oczach nie dorobić bo brzydka jak noc lisopadows😂😂😂😂

Gość gość
51 minut temu, Gość ruurki napisał:

myślisz że one się przyznają że biorą kase za ruhanie? żadna się nie przyzna, pewnie jeszcze do kościoła latają co niedziele, a gdy dają ogłoszenie to twarz zamazują aby nikt ich nie poznał bo wstyd 

Gdzie jest takie ogłoszenie? jeśli kazałeś jakiejś szmacie sie pode mnie podszywać to masz proces jak w banku. 

Gość gość
Cytat

Ładne kobiety w Polsce to przeważnie kur-wy

Imbecylu a  twoja baba jest pasztetem czy k'urwą? 

Gość Prawda
6 minut temu, Gość gość napisał:

Imbecylu a  twoja baba jest pasztetem czy k'urwą? 

On nie ma, bo jest a) brzydki, b) biedny, c) tępy i nie ma nawet o czym z nim rozmawiać. Chyba stąd ten jego ból doopy

Gość gość
2 minuty temu, Gość Prawda napisał:

On nie ma, bo jest a) brzydki, b) biedny, c) tępy i nie ma nawet o czym z nim rozmawiać. Chyba stąd ten jego ból doopy

Brzydki tepy bogaty i żonaty. 

Gość gość

No teraz to już będzie rozwód jak w banku. Jeśli ona nie jest tym czymś na k, to nie przebaczy. Ja bym nie przebaczyła. 

Co za żałosny idi.ota... 

Gość ech
4 godziny temu, Gość Onaaa napisał:

No właśnie w Polsce większość to brzydkie kobiety, jest trochę przeciętnych, a ładnych mało.

Was się da poderwać tylko na wygląd lub kasę, charakter nie ma żadnego znaczenia. I nawet te brzydkie chcą tylko przystojnych.

Gość szkoda gadać
3 godziny temu, Gość Prawda napisał:

Jak jest brzydki, to nawet jakby był inteligentny i miał świetny charakter, to nie ma szans na znalezienie partnerki.

Jak jest przystojny, to może być biednym bezrobotnym alkoholikiem z beznadziejnym charakterem, a i tak każda go będzie pragnęła.

Gość Onaaa
5 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

Jak jest brzydki, to nawet jakby był inteligentny i miał świetny charakter, to nie ma szans na znalezienie partnerki.

Jak jest przystojny, to może być biednym bezrobotnym alkoholikiem z beznadziejnym charakterem, a i tak każda go będzie pragnęła.

Każda z patologii. Wypraszam sobie. Ja jestem po studiach, pracuje i żadnego pijusa, degenerata, bandziora nawet nie tkne. Radzę zmienić otoczenie. Chyba ze sam jesteś patol, tylko brzydki. Stąd twój odwieczny bol chooja

Gość szkoda gadać
57 minut temu, Gość Onaaa napisał:

Każda z patologii. Wypraszam sobie. Ja jestem po studiach, pracuje i żadnego pijusa, degenerata, bandziora nawet nie tkne. Radzę zmienić otoczenie. Chyba ze sam jesteś patol, tylko brzydki. Stąd twój odwieczny bol chooja

Żaden patol. Nie piję, studiuję i pracuję, mam szacunek do kobiet i ogólnie fajny charakter, ale nie jestem przystojny (brzydki też ne), dlatego nie mam szans na znalezienie partnerki.