Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Radek

Magazyny ca艂odobowe

Polecane posty

Go艣膰 Radek

Polecam Less Mess Storage w Poznaniu 馃檪

Obs艂uga profesjonalna i mi艂a, du偶y wyb贸r pomieszcze艅.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ulka

Z magazynu nie korzysta艂am, ale mog臋 艣mia艂o poleci膰 sklep ekartony 馃檪聽to co jest na stronie mo偶na spokojnie kupi膰聽w sklepie stacjonarnym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sie wie

warto odwiedzi膰 ich stron臋, maj膮 rezerwacje online bez zobowi膮za艅 !

Wida膰 ceny i dost臋pne promocje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gocha

zdecydowanie polecam less mess. korzystam od jakiego艣 czasu, skusi艂a mnie w艂a艣nie promocja przy rezerwacji online-mega sprawa. a obs艂uga jak najbardziej profesjonalna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magda

Dzi臋ki, skorzysta艂am z polecenia ekartony.pl, dowie藕li kiedy chcia艂am, folia stretch super cena taniej niz w marketach budowlanych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karla

super, ja te偶 z polecenia sprawdzi艂am ofert臋 less mess, fajnie 偶e mam nieograniczony dost臋p do moich rzeczy, a ceny te偶 jak najbardziej adekwatne do jako艣ci us艂ug聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monika

less mess zdecydowanie najlepsza firma self storage na rynku, jestem na tak 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sandra

widz臋, 偶e jest tu kilku fan贸w less mess. ale nie ma co si臋 dziwi膰, bardzo fajna firma. 艣wiadcz膮 wysokiej jako艣ci us艂ugi, obs艂uga w 100%聽 profesjonalna. korzystam z聽 m臋偶em od p贸艂 roku i jeste艣my zachwyceni 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olinek

ja tak偶e mog臋 艣mia艂o poleci膰 less mess storage. podoba mi si臋, 偶e ja i moja rodzina mamy nieograniczony dost臋p do naszych rzeczy, kt贸re tam trzymamy. je艣li chodzi o cen臋 to te偶 w stosunku do jako艣ci us艂ug jest adekwatna. kolejnym plusem jest sklep z materia艂ami do pakowania- mi si臋 przyda艂o, bo akurat kupi艂am sobie kartony i na miejscu wszystko spakowa艂am i schowa艂am w moim boxie. no i nast臋pna rzecz- super obs艂uga, panie zawsze s膮 takie mi艂e i ch臋tnie doradzaj膮 albo po prostu mo偶na z nimi pogada膰 o pogodzie 馃槢聽zdecydowanie jestem na tak聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olinek

ja tak偶e mog臋 艣mia艂o poleci膰 less mess storage. podoba mi si臋, 偶e ja i moja rodzina mamy nieograniczony dost臋p do naszych rzeczy, kt贸re tam trzymamy. je艣li chodzi o cen臋 to te偶 w stosunku do jako艣ci us艂ug jest adekwatna. kolejnym plusem jest sklep z materia艂ami do pakowania- mi si臋 przyda艂o, bo akurat kupi艂am sobie kartony i na miejscu wszystko spakowa艂am i schowa艂am w moim boxie. no i nast臋pna rzecz- super obs艂uga, panie zawsze s膮 takie mi艂e i ch臋tnie doradzaj膮 albo po prostu mo偶na z nimi pogada膰 o pogodzie 馃槢聽zdecydowanie jestem na tak聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zadowolona

zdecydowanie less mess jest liderem na polskim rynku je艣li chodzi o bran偶臋 self storage. my艣l臋, 偶e nie bez powodu jeden z ich oddzia艂贸w wygra艂 europejski konkurs na najlepszy self storage. tym bardziej mnie to nie dziwi bo osobi艣cie korzystam w艂a艣nie z magazynu na warszawskim Bemowie. mam tylko nadziej臋, 偶e wszystkie oddzia艂y s膮 na tak wysokim poziomie prowadzone- ale s膮dz膮c po wielu pozytywnych komentarzach to z pewno艣ci膮 tak jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dorcia

widz臋 same pozytywne komentarze o less mess i z jednej strony wcale mnie to nie dziwi, bo firma naprawd臋 艣wiadczy us艂ugi na wysokim poziomie i warto si臋 przyjrze膰 ich ofercie. ale mam jeden malutki -, a mianowicie: zainteresowanie maj膮 takie du偶e, 偶e we Wroc艂awiu musia艂am czeka膰 2 tygodnie a偶 si臋 zwolni metra偶, kt贸ry mnie interesowa艂, bo w przedziale jaki mnie interesowa艂 mieli wszystko wynaj臋te :d na szcz臋艣cie nie potrzebowa艂am pomieszczenia tak pilnie no i warto by艂o poczeka膰 bo jestem zachwycona 馃槈

Udost臋pnij ten post