Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neymar_XD

Jak zaimponować dziewczyne na randce?

Polecane posty

Pytam na przyszłość :) bo wcześniej nie udało mi się spotkać tej 2giej połówki z którą chciałbym być na stałe a jak się niby spotkałem zostałem odrzucony

Jaką radę byście mi dali by dziewczyna cieszyła się z randki i by chciała się spotkać jeszcze raz?

na przykład......

co wy robicie albo byście zrobili by wyszło jak najlepiej?

na jakie tematy najlepiej rozmawiać i jak się zachowywać? (potrafię być troszkę nieśmiały)

na pewno pytam na poważnie , lubię żarty ale proszę dajcie mi szczerze i rozsądne odpowiedzi :)

Gość Gość

Bądź naturalny, rozmowa sama się potoczy, nie bój się też milczenia czy nerwowej paplaniny, to pierwsze minie, jak obniży sie napięcie a  to drugie jest urocze😊 powodzenia😊

5 godzin temu, Gość Gość napisał:

Bądź naturalny, rozmowa sama się potoczy, nie bój się też milczenia czy nerwowej paplaniny, to pierwsze minie, jak obniży sie napięcie a  to drugie jest urocze😊 powodzenia😊

dziękuje :) tylko właśnie boje się jak jest milczenie bo czuje się jakbym był bardzo nudny :)

Gość Onsam

A ja, jak milczę to juz widzę w jej wyobraźni jak rysuje długie ukośne kreski i za chwilę będę skreślony. Mi nie przeszkadza pomilczeć. Kobietom bardzo.

2 godziny temu, Gość Onsam napisał:

A ja, jak milczę to juz widzę w jej wyobraźni jak rysuje długie ukośne kreski i za chwilę będę skreślony. Mi nie przeszkadza pomilczeć. Kobietom bardzo.

No właśnie niestety mam podobne uczucie, uważam że na pewno nie będzie się chciała ze mną spotkać znowu , muszę na siłę udawać mega rozgadanego choć jestem troszkę wstydliwy, jednak i tak to się kończy tak samo :(

Gość Starociotka
8 godzin temu, Neymar_XD napisał:

co wy robicie albo byście zrobili by wyszło jak najlepiej?

Lapie za cyce, dupe.

Gość gość
15 minut temu, P0etka napisał:

Mnie najlepiej wziac na kolana gdy ma sie erekcje.

Ciekawe, wskakuj

Gość Lorenzo01

Z doswiadczenia. Najlepiej skromnie opowiadac o sobie i dac jej mowic. Nie probuj imponowac niczym na sile, one to dobrze czytaja. Mile widziane jakies proby nawet przypadkowego dotyku, tak abyscie sie oswoili ze soba. 

Pierwsze spotkanie dobrze zakonczyc w momencie jak jest mega fajna energia miedzy wami. Brzmi to dziwacznie, ale w praktyce ona nie bedzie sie mogla doczekac nastepnego spotkania. Takze pierwsze spotkanie niezbyt dlugie.