Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czytałyście już o wypadku i akcji poszukiwaczej Piotra Woźniak-Staraka?

Polecane posty

Gość Gość
22 minuty temu, Gość Gość napisał:

Też to czytalam super express wymiata😂

No to napisz jak było wszyscy chętnie poczytają skoro byłaś tam i wszystko wiesz

Gość Gosc

Nie wierze mediom. Po pierwsze Ewa wyglada inaczej. Zaraz po wypadku w gazecie była inna kobieta pokazana. Blondynka ładniejsza od tej z końska szczeka. 

Gość gość
11 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nie wierze mediom. Po pierwsze Ewa wyglada inaczej. Zaraz po wypadku w gazecie była inna kobieta pokazana. Blondynka ładniejsza od tej z końska szczeka. 

No to powiedz jak było, bo tylko wszystkich wyzywasz, w kółko wyzywasz Ewę i innych, a w dodatku wszędzie ją widzisz, w każdej z nas i drzesz ryj, a nic z tego nie wynika. No powiedz co było skoro ani wersja ze zdradą nie jest prawdziwa, ani z wypadkiem, ani z tym, że była koleżanką Piotra.

Tylko bluzgasz i bluzgasz co by kto nie powiedział. To może powiedz co tam się stało skoro tam byłaś i to wszystko widziałaś.

Mnie tam nie było, ja jestem od miesiąca pod czeską granicą, a jasnowidzem też nie jestem zatem słuchamy.

Gość Gość
32 minuty temu, Gość gość napisał:

No to powiedz jak było, bo tylko wszystkich wyzywasz, w kółko wyzywasz Ewę i innych, a w dodatku wszędzie ją widzisz, w każdej z nas i drzesz ryj, a nic z tego nie wynika. No powiedz co było skoro ani wersja ze zdradą nie jest prawdziwa, ani z wypadkiem, ani z tym, że była koleżanką Piotra.

Tylko bluzgasz i bluzgasz co by kto nie powiedział. To może powiedz co tam się stało skoro tam byłaś i to wszystko widziałaś.

Mnie tam nie było, ja jestem od miesiąca pod czeską granicą, a jasnowidzem też nie jestem zatem słuchamy.

Ty ja tez jestem pod czeska granicą na stale do ostravy rzut beretem😊

Gość Gość
28 minut temu, Gość gość napisał:

ale do kogo ty to piszesz? Przecież to ta co broni Ewkę pisząc że ona seksowna, bo z pięknym uśmiechem, który lubią mężczyźni i że A była non stop zdradzana twierdzi, że mediom nie wierzy i wszystkich wyśmiewa, więc niech napisze jak było. No i wiecznie to nie ta Ewa, jakby chciała, żeby jej nikt nie rozpoznał.

Czekamy na prawdę tej co była materacem i wie najlepiej która to Ewa.

Gość Gość 00
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

ale do kogo ty to piszesz? Przecież to ta co broni Ewkę pisząc że ona seksowna, bo z pięknym uśmiechem, który lubią mężczyźni i że A była non stop zdradzana twierdzi, że mediom nie wierzy i wszystkich wyśmiewa, więc niech napisze jak było. No i wiecznie to nie ta Ewa, jakby chciała, żeby jej nikt nie rozpoznał.

Czekamy na prawdę tej co była materacem i wie najlepiej która to Ewa.

Haha zaraz napisze, że żadnej Ewy nie było i wszystko media zmyśliły, a Starak się utopił, bo za szybko pływał bez kapoka

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Gość 00 napisał:

Haha zaraz napisze, że żadnej Ewy nie było i wszystko media zmyśliły, a Starak się utopił, bo za szybko pływał bez kapoka

napisali o niej, podali do wiadomości publicznej dane jej chłopaka to tuszuje prawdę jak może wyśmiewając wszystko

Gość Gosc

No teraz już każdy wie która to Ewa, więc nic nie da jej żałosny śmiech. Podobno od dawna planowali z Filipkiem jak załatwić pana S

Gość Gość
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Ty ja tez jestem pod czeska granicą na stale do ostravy rzut beretem😊

No popatrz ja też jestem po czeską granicą dokładnie tam gdzie ty 😄 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

No popatrz ja też jestem po czeską granicą dokładnie tam gdzie ty 😄 

my tu wszyscy piszemy spod czeskiej granicy hehe

Gość Gość

No jak tam pani materac, dowiemy się prawdy? Twojej prawdy 😄 

Gość hihi

chyba pani materac chciała znów kłamać, że była kochanką pana s 😄 😄 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

tak ładniejsza nawet od kupy 😂

Gość Gosc

Posluchajcie mnie jeszcze raz. Może się mylę ale zaraz po wypadku, kiedy napisali ze to Ewa O poszukałem jej w sieci. Znalazłam zdjęcia Ewy O z rybaczowki i wyglądała inaczej niż ta Ewa z tym chłopakiem z długimi włosami. Znalazłam tez w któreś gazecie bodajże w super ekspresie zdjęcie tej atrakcyjniejszej Ewy o bardziej okrągłej twarzy i bez tych końskich zębów. Zdecydowanie ładniejsza. Miała jaśniejsze włosy od tej która teraz krąży w siedzi. Może to i lepiej dla tej Ewy ze mało kto z nas wie jak naprawdę wyglada. Niektóre tu osoby widzę ze wydałyby samosąd. Kiedy powiedziałam o tym mężowi trochę był na mnie zły. Powiedział ze mam nie poruszać tego tematu, bo nie wiem jak było. Ze pan Piotr tez miał swój rozum i ze ona sama siła mu na ta łódkę nie wsiadła. Prawda leży gdzieś po środku i oboje są temu winni. 

Gość gosc

Według naszych informacji 27-letnia kobieta pracowała w jednej z miejscowych knajpek jako kelnerka i niedawno poznała milionera. Ten natomiast zaprosił ją do swojej posiadłości. Portal WP.pl podaje, że ma na imię Ewa. Od lat ma zajmować się branżą żeglarską, prowadzić kursy i szkolenia.

Gość Ela

Tej ładniejszej Ewy zdjęcia zniknęły z sieci. 

Gość Ela

Współczuje teraz wszystkim Ewa o nazwisku Owczarek. Uważajcie na siebie kobiety, bo wariatek jest wiele.

Gość bbbbb
12 minut temu, Gość Gosc napisał:

Posluchajcie mnie jeszcze raz. Może się mylę ale zaraz po wypadku, kiedy napisali ze to Ewa O poszukałem jej w sieci. Znalazłam zdjęcia Ewy O z rybaczowki i wyglądała inaczej niż ta Ewa z tym chłopakiem z długimi włosami. Znalazłam tez w któreś gazecie bodajże w super ekspresie zdjęcie tej atrakcyjniejszej Ewy o bardziej okrągłej twarzy i bez tych końskich zębów. Zdecydowanie ładniejsza. Miała jaśniejsze włosy od tej która teraz krąży w siedzi. Może to i lepiej dla tej Ewy ze mało kto z nas wie jak naprawdę wyglada. Niektóre tu osoby widzę ze wydałyby samosąd. Kiedy powiedziałam o tym mężowi trochę był na mnie zły. Powiedział ze mam nie poruszać tego tematu, bo nie wiem jak było. Ze pan Piotr tez miał swój rozum i ze ona sama siła mu na ta łódkę nie wsiadła. Prawda leży gdzieś po środku i oboje są temu winni. 

bo to zdjęcie w samochodzie było robione rok temu. ona nigdy nie miała okrągłej twarzy. wstawiono gdzieś 2 zdjęcia zupełnie innych kobiet o tym samym imieniu i nazwisku ale to nie ona była. to zdjęcie które krąży to ona

Gość Ela

Wszystkim Ewom miało być o nazwisku owczarek

Gość Gość

Wpiszcie sobie w google jej imię nazwisko podróże i wejdźcie w pierwszy link ten Giżycko, tam są jej zdjęcia

Gość gość
40 minut temu, Gość Gosc napisał:

No teraz już każdy wie która to Ewa, więc nic nie da jej żałosny śmiech. Podobno od dawna planowali z Filipkiem jak załatwić pana S

O teraz do PONOĆ i TAK LUDZIE GADAJĄ doszło jeszcze PODOBNO.... no, no, no... coraz więcej dowodów w sprawie, policja już do ciebie jedzie żeby zatrudnić Cię jako eksperta do spraw wszechświata, masz mieć pseudonim Krycha Pawłowiczowa... "podobno tak ludzie gadają" czyli wg. ciebie na 1000%

ale całkiem możliwe, że z kaftanami do Ciebie jadą z Tworek...

Tak, tak wiem, jestem tą Ewą.... A teraz zajrzyj te swoje pastylki od psychiatry hahahaha

Gość gość
24 minuty temu, Gość gość napisał:

tak ładniejsza nawet od kupy 😂

To zupełnie jak Starak więc pasowali do siebie... 

Ja wiem, że Ty jesteś mu szczerze oddana nawet po śmierci i widzisz w nim Boga o urodzie nieziemskiej ale dla normalnych ludzi, niewymagających opieki psychiatrycznej on był mało urodziwy.

Gość Gość
9 minut temu, Gość gość napisał:

O teraz do PONOĆ i TAK LUDZIE GADAJĄ doszło jeszcze PODOBNO.... no, no, no... coraz więcej dowodów w sprawie, policja już do ciebie jedzie żeby zatrudnić Cię jako eksperta do spraw wszechświata, masz mieć pseudonim Krycha Pawłowiczowa... "podobno tak ludzie gadają" czyli wg. ciebie na 1000%

ale całkiem możliwe, że z kaftanami do Ciebie jadą z Tworek...

Tak, tak wiem, jestem tą Ewą.... A teraz zajrzyj te swoje pastylki od psychiatry hahahaha

Witamy panią materac, która wie wszystko najlepiej. 😄 No to jak było, opowiadaj 😄 

Gość gość
11 minut temu, Gość gość napisał:

To zupełnie jak Starak więc pasowali do siebie... 

Ja wiem, że Ty jesteś mu szczerze oddana nawet po śmierci i widzisz w nim Boga o urodzie nieziemskiej ale dla normalnych ludzi, niewymagających opieki psychiatrycznej on był mało urodziwy.

zginął tragicznie człowiek psycholko nieleczona a ty zwłoki wyzywasz. nie chciał ciebie bzyknąć na tej motorówce? ja nie gustuję w długowłosych facetach tak jak ty gownopodobny pasztecie

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Witamy panią materac, która wie wszystko najlepiej. 😄 No to jak było, opowiadaj 😄 

Tylko, że to nie ja. Ja właśnie też na panią materac czekam i na jej wersję, jedyną prawdziwą. Teraz będzie że sama do siebie napisałam i jestem tą Ewą.... A co za tym idzie ty też. Poczekaj, daj jej 5 minut

Gość Gość
20 minut temu, Gość Gość napisał:

Wpiszcie sobie w google jej imię nazwisko podróże i wejdźcie w pierwszy link ten Giżycko, tam są jej zdjęcia

Na wykopie jest multum jej zdjęć i wszyscy się z niej śmieją 😄 

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

zginął tragicznie człowiek psycholko nieleczona a ty zwłoki wyzywasz. nie chciał ciebie bzyknąć na tej motorówce? ja nie gustuję w długowłosych facetach tak jak ty gownopodobny pasztecie

O jest, jest! paranoiczka wszędzie widząca ewkę i jej obsesja na punkcie seksu ze starakiem.

Gość lulka
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Na wykopie jest multum jej zdjęć i wszyscy się z niej śmieją 😄 

Wooow! wykopki i ich nagonki. Weź się jeszcze chwal, że się podniecasz wykopem. Na wykopie to się przegrywy i piwniczaki z każdego śmieją. Niedawno Farną wyzywali od świń  i że by jej kijem nie tknęli (jakby w ogóle jakiekolwiek szanse u niej mieli) 

Na wykopie jest jeszcze większa hejterownia dla de/bili  niż na kafe więc nie wiem czym ty się jarasz psychofanko Staraka.

Gość Adam St

Dobra psycholko, znudziłaś mnie, zgłaszam temat, bo ty potrzebujesz pomocy. idź na ten swój wykop, tam się nadajesz

Gość Gość
28 minut temu, Gość Adam St napisał:

Dobra psycholko, znudziłaś mnie, zgłaszam temat, bo ty potrzebujesz pomocy. idź na ten swój wykop, tam się nadajesz

Buhaha nie wytrzymało byle co Ewcia czy Filipcio? 😄 

Ale się dało podpuścić byle co 😄 

Czyta się kafe co?