Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czytałyście już o wypadku i akcji poszukiwaczej Piotra Woźniak-Staraka?

Polecane posty

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Zxzxz napisał:

Może Ty byś analizowała ubiór na pogrzeb męża który tragicznie zmarł zaledwie kilka dni temu ale błagam nie posądzają innych o taka paranoje 

Tak, pomyslalabym o tym, żeby wyglądać jak żona w żałobie, a nie panienką spod latarni

Gość Kch

Naprawdę uważacie że jej ...enka to mini:D specjalnie weszłam na pudla żeby zobaczyć w co się ubrała, bo tyle komentarzy że w miniowie wyskoczyla

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Tak, pomyslalabym o tym, żeby wyglądać jak żona w żałobie, a nie panienką spod latarni

A jak wygląda żona w żałobie? Żałobę nosi się w sercu. 

Gość Goście
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Przecież ma skromna ...enkę tylko trochę krótsza , chyba nie widziałaś panienek spod latarni , wstyd takie cis pisać 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

A jak wygląda żona w żałobie? Żałobę nosi się w sercu. 

Jakoś wszystkie inne kobiety biorące udział w pogrzebie, włącznie z matką, wyglądały stosownie do sytuacji, jedynie żona nie. Jak nie miała co na siebie włożyć, to zapewne jakieś czarne spodnie w szafie ma.

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Goście napisał:

Przecież ma skromna ...enkę tylko trochę krótsza , chyba nie widziałaś panienek spod latarni , wstyd takie cis pisać 

Wstyd to tak się ubrać na pogrzeb męża, całkowity brak szacunku do rodziny i powagi sytuacji 

Gość Gość

Co wy poszycie masakra

To wy życia swojego nie macie.

Gość Gość

Nie gadajcie, ma zbyt krótką. Jakieś 30 cm przed kolano. To wg was nie jest mini? To ja się pytam jaką długość wg was ma mini? Mam wrażenie, że wszyscy inni byli ubrani bardziej stosownie niż ona. Kurde na fotce gdy wychodzi z auta, to mam wrażenie, że jeszcze chwila i widać byłoby bieliznę.  I nie gadajcie, że wzięła pierwszą lepszą czarną kiecke z szafy, bo włosy idealnie zrobione, makijaż też ma, okularki...pełna  stylówka. Suknia nie byla przypadkowa. Pytanie tylko  kto ją tak ubrał? Aczkolwiek po twarzy widać, że cierpi i bardzo schudła,  mimo wszystko żal mi jej i współczuję 

Gość Bdbdb

Może specjalnie się odwaliła tak, bo została z porożem tak wysokim ze pod mostem przejść nie potrafi??? 

Smiem wątpić, ze nie obeszła jej ta medialna aferia i ze ma to w D.... 

dostalo się jej i zmarłemu po D...

Gość Gość

A co za różnica czy krótka czy długa,bo nie kumam tego tematu.

Chłop nie żyje i tyle.

Dajcie spokój i zajmijcie się swoim życiem 😅😅😅😅

Gość Gość

Paranoja jakaś, żeby przeżywać jaką kieckę miała 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😍😍😍😍😍😍😍😍😅

Gość Olga

Ludzie! Przeciez pogrzebu jeszcze nie bylo , to byla tylko msza pozegnalna 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Olga napisał:

Jesteś pewna?

Gość gość

bo taka słynna sprawa, cała Polska o tym mówi, wszyscy się ubrac umieli, a żona miniówka

Gość Gość

Łał myśl roku, wszyscy ubrać się umieli.

Gość gosc

Kobieta cierpi a one o jej ...ence. Ja pier....Plotkary okienne.

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Kobieta cierpi a one o jej ...ence. Ja pier....Plotkary okienne.

Cierpi, ale prawie z doopą na wierzchu przylazła chyba z tej rozpaczy

Gość Gość

No właśnie, kogo kiecka obchodzi wy tak serio.

Gość Gosc
8 minut temu, Gość Olga napisał:

Co by to nie bylo- czy msza, czy pogrzeb- jakieś zasady obowiązują, zwłaszcza jak się aspiruje do elity

Gość www

Ale ...ka się uwziela .  Naprawdę nie życzę nikomu tragedii . Ja na pogrzeb najbliższej ni osoby poszłam w obcislej czarnej ...ence ledwo za dupe.  I nawet sobie z tego wtedy nie zdawałam sprawy ...ki naorawde. Totalne wiesniary niektore 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

No właśnie, kogo kiecka obchodzi wy tak serio.

Jak cię nie obchodzi, to po co na ten temat piszesz?

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Olga napisał:

A to nie było takie ostatnie pożegnanie jakie robi się przed kremacją? Tylko ze zazwyczaj bierze w tym udział najbliższa rodzina, tu widocznie zrobili pożegnanie dla większej ilości osób. Na Pudlu piszą ze mają urnę złożyć na Mazurach

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Bachleda Curuś za to z dekoltem do pępka

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość www napisał:

Ale ...ka się uwziela .  Naprawdę nie życzę nikomu tragedii . Ja na pogrzeb najbliższej ni osoby poszłam w obcislej czarnej ...ence ledwo za dupe.  I nawet sobie z tego wtedy nie zdawałam sprawy ...ki naorawde. Totalne wiesniary niektore 

Nie wiedziałaś, co na siebie wkładasz? Serio? Ale że była czarna, to wiedziałaś.  Wieśniarą jest ktoś, kto nie potrafi się ubrać stosownie do sytuacji, ponieważ również poprzez ubiór wyraża się swój szacunek do innych

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Bachleda Curuś za to z dekoltem do pępka

Curuś jest jedynie bardzo odległą  przeszłością, a nie żoną 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Skończ z farmazonami. Ja zauważyłam jej umęczona twarz, sylwetkę ledwo trzymającą się na nogach, okulary aby zakryć oczy, a nie na szpan i lans, paznokcie z odłupanym lakierem. Zawsze była szczupła ale teraz jest cieniem siebie. Widzę straszne cierpienie kobiety która straciła najukochańszą osobę w życiu. Może mąż ją lubił w takiej długości ...enki, może jej ja kupił.....kogo to interesuje. Tylko plotkary które nawet na pogrzebach potrafią obrobić tyłki każdemu z żałobników.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Skończ z farmazonami. Ja zauważyłam jej umęczona twarz, sylwetkę ledwo trzymającą się na nogach, okulary aby zakryć oczy, a nie na szpan i lans, paznokcie z odłupanym lakierem. Zawsze była szczupła ale teraz jest cieniem siebie. Widzę straszne cierpienie kobiety która straciła najukochańszą osobę w życiu. Może mąż ją lubił w takiej długości ...enki, może jej ja kupił.....kogo to interesuje. Tylko plotkary które nawet na pogrzebach potrafią obrobić tyłki każdemu z żałobników.

Jak się idzie z tyłkiem na wierzchu, to się trzeba liczyć z tym , ze zostanie obroniony. Nie wierzę, ze nie ma w swojej garderobie czegoś bardziej odpowiedniego

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Jak się idzie z tyłkiem na wierzchu, to się trzeba liczyć z tym , ze zostanie obroniony. Nie wierzę, ze nie ma w swojej garderobie czegoś bardziej odpowiedniego

*obrobiony

Gość Wwww

Nie nie wiedziałam byłam na lekach uspokajajacych oszolomiona a na pogrzebie tracilam przytomnosc . Uważam że Agnieszka wygląda normalnie A Ty robisz szum jakby na staniku przyszła.To ich msza nie Twoja do siebie na pogrzeby to chodź cała owinieta na czarno włącznie z grubymi czarnymi rajtochami. Kogo to obchodzi.  To jest teraz ważne? Człowiek nie żyje A Ty się zajmujesz co kto miał na sobie. To Twoje jedyne zajęcie? Musisz mieć bardzo ubogie życie i chyba jedyne co to chodzisz na pogrzeby swoich sąsiadek wiekowych na wsi. Bo nie wierzę że ogarnięta kobieta, zajmowalaby się takimi ...ami jak ubiór ludzi na cudzym pogrzebie . 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Dobra, nie ma co z tobą gadać. Skoro Ty chodzisz z tyłkiem na wierzchu to chodź dalej.