Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwina

Sex jak lek na kompleksy?

Polecane posty

Gość Malwina

Hej. Czy uważacie , że seks z osobą, z którą nie jest się w związku moze pomóc w walce z kompleksami? Chodzi o to, że zawsze uważałam się za dość grubawą i nieproporcjonalną. Mam faceta od kilka lat, ale od jakiś kilku miesięcy spotykam się z innym facetem, tylko na seks. Nie pytajcie dlaczego. Po prostu to robię. Ale zauważyłam po jakimś czasie, że właśnie to, że robię to bez uczucia i wiem, że ten facet traktuje mnie jak ciało a nie osobę dodaje mi pewności siebie. Jakgdyby czuje że się komuś podobam jako kobieta. Nie wiem czy to jasno wytlumaczylam.  

Gość Gość
9 minut temu, jbsg napisał:

Nam dosyć jasno..., tylko jeszcze sobie wystarczająco jasno wytłumacz, czy to jest dobry sposób na podbudowanie sobie ego...?

Cześć. Jak się masz, bardzo stary gościu?;)

Gość gość
9 minut temu, jbsg napisał:

Nam dosyć jasno..., tylko jeszcze sobie wystarczająco jasno wytłumacz, czy to jest dobry sposób na podbudowanie sobie ego...?

To chyba jest podobnie jak z wyobrażeniem kogoś, z kim chce się uprawiać seks. Zamykasz oczy i przenosisz się w sferę marzeń. Wyobrażasz sobie tę osobę i osiągasz orgazm... mmm.;)

Gość gość
1 minutę temu, jbsg napisał:

Musisz marzyć o kimś innym gdy uprawiasz seks ze swoim facetem (i tym innym też) żeby osiągnąć orgazm?

Muszę marzyć o jbsg, bo nie mam faceta (i tego innego) też nie. Ale co mnie to... orgazm jest i tyle mojego. Oki, to idę to robić orgazm.:)

Ja właśnie nie rozumiem takiego podejścia, chociaż sama jestem kobietą. Naprawdę nie sprawia mi przyjemności fakt, że jakiś facet (szczególnie taki, który jest w moim mniemaniu nieatrakcyjny) ma ochotę mnie przelecieć. Podteksty seksualne, którymi mężczyźni potrafią rzucać jak z rękawa sprawiają, że czuję do nich jeszcze większe obrzydzenie. Ja oczekuję bycia traktowana jak człowiek a nie przedmiot, który można zaliczyć. Dlatego dziwię Ci się, że dowartościowuje Cię taka relacja. Samooceny nie buduje się na podstawie powodzenia u płci przeciwnej. Bo jak Ci teraz dla odmiany jakiś facet wytknie mankamenty, to się załamiesz. A chamów nie brakuje. Moim zdaniem nie tędy droga, ale jeśli tak Ci dobrze to ok, Twój wybór 🙂

Gość gość
5 minut temu, jbsg napisał:

Oki..., od kilku lat masz faceta, a na boku uprawiasz seks z innym facetem... i nie masz faceta...,okeeey... rozumiem...(chyba), idź... powodzenia... tylko wróć i powiedz jak było... 😉 

Gupi.;) Te na ścianie to ściema, poza tym klucz schowałeś, a telefon jak zwykle w kieszeni marynarki. Popraw się szybcikiem, po orgaźmie zadzwonię. Ty w tym czasie pisz zboczeństwa, to się bardziej zwilżę... obojętnie do kogo pisz.:) 

Gość Bradley Kuper

Dajesz mu w anal?

26 minut temu, jbsg napisał:

Ładnie to ujęłaś..., ja tak nie potrafię... 😞 i chociaż to obrzydliwa prowokacja to problem może faktycznie istnieć... (wstydź się!)

Nie jest najważniejsze, żeby ładnie brzmiało, tylko żeby było mądre ;)

Gość gosc

Autorko, udowadniasz jedynie, że każda gruba jest zakompleksiona i zdesperowana 😄 

Gość gość

Dobrym lekiem na kompleksy jest Kafeteria. Załóż nick to zobaczysz. 

Gość Gość
1 godzinę temu, jbsg napisał:

Cześć..., jeszcze bardziej staro..., a Ty?:) 

Hmm, nie tak staro. Siwizna zawitała u Ciebie, mrrr :))

Gość Gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Hmm, nie tak staro. Siwizna zawitała u Ciebie, mrrr :))

Kocica. 

Gość Gość
21 minut temu, jbsg napisał:

I po co to robisz? Chcesz żebym jeszcze bardziej osiwiał? 😉 

Teraz, to już Ci mogą włosy tylko wypaść;)

Gość Gość
6 minut temu, jbsg napisał:

Nie karkuluje się..., założę mańtki i nie będzie widać..., a na głowie to już bym wolał być łysy niż nosić tupecik albo robić jakąś zaczeskę... 😉 

A długie masz te włosy?;)

Gość Malwina

Widzę że dużo osób urządziła sobie zabawa z mojego tematu. Oceniajcie jak chcecie. Jeżeli chodzi o zdradę i tak dalej, to mój chłopak wie o tym i mnie nie ocenia bo wie że nie robię tego dla przyjemności, tylko po prostu pozwoli mi to zrealizować inne cele. I uprzedzam wszystkie pytania, tak zarabiam na tym. Nie każdy się urodził w bogatej rodzinie.

Gość fdsfsdf

nie prawda, możesz mu się nie podobać, ale ma darmowe ru$ch$anko i traktuje cie jak przedmiot, c$ipa do ktorej sie pcha i juz, nie ważne jak wyggladasz ważne że dobrze ciag$niesz  naiwna jestes - naprawde sie facetowi podobasz jesli chce sie z tobą widywać nawet jesli odmawiasz mu se$xu (na poczatku znajomosci_)

Czyli... Autorka ma kompleksy z tytułu wagi, natomiast nie ma ich z powodu handlu własnym ciałem. Wow

Zaiste, dziwne z nas istoty