Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Esior

Sex a zabezpieczenie

Polecane posty

Szukam dobrej antykoncepcji dla siebie lub żony. By sex był bez ograniczeń i bez zahamowań. 

Gość Gość

Szklanka wody

Gość Bona

Ja osobiście używam diafragmę caya. Kapturek, niesilikonowy, który zakłada się przed współżyciem. Nie jest wyczuwalny nawet gdy penetracja jest głęboka lub często zmienia się pozycje!

Gość Oliwka454

Ja też mam diafragmę :) Mąż jest zadowolony bo odstawił gumki, a ja jestem zadowolona bo nie muszę brać hormonów. Fajne i wygodne rozwiązanie i co najważniejsze można kupić dyskretnie przez neta na stronie naturalnej płodności. 

Gość agatha

a ja mam tabletki, też jestem zadowolona, niestety tak samo jak diafragma nie zabezpieczają one przed wirusem hpv, kupiłam sobie żel papilocare bo podejrzewam że mogę mieć tego wirusa

Gość kruellla

Metod zabezpieczen jest wiele. By wybralismy tabletki antykoncepcyjne dla mnie i biore vines bo maja najmniej hormonow wiec czuje sie dobrze, nie mam spadku libido i w koncu regularne cykle 🙂

Gość Elektra

Ja biorę Vixpo, pomagają uporać się z koszmarnym pms, jest też więcej ochoty na przyjemności bo mniej człowiek rozdrażniony.