Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Jak zerwać ze swoją dziewczyną ?

Polecane posty

Gość Gość

Chodzi o to, że nie kocham swojej dziewczyny i chciałbym z nią zerwać, problem polega na tym, że nie wiem jak mam to zrobić żeby za bardzo nie bolało jej rozstanie. Tak naprawdę nigdy jej nie kochałem, nawet jej nigdy nie podrywałem, jeżeli już to ona bardziej zabiegała o moje względy, postanowiłem z nią chodzić, bo myślałem, że z czasem się do niej przekonam, ale nic z tych rzeczy. Ona badź co bądź bardzo się starała, ale ja nie umiem jej pokochać, mogę ją co najwyżej lubić, nic więcej. 

Gość Zawsze sz3ery

I tak będzie cierpieć więc najlepiej spraw by ona z tobą zerwała. Proponuję powiedzieć że cierpisz na FAS lub inne upośledzenie, leczysz się u psychiatry. Nie myj się, bądź totalnym nudziarzem jeśli już musisz mówić to tylko o sprzetach silnikach i samochodach,. no i niech kilka razy przylapie cię na jedzeniu własnych baboli. Działa. 

Gość Gosc
20 minut temu, Gość Gość napisał:

Chodzi o to, że nie kocham swojej dziewczyny i chciałbym z nią zerwać, problem polega na tym, że nie wiem jak mam to zrobić żeby za bardzo nie bolało jej rozstanie. Tak naprawdę nigdy jej nie kochałem, nawet jej nigdy nie podrywałem, jeżeli już to ona bardziej zabiegała o moje względy, postanowiłem z nią chodzić, bo myślałem, że z czasem się do niej przekonam, ale nic z tych rzeczy. Ona badź co bądź bardzo się starała, ale ja nie umiem jej pokochać, mogę ją co najwyżej lubić, nic więcej. 

Nie unikniesz tego, ze bedzie cierpiala. Najlepiej badz szczery, niech wie na czym stoi, jakie sa powody. Inaczej bedzie sie ludzic i ciezko bedzie jej sie pogodzic z koncem zwiazku. Jak bedziesz szczery to poboli, ale w koncu minie.

Powiedz jej, że głosujesz na partię konkurencyjną względem jej wyboru. Zostawi Ciebie bez grama żalu zanim jeszcze skończysz zdanie...