Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilka

Kasia D wrocila Oglada ktos?

Polecane posty

Gość gosc
4 minuty temu, Gość gość napisał:

A podaj przykład takiej kobiety w jej wieku, która nie miała zabiegów chirurgicznych i wygląda zdrowo i młodo. Bo chciałabym wiedzieć, do czego się odnosisz, twierdząc, że Kasia wygląda niezdrowo i staro. 

kryste, ty tu całe dnie warujesz

Gość gosc
9 minut temu, Gość gość napisał:

Tak, tak, a pisanie, że np. ktoś ma twarz żula pijącego denaturat lub że jest konkretnie pier dolnięty, to zaliczasz do neutralnych czy śmiesznych? A może są tak znakomite, że 2 w 1? 

do obrazowego pisania i bez kwiecistej mowy tak typowej dla katarzyny

Gość gość

Jak na czterdziechę wygląda dobrze i młodo.Jest matką, pracuje zawodowo, jest związana od lat z tym samym mężem, do tego wychowała się za granicą w inteligenckiej rodzinie i chyba stąd niektórym smutnym, niekochanym Grażynkom z kafe bolą tyłki😉

Gość gość
6 minut temu, Gość gosc napisał:

Nie doceniasz mnie. Nie tylko dnie, ale i noce. Całe calusieńkie. Nie wiesz?

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Jak na czterdziechę wygląda dobrze i młodo.Jest matką, pracuje zawodowo, jest związana od lat z tym samym mężem, do tego wychowała się za granicą w inteligenckiej rodzinie i chyba stąd niektórym smutnym, niekochanym Grażynkom z kafe bolą tyłki😉

Pewnie tak. 🙂 Nic nie boli tak bardzo jak cudze szczęście. 😉 

Gość gość
11 minut temu, Gość gosc napisał:

Przykład sieroto miałaś podać, a nie 'krystować".

Gość gość
7 minut temu, Gość gosc napisał:

do obrazowego pisania i bez kwiecistej mowy tak typowej dla katarzyny

🤦‍♀️

Gość Gość
9 minut temu, Gość gość napisał:

Tak, Kaśka, jesteś tak piękna, że aż modlę się, żeby w twoim wieku tak nie wyglądać.

Gość gosc
11 minut temu, Gość gość napisał:

Przykład sieroto miałaś podać, a nie 'krystować".

heeeeeeeeeeeejttttttt!!!! dzwonię po policję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hipokrytko😂

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak, Kaśka, jesteś tak piękna, że aż modlę się, żeby w twoim wieku tak nie wyglądać.

A o rozum nie mogłabyś się pomodlić? Żeby choć odrobinkę mieć? 

Gość gość
7 godzin temu, Gość gość napisał:

inteligencka rodzina ha ha

nie widać 😂

to juz wiemy skąd ta głupia mimika- bo usilnie chciałaby na taka pozować 🙂 

człowiek inteligentny nie musi sobie dodawać ważności jakimiś dziwnymi gestykulacjami i dziwną mową- po prostu jest inteligentny i każdy to widzi

tutaj mamy jakąś dziwną neurotyczkę z rozbieganymi przerażającymi oczami

Gość gość
7 godzin temu, Gość gość napisał:

Pewnie tak. 🙂 Nic nie boli tak bardzo jak cudze szczęście. 😉 

czy kaska wygląda na osobę szczęśliwą? sama sobie odpowiedz na to pytanie

Gość gość
5 godzin temu, Gość gość napisał:

nie widać 😂

człowiek inteligentny nie musi sobie dodawać ważności jakimiś dziwnymi gestykulacjami i dziwną mową- po prostu jest inteligentny i każdy to widzi

Mamy tu plebejską specjalistkę od inteligencji 😄 

Gość Gość
5 godzin temu, Gość gość napisał:

nie widać 😂

👏 Aż za bardzo dba o to, żeby nikomu nie umknęła jej ynteligencja😁

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Na szczęście ty nie musisz. Twoje braki w tym zakresie są aż nazbyt widoczne. Niech zgadnę - rodzina chłopów, robotników i pracowników fizycznych od pokoleń. No i spoko. Naprawdę nie musisz mieć z tego powodu kompleksów i czepiać się tych, którzy urodzili się w inteligenckich. Ani to ich wina, ani zasługa. 

Gość gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

A co? Używa zbyt rozwiniętego słownictwa, którego w większości nie rozumiesz, więc wydaje ci się, że ona się popisuje? Nie, Skarbie. Są ludzie, dla których to naturalne. Wiesz, książki, filmy na poziomie, inteligentni ludzie wokół... Nie każdy obraca się wśród patologii jak ty. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

A co? Używa zbyt rozwiniętego słownictwa, którego w większości nie rozumiesz, więc wydaje ci się, że ona się popisuje? Nie, Skarbie. Są ludzie, dla których to naturalne. Wiesz, książki, filmy na poziomie, inteligentni ludzie wokół... Nie każdy obraca się wśród patologii jak ty. 

Skomplikowane rzeczy można powiedzieć prostymi słowami. A już totalne bzdury, które opowiada tym bardziej. Chyba, że chce się komuś udowodnić swoją wartość. 

W wielu wypowiedziach między słowami Katarzyna próbuje przemycać, że jest lepsza, inna, wyżej. A to paskudnie o niej świadczy, a może raczej pokazuje, że siebie nie lubi i nie ceni. 

Ja nie czuję się lepsza od nikogo. 

Przejrzałam forum i ty tu siedzisz ciągle, obrażasz wszystkich, nie podając żadnego sensownego kontrargumentu. 

Gość gość
6 minut temu, Gość gość napisał:

Ignorujcie trolla

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Skomplikowane rzeczy można powiedzieć prostymi słowami. A już totalne bzdury, które opowiada tym bardziej. Chyba, że chce się komuś udowodnić swoją wartość. 

W wielu wypowiedziach między słowami Katarzyna próbuje przemycać, że jest lepsza, inna, wyżej. A to paskudnie o niej świadczy, a może raczej pokazuje, że siebie nie lubi i nie ceni. 

Przejrzałam forum i ty tu siedzisz ciągle, obrażasz wszystkich, nie podając żadnego sensownego kontrargumentu. 

Nie potrzebnie odpisujesz, to woda na mlyn tej szma ty

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ale jakich skomplikowanych słów ona używa? Poza nazwami składników, ale tu już trudno ją obwiniać o coś, co po prostu ma swoją nazwę. Jeśli ty czegoś nie rozumiesz, to nie dlatego, że ona używa skomplikowanych słów, tylko że ty widocznie na co dzień posługujesz się dużo uboższym słownictwem, więc wszystko co poza nie wykracza wydaje ci się skomplikowane. 

Gość gość
6 minut temu, Gość gość napisał:

Ale jakich skomplikowanych słów ona używa? Poza nazwami składników, ale tu już trudno ją obwiniać o coś, co po prostu ma swoją nazwę. Jeśli ty czegoś nie rozumiesz, to nie dlatego, że ona używa skomplikowanych słów, tylko że ty widocznie na co dzień posługujesz się dużo uboższym słownictwem, więc wszystko co poza nie wykracza wydaje ci się skomplikowane. 

No dokładnie. Jak dziecko z 3 klasy podstawówki poślesz na język polski do liceum, to też będzie mu się wydawało, że to skomplikowane. Kwestia obycia i tego, co dla nas jest normą. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

A gdzie masz napisane, że ktoś czegoś nie rozumie? 🤦‍♀️ Można napisać "że", a można "iż", można użyć archaicznego "wszak", a można użyć "bo". Nie mam nic do wskrzeszania archaizmów, ale w jej wydaniu to przerost formy nad treścią i mocno nienaturalne próby stawiania się wyżej. Czego ty jeszcze nie łapiesz? Ona gada bzdury, a używa przy tym nadekspresji i słów, które mają odwrócić uwagę od miałkiej treści. Niech mówi mądrze i używa, jakiego chce języka. Jak ci to prościej wyjaśnić? Przecież ona zachowuje się jak tipsiary, które krytykuje. Z tym że one mówią te same głupoty prostym językiem, a ona snobuje się na ynteligenta. 

Zgadzam się z przedmówcą, że odpisywanie ci tylko cię nakręca. Dodatkowo obrażasz mnie w każdym swoim wpisie. Dlatego pisz sobie sama ze sobą. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

No dokładnie. Jak dziecko z 3 klasy podstawówki poślesz na język polski do liceum, to też będzie mu się wydawało, że to skomplikowane. Kwestia obycia i tego, co dla nas jest normą. 

Sama sobie przytakujesz🤦‍♀️

Gość Jaa

Dziewczyny, ja polecam filmik z Anita, tam dobrze widac jak Kasia wypada przy innych ludziach. Straszna pepla, miliard slow, zeby opowiedziec prosta rzecz.

Gość gość
16 minut temu, Gość Gość napisał:

A gdzie masz napisane, że ktoś czegoś nie rozumie? 🤦‍♀️ Można napisać "że", a można "iż", można użyć archaicznego "wszak", a można użyć "bo". Nie mam nic do wskrzeszania archaizmów, ale w jej wydaniu to przerost formy nad treścią i mocno nienaturalne próby stawiania się wyżej. Czego ty jeszcze nie łapiesz? Ona gada bzdury, a używa przy tym nadekspresji i słów, które mają odwrócić uwagę od miałkiej treści. Niech mówi mądrze i używa, jakiego chce języka. Jak ci to prościej wyjaśnić? Przecież ona zachowuje się jak tipsiary, które krytykuje. Z tym że one mówią te same głupoty prostym językiem, a ona snobuje się na ynteligenta. 

Zgadzam się z przedmówcą, że odpisywanie ci tylko cię nakręca. Dodatkowo obrażasz mnie w każdym swoim wpisie. Dlatego pisz sobie sama ze sobą. 

Dla ciebie iż i wszak to jakieś niecodzienne formy? No to ja rzeczywiście nie mam już więcej pytań. 

Gość gość
5 minut temu, Gość Jaa napisał:

Dziewczyny, ja polecam filmik z Anita, tam dobrze widac jak Kasia wypada przy innych ludziach. Straszna pepla, miliard slow, zeby opowiedziec prosta rzecz.

Tylko że to jeszcze ani trochę nie świadczy o tym, że ona się w ten sposób popisuje czy uważa za lepszą. Taka po prostu jest. 

Gość Gość
7 minut temu, Gość Jaa napisał:

www.youtube.com/watch?v=gTh7Ib2WgJE

Buja się, gibie, robi dziwaczne miny i faktycznie - tak jak piszesz - papla. 17:59 (!) Ona w ogóle nie łapie kontaktu wzrokowego, ma jakieś rozbiegane oczy. Ta koleżanka jest zdziwiona jej zachowaniem.

Gość Aer

Nie mówi o niczym czego nie napisano w allure bo to jej biblia urodowa. Faktycznie neurotyczka. To ze ojciec był na placówce nie świadczy o inteligencji. to nie były cZasy dla inteligencji

Gość gosc
16 godzin temu, Gość gość napisał:

A niby czemu jesli jest jedna z najbardziej irytujacych youtuberek?

No widzisz, to jest tylko twoja opinia. Dla mnie jest jedną z niewielu, która ma coś sensownego do przekazania 🙂

Gość gosc
10 minut temu, Gość gosc napisał:

No widzisz, to jest tylko twoja opinia. Dla mnie jest jedną z niewielu, która ma coś sensownego do przekazania 🙂

Nie tylko Jej.