Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilka

Kasia D wrocila Oglada ktos?

Polecane posty

Gość gość

Wyłączcie dźwięk i popatrzcie. Za kij bym się nie domyśliła, że to o kremie, a nie o ataku terrorystycznym.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Kaśka jest przerażająca , ten wzrok jak u rekina.. pusty, tępy , w każdą stronę ,  bez emocji.  Dziekuję, trafić do takiego psychologa ;-(

Kasia nie pracuje jako psycholog, tylko lektor angielskiego na uczelni. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

dokładnie, nie ona jedna przeżyła jakąś traumę, skoro jest psychiczny cienki Bolek to...nerwice się leczy a nie pokazuje na jutubie

A jaką to traumę ona przeżyła? 

Gość gosc
11 minut temu, Gość gość napisał:

Kasia nie pracuje jako psycholog, tylko lektor angielskiego na uczelni. 

I bardzo dobrze, bo jest pi e r do lnięt a konkretnie.

Gość gość
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

I bardzo dobrze, bo jest pi e r do lnięt a konkretnie.

A to chyba na pigalaku zarabiasz, sądząc po poziomie wypowiedzi. 

Gość gosc
11 minut temu, Gość gość napisał:

A to chyba na pigalaku zarabiasz, sądząc po poziomie wypowiedzi. 

Ty oczywiście tych słów nie znasz, bo żyjesz pod kamieniem. I obrażasz mnie też w ramach dobrego wychowania. 

Gość Gość

To przecież pisze Kaśka czyli agresywna, sztuczna, spięta neurotyczka, która nazwie cię ku*wą, ale w ładnych słowach, czyli się nie liczy. Tak samo jak pieprzy bzdury jak te tipsiry, którymi gardzi, ale robi to mudrzejszymi słowami, więc ma się za lepszą. Hipokrytka. 

Gość Gość

Czym się różni Sarunia gadająca godzinę, że w białym jej ładnie, od tego dziwadła, które pieprzy godzinę o efekcie białej bluzki (czyli że w białym ładnie i młodo)? No czym? Tym, że pelikany usłyszą parę mądrych słow i w jej papce o niczym zaczną się doszukiwać drugiego dna. A prawda jest taka, że swoimi dyletanckimi poradami o kwasach zniszczyła wielu Polkom skórę. 

Gość gość
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Czym się różni Sarunia gadająca godzinę, że w białym jej ładnie, od tego dziwadła, które pieprzy godzinę o efekcie białej bluzki (czyli że w białym ładnie i młodo)? No czym? Tym, że pelikany usłyszą parę mądrych słow i w jej papce o niczym zaczną się doszukiwać drugiego dna. A prawda jest taka, że swoimi dyletanckimi poradami o kwasach zniszczyła wielu Polkom skórę

Jakieś przykłady i dowody? Bo obawiam się, że właśnie doszło do pomówienia i działania na szkodę wizerunku Kasi. Filip Łobodziński niedawno wygrał sprawę, bo jakaś baba w necie zarzuciła mu, że sam nie przetłumaczył tekstów Dylana. Ty właśnie rzuciłaś oskarżeniem dużo cięższego kalibru. Oskarżyłaś kogoś o doprowadzenie WIELU osób do uszkodzeń ciała. 

Gość ahhahhah
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Jakieś przykłady i dowody? Bo obawiam się, że właśnie doszło do pomówienia i działania na szkodę wizerunku Kasi. Filip Łobodziński niedawno wygrał sprawę, bo jakaś baba w necie zarzuciła mu, że sam nie przetłumaczył tekstów Dylana. Ty właśnie rzuciłaś oskarżeniem dużo cięższego kalibru. Oskarżyłaś kogoś o doprowadzenie WIELU osób do uszkodzeń ciała. 

kaska, nie strasz, nie strasz, bo sie zesrasz. co za patolka.

Gość Gość

Może jak tu odreaguje, to już tak mocno nie będzie jej trzepać na filmikach:)))

Gość gość
Przed chwilą, Gość ahhahhah napisał:

kaska, nie strasz, nie strasz, bo sie zesrasz. co za patolka.

Nie jestem Kasią. I prawdę mówiąc, wątpię, że ona to w ogóle czyta. Uświadomiłam ci jedynie, że właśnie złamałaś prawo. I to w sposób mogący mieć konkretne konsekwencje, bo to, co napisałaś, poważnie wpływa na wizerunek osoby zajmującej się tym, czym zajmuje się Kasia. To nie są zwykłe głupoty, to poważne oskarżenie jej o doprowadzenie do uszczerbku na zdrowiu i uszkodzenia ciała WIELU osób. 

Gość ahhahhah
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Nie jestem Kasią. I prawdę mówiąc, wątpię, że ona to w ogóle czyta. Uświadomiłam ci jedynie, że właśnie złamałaś prawo. I to w sposób mogący mieć konkretne konsekwencje, bo to, co napisałaś, poważnie wpływa na wizerunek osoby zajmującej się tym, czym zajmuje się Kasia. To nie są zwykłe głupoty, to poważne oskarżenie jej o doprowadzenie do uszczerbku na zdrowiu i uszkodzenia ciała WIELU osób. 

nie pograzaj sie. idz postrasz bachorka. odreaguj gdzieindziej. 

Gość gość

nie pograzaj sie. idz postrasz bachorka. odreaguj gdzieindziej. 

Nie mam czego odreagowywać, a bachorka też nie mam. Za młoda jeszcze jestem. I ani myślę cię straszyć. Zwykła informacja, co do wagi tego, co właśnie zrobiłaś. Chyba masz świadomość tego, że pomówienia są karalne, w sieci nikt nie jest anonimowy, a coraz więcej osób wygrywa w sądach sprawy, jeśli chodzi o takie przestępstwa. Zatem skoro zdecydowałaś się ją publicznie, za pośrednictwem internetu ją oskarżyć, to chyba z pełną świadomością tego, co to ze sobą niesie. O jakim straszeniu więc mówisz? 

Gość ahhahhah

Nie mam czego odreagowywać, a bachorka też nie mam. Za młoda jeszcze jestem. I ani myślę cię straszyć. Zwykła informacja, co do wagi tego, co właśnie zrobiłaś. Chyba masz świadomość tego, że pomówienia są karalne, w sieci nikt nie jest anonimowy, a coraz więcej osób wygrywa w sądach sprawy, jeśli chodzi o takie przestępstwa. Zatem skoro zdecydowałaś się ją publicznie, za pośrednictwem internetu ją oskarżyć, to chyba z pełną świadomością tego, co to ze sobą niesie. O jakim straszeniu więc mówisz? 

jesteś taka mundra i taka śmieszna. tak, baba bez stosownego wykształcenia i kwalifikacji poleca kwasy w stężeniach nadających się do stosowania w gabinecie przez pro. uważaj kaśka, zebys ty sprawy nie miala. 

rodzice straszyli cię w dziecinstwie i dzialalo. na mnie nie dziala. łapiesz?

Gość gość
3 minuty temu, Gość ahhahhah napisał:

jesteś taka mundra i taka śmieszna. tak, baba bez stosownego wykształcenia i kwalifikacji poleca kwasy w stężeniach nadających się do stosowania w gabinecie przez pro. uważaj kaśka, zebys ty sprawy nie miala. 

rodzice straszyli cię w dziecinstwie i dzialalo. na mnie nie dziala. łapiesz?

To zupełnie nie ma w tym momencie znaczenia. Chyba że masz dowody na to, że rzeczywiście ktoś (tzn. nie ktoś, a wiele osób, bo tak napisałaś) ucierpiał w wyniku dawanych przez nią porad. Jeśli nie znasz takich osób, które mogłyby to poświadczyć (i to mając udokumentowane, że doznały uszkodzenia ciała rzeczywiście przez nią), to nadal to co napisałaś jest pomówieniem, godzącym w jej dobre imię i wizerunek. Zwłaszcza że ma współprace z firmami kosmetycznymi, więc to w bezpośredni sposób przekłada się na jej działalność i zarobki. 

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Wyłączcie dźwięk i popatrzcie. Za kij bym się nie domyśliła, że to o kremie, a nie o ataku terrorystycznym.

Hahaha, tak to wyglada,  wiekszosc na jutubie gadajaca o kosmetykach ma taka mimike, trzeba tylko wyciszyc glos i popatrzec. wykrzywiaja twarze, marszcza sie jak by opowiadaly o traumach.

Gość gość

To zupełnie nie ma w tym momencie znaczenia. Chyba że masz dowody na to, że rzeczywiście ktoś (tzn. nie ktoś, a wiele osób, bo tak napisałaś) ucierpiał w wyniku dawanych przez nią porad. Jeśli nie znasz takich osób, które mogłyby to poświadczyć (i to mając udokumentowane, że doznały uszkodzenia ciała rzeczywiście przez nią), to nadal to co napisałaś jest pomówieniem, godzącym w jej dobre imię i wizerunek. Zwłaszcza że ma współprace z firmami kosmetycznymi, więc to w bezpośredni sposób przekłada się na jej działalność i zarobki. 

Dokładnie tak. 🙂 Właśnie napisałam do niej, żeby zainteresowała się tym, co się tu o niej wypisuje. 😛 To jest poważna osoba, wykształcona, pracująca z ludźmi, powinna zadbać o to, żeby takiego typu oskarżenia nie pozostały bez echa. 

Gość gość

Dokładnie tak. 🙂 Właśnie napisałam do niej, żeby zainteresowała się tym, co się tu o niej wypisuje. 😛 To jest poważna osoba, wykształcona, pracująca z ludźmi, powinna zadbać o to, żeby takiego typu oskarżenia nie pozostały bez echa. 

Laska nieźle popłynęła, fakt. I to zarzucając Kasi bardzo poważną rzecz. To już nie jest bajdurzenie o wymyślonych traumach, tylko konkretne oskarżenie. I konkretne pomówienie, jeśli nie ma dowodów, że to, o co Kasię oskarżyła, jest prawdą. 

Gość ahhahhah
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Ona ma współprace w swojej głowie. A ja ufam ludziom i temu, co pisali również tu na forum. Nie muszę ich prosić o dowody, że domowe stosowanie kwasów jest szkodliwe. Ufam też swojemu dermatologowi. Podać nazwisko? Mój lekarz za głowę się złapał, kiedy zapytałam czy mogę sama w domu zrobić sobie zabiegi polecane przez Katarzynę. Niech się cieszy, że nikt tego nie nagłaśnia. Chyba jesteś nowa w internetach, że nie łapiesz, iż twoje straszenie jest po prostu nieskuteczne. To działa na małe dzieci. 

Gość ahhahhah

Laska nieźle popłynęła, fakt. I to zarzucając Kasi bardzo poważną rzecz. To już nie jest bajdurzenie o wymyślonych traumach, tylko konkretne oskarżenie. I konkretne pomówienie, jeśli nie ma dowodów, że to, o co Kasię oskarżyła, jest prawdą. 

Kasia, wyloguj się do życia! Ja idę, bo mnie przerażasz swoją osobą. Dzieci też tak straszysz? 

Gość ahhahhah
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Sama sobie przytakujesz. Wow. Pa. Baw się. Potwierdza się właśnie, że nie tylko wyglądasz na psycholkę, ale i jesteś.

Gość Gość

Ona ma współprace w swojej głowie. A ja ufam ludziom i temu, co pisali również tu na forum. Nie muszę ich prosić o dowody, że domowe stosowanie kwasów jest szkodliwe. Ufam też swojemu dermatologowi. Podać nazwisko? Mój lekarz za głowę się złapał, kiedy zapytałam czy mogę sama w domu zrobić sobie zabiegi polecane przez Katarzynę. Niech się cieszy, że nikt tego nie nagłaśnia. Chyba jesteś nowa w internetach, że nie łapiesz, iż twoje straszenie jest po prostu nieskuteczne. To działa na małe dzieci. 

Czym ja cię niby straszę? Stwierdzeniem, że oskarżyłaś ją o poważną rzecz - doprowadzenie wielu osób do uszkodzenia ciała, i jeśli nie masz na to dowodów, to Kasia ma podstawy, żeby domagać się swoich praw? Chyba o tym wiedziałaś, rzucając tego typu oskarżeniem. 

Gość ahhahhah

I już naprawdę na sam koniec. Zostaw sobie pod filmikiem komentarz o swojej urodzie i klasie. Dla zdrowego psychicznie człowieka to niewyobrażalne. Pa, dziwadełko.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość ahhahhah napisał:

Sama sobie przytakujesz. Wow. Pa. Baw się. Potwierdza się właśnie, że nie tylko wyglądasz na psycholkę, ale i jesteś.

Nie, nie przytakuję sobie sama. Tak samo jak nie jestem Kasią. Widzę, że oskarżanie ludzi o dziwne rzeczy masz we krwi. 

Gość Gość

I już naprawdę na sam koniec. Zostaw sobie pod filmikiem komentarz o swojej urodzie i klasie. Dla zdrowego psychicznie człowieka to niewyobrażalne. Pa, dziwadełko.

Pa! Do zobaczenia w sądzie. To pisałam ja, Kasia. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Gość gość
6 minut temu, Gość ahhahhah napisał:

Podaj. 

Gość Gość
42 minuty temu, Gość Gość napisał:

Może jak tu odreaguje, to już tak mocno nie będzie jej trzepać na filmikach:)))

😂 Już wiadomo skąd ta buzia taka pobrużdżona... od agresji. Pokazała klasę.

Gość Gosc

PROSZĘ O ROZWAŻNE PISANIE KOMENTARZY.

Gość gosc
15 minut temu, Gość ahhahhah napisał:

To może zacznij myśleć, a nie ufać konowałom, którzy zdzierają kasę 🙂  Teraz można robić wszystko w domu, wiedza i produkty są na wyciągnięcie ręki. Co kto lubi. Swoją drogą nie spotkałam nikogo z branży kto by stwierdził, że kwasy są szkodliwe, radzę zmienić lekarza, bo chyba robi cię w czambo.