Gość Edgar Napisano Wrzesień 26, 2019 Co się znowu stalo z wątkiem o Gosi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 26, 2019 Aaaammmm, nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 26, 2019 Ale prawdą jest że wszystkie te kombinezony są paskudne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ola Napisano Wrzesień 27, 2019 Przewijałam tylko do mierzenia kombinezonów. Ja przepraszam ale ona je zamówiła dla beki czy serio w którymkolwiek miała zamiar chodzić ?:D No ewentualnie nadawały się do spania :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2019 4 godziny temu, Gość ola napisał: Przewijałam tylko do mierzenia kombinezonów. Ja przepraszam ale ona je zamówiła dla beki czy serio w którymkolwiek miała zamiar chodzić ?:D No ewentualnie nadawały się do spania Ja myślę, że chciała się odstawić, ale że były brzydkie i ona w nich okropnie wyglądała, więc zrobiła sobie z tego bekę. Myślicie, że wcześniej sobie ich nie przymierzyła? Wiedziała, że wywaliła pieniądze w błoto więc udaje wyluzowaną, jednak na twarzy rozczarowanie widać. No cóż chciała może i dobrze, chciała wyglądać bardziej kobieco, a wyszło jak wyszło. Przydałaby się jej jakaś koleżanka, która umiałaby jej doradzić. Chociaż ona raczej z tych, co nie lubi rad innych, więc wygląda jak wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość W12 Napisano Wrzesień 27, 2019 Jesli chce wygladac seksownie I kobieco, poeinna unikac obcislych ubran. Ona nie ma ladnej talii ani bioder. Taki chlopczyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 27, 2019 11 godzin temu, Gość ola napisał: Przewijałam tylko do mierzenia kombinezonów. Ja przepraszam ale ona je zamówiła dla beki czy serio w którymkolwiek miała zamiar chodzić ?:D No ewentualnie nadawały się do spania :D Myslę, że Gocha chciała się odstawić, a że też przy okazji przyoszczędzić to wybrała ciuchy z aliexpress. Wiec tez musiała liczyć się z tym, ze ubrani beda się duuuuzo różnic od zdjęć na stronie i wyjdzie z tego po prostu beka. Swoją droga- paskudne te ciuchy. To juz lepiej zapłacić raz a porządnie w sklepie stacjonarnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2019 10 minut temu, Gość Gosc napisał: Myslę, że Gocha chciała się odstawić, a że też przy okazji przyoszczędzić to wybrała ciuchy z aliexpress. Wiec tez musiała liczyć się z tym, ze ubrani beda się duuuuzo różnic od zdjęć na stronie i wyjdzie z tego po prostu beka. Swoją droga- paskudne te ciuchy. To juz lepiej zapłacić raz a porządnie w sklepie stacjonarnym. Dokładnie. Pójść, poprzymierzać, obejrzeć się z każdej strony i nawet bez drugiej osoby, coś by sobie może wybrała. Chociaż wątpię, bo mam wrażenie, że Gosia nie wie w czym jej ładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 27, 2019 5 minut temu, Gość gość napisał: Dokładnie. Pójść, poprzymierzać, obejrzeć się z każdej strony i nawet bez drugiej osoby, coś by sobie może wybrała. Chociaż wątpię, bo mam wrażenie, że Gosia nie wie w czym jej ładnie. No owszem, ona nie umie sobie ubrań dobrać żeby ładnie wygladać. Ale chociaż nie kupilaby totalnej porażki jak np. ten drugi jasnoszary kombinezon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 27, 2019 Z wszystkich tych kombinezonow mozna zrobic dwuczesciowe cacka tylka trzeba umiec szyc a ona robi makramy wiec niby zmysl artystyczny ma ...ale pewno jej sie nie chce . sponsorzy daja kase mozna wyrzucic i sie posmiac z naiwniakow. Oj Gosia nieladnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 27, 2019 8 minut temu, Gość Gosc napisał: Z wszystkich tych kombinezonow mozna zrobic dwuczesciowe cacka tylka trzeba umiec szyc a ona robi makramy wiec niby zmysl artystyczny ma ...ale pewno jej sie nie chce . sponsorzy daja kase mozna wyrzucic i sie posmiac z naiwniakow. Oj Gosia nieladnie. Najwyzej odda do charity shopu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2019 Odnoszę wrażenie, że uwaga na samym końcu filmu, tzn, że kupiła kombinezony za pieniądze z Patronite była tam umieszczona całkiem nieprzypadkowo, na zasadzie- a jednak mi wpłacają , widzicie? W poprzednim temacie był tu przecież wałkowany wątek o patronite Gosi, w sensie że to ogólnie żenada jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 27, 2019 23 minuty temu, Gość gość napisał: Odnoszę wrażenie, że uwaga na samym końcu filmu, tzn, że kupiła kombinezony za pieniądze z Patronite była tam umieszczona całkiem nieprzypadkowo, na zasadzie- a jednak mi wpłacają , widzicie? W poprzednim temacie był tu przecież wałkowany wątek o patronite Gosi, w sensie że to ogólnie żenada jest. Dalej uważam ze wpłacanie jej kasy na patronajt jest żenadą. Pewnie Gosia chce podkreślić, że wywiązuje się z obietnic na patronajcie- że kasa idzie na testy do filmów. jeszcze 3 takie zamówienia z aliexpress i Gocha bedzie mogla nagrac film z cyklu „niezgodność produktu z opisem”. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewcia Napisano Wrzesień 27, 2019 Ja mysle ze Gocha ma chrapke na swojego kolege geja. Pewnie dla niego chciala sie tak odstawic a ze wyszlo jak wyszlo... dzis tez sie spotkali on dodal story. Ona chyba by chciala zyc z nimi w trojkacie. Byc moze on zmieni dla niej orientacje. Gocha na rodzicow sie wypielas Ross cie olal dla Margaret to chociaz tego kolegi sie 3maj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cgi Napisano Wrzesień 27, 2019 Ona to porażka a najbardziej paskudnie wygląda w tych dziarach fuuuuj i choćby założyła ładna kiecke czy inny ciuch to ja zawsze bedzie szpecic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Październik 2, 2019 Up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Październik 2, 2019 Coś nowego u Gochy? Widziałam że nowa maseczka wjechała na twarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mokilok 26 Napisano Grudzień 30, 2020 hę,. wątek ożył? Cud reaktywacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano Styczeń 5, 2021 Koeljy temat padl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano Styczeń 10, 2021 Już obrazy i inne wiszą na ścianie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amino31 1087 Napisano Styczeń 10, 2021 Dnia 27.09.2019 o 08:58, Gość ola napisał: Przewijałam tylko do mierzenia kombinezonów. Ja przepraszam ale ona je zamówiła dla beki czy serio w którymkolwiek miała zamiar chodzić ?:D No ewentualnie nadawały się do spania poliester do spania?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach