Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jeey12

Jak jej to wyznać??

Polecane posty

Chcę wyznać to co czuję swojej przyjaciółce, nwm za bardzo jak to zrobić. Złapać ją za rękę popatrzeć w oczy i to powiedzieć czy jak??? Pomocy

Gość Tyu
25 minut temu, Jeey12 napisał:

Chcę wyznać to co czuję swojej przyjaciółce, nwm za bardzo jak to zrobić. Złapać ją za rękę popatrzeć w oczy i to powiedzieć czy jak??? Pomocy

Myślę że wie, kobiety często wiedzą a o a ma cię pewnie za frenzon. Ale jak już musisz to tak właśnie zrób , bez tego łapania za rękę. Spójrz jej w oczy i powiedz że ją kochasz a potem czekaj.

Nie wyznawać, tylko postarać się stopniowo rozwijać i pogłębiać relację naturalnie. Stworzyć atmosferę, wywołać emocje, i wtedy złapać za rękę, przytulić. I obserwować, jak reaguje. Jeśli napotkasz opór i dystans, to znak, że ona raczej widzi w Tobie wyłącznie znajomego.

Gość Gosc

Ona może tego nie dożyć.

Gość cvx
12 godzin temu, Nenesh napisał:

Nie wyznawać, tylko postarać się stopniowo rozwijać i pogłębiać relację naturalnie. Stworzyć atmosferę, wywołać emocje, i wtedy złapać za rękę, przytulić. I obserwować, jak reaguje. Jeśli napotkasz opór i dystans, to znak, że ona raczej widzi w Tobie wyłącznie znajomego.

dobry sposob ale ten dystans tez trzeba umiec obserwowac i odpowiednio łamać bo dziewczyne mzoe długo trzymać lub akurat ta nie jest z tych łatwych

Gość Ania
14 godzin temu, Jeey12 napisał:

boisz się? napisz smsa "kocham cię" 😜 zobaczysz jaka reakcja