Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimoza

Lekarz zawrócił mi w głowie ://

Polecane posty

Gość Lajla
10 minut temu, Gość gość napisał:

nie , może cche sobie poprawić humor, może cche zarooochać  i do każdej sie klei, byle nie była obleśna, moze ma taki styl bycia. A głupia mysli ze jest wyjatkowa

Wszystkie te zachcianki musi głupi lekarz ,zrealizować w domu lub gdzie indziej ,bo od mądrej pacjentki nie dostanie 😄😄😄

Gość Gosc

A propo....  Jak myślicie ,jeżeli lekarz jest zwykłym r/u/ch/a/cz/e/m  to połasi się na jakąkolwiek chetną ,czy jednak pacjentka musiałaby być w jego typie ,żeby zechciał ją przelecieć ?

Gość Gosc

Wydaje mi się ,że poleci na każdą chętna. Nie ma czasu na podryw więc bierze to co los da. Dla sportu, dla zabawy. 

Gość Ta od...

Ja byłam o urodzie jego żony (południowy typ urody) i absolutnie nie czuję się nieatrakcyjnie. Myślę, że na typowego brudasa o wyglądzie paszteta to na pewno nie wlezie. Bez przesady! 

Gość Gosc

Tyle jest teraz pięknych kobiet, mają w czym wybierać. Niestety lekarze w większości nie są przystojni

Gość Ta od...
11 minut temu, Gość Gosc napisał:

Tyle jest teraz pięknych kobiet, mają w czym wybierać. Niestety lekarze w większości nie są przystojni

Ten, którego ja znałam był starszy ale przystojny, zadbany i pachnący. 

Gość gość
5 godzin temu, Gość Lajla napisał:

Lekarzowi nie wolno flirtować z pacjentką ! Jeżeli to robi, to musi mieć powód ,bo wiele ryzykuje . Powodów zaś ,może być kilka ale tylko jeden byłby uczciwy .Ten ,który jest nierealny ale mógłby zachowanie  lekarza usprawiedliwić .Ryzyko o którym mówię , to utrata zaufania i opinii . Zwróć uwagę jak brzmi temat !

ale bzdury...znam co najmniej dwóch, którzy umówili się ze swoją pacjentką. Te brednie o "etyce zawodowej" to martwy przepisy, który nawet nie istnieje w żadnej ustawie tak naprawdę. To raczej niepisana zasada, na którą każdy może mieć wyrąbne jak chce. 

Gość Gość
6 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Najprzystojniejsi to ortopedzi😍

Gość Gość
7 godzin temu, Gość gość napisał:

ale bzdury...znam co najmniej dwóch, którzy umówili się ze swoją pacjentką. Te brednie o "etyce zawodowej" to martwy przepisy, który nawet nie istnieje w żadnej ustawie tak naprawdę. To raczej niepisana zasada, na którą każdy może mieć wyrąbne jak chce. 

To chyba zależy czy ma prywatny gabinet, czy pracuje w przychodni, prywatnej lub w szpitalu. W swoim gabinecie pewnie może robić samowolke ale np prywatne kliniki mają swoje przepisy lub szpitale. Nawet jeśli mogą to umawiać sie z pacjentami to nie wplywa to dobrze na wizerunek i reputację lekarza. W dzisiejszych czasach tak łatwo ja stracic.  Z twgo co wiem to zagranicą są bardzo duże ograniczenia w tym zakresie.

Gość Ta od...
16 minut temu, Gość Gość napisał:

To chyba zależy czy ma prywatny gabinet, czy pracuje w przychodni, prywatnej lub w szpitalu. W swoim gabinecie pewnie może robić samowolke ale np prywatne kliniki mają swoje przepisy lub szpitale. Nawet jeśli mogą to umawiać sie z pacjentami to nie wplywa to dobrze na wizerunek i reputację lekarza. W dzisiejszych czasach tak łatwo ja stracic.  Z twgo co wiem to zagranicą są bardzo duże ograniczenia w tym zakresie.

Dla mnie to jest chore jeśli reputacja lekarza miałaby się zepsuć po randce z pacjentką. Przecież nadal pozostaje tym samym specjalistą. A co pozostałych pacjentów obchodzi, że lekarz się umówił na kawę. No chyba, że przemawia typowa zazdrość, że wybrał tą a nie inną pacjentkę. 

Gość Ta od...
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Najprzystojniejsi to ortopedzi😍

Liczba mnoga? To ilu masz tam na oku 😉😁. Dla mnie to tylko ten jedyny 😍

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Ta od... napisał:

Liczba mnoga? To ilu masz tam na oku 😉😁. Dla mnie to tylko ten jedyny 😍

Jest jeden fajny😉Znajoma pracuje w szpitalu i też jest tego samego zdania:)

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

pracuje w służbie zdrowia...w życiu nie słyszałam by jakiś lekarz miał postępowania dyscyplinarne bo umówił się z pacjentką na kawę (a takie sytuacje miewały miejsce).  Aczkolwiek z moich obserwacji wynika, że częściej zdarza się romans "lekarz-piguła" niż "lekarz-pacjentka". Wynika to z faktu, że  z pigułami spędzają więcej czasu, piguły są wyjątkowo namolne na to by złapać lekarza a pacjentka (szczególnie gdy jest powaznie chora) ma raczej w głowie widomo diagnozy niż romanse.

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość gość napisał:

pracuje w służbie zdrowia...w życiu nie słyszałam by jakiś lekarz miał postępowania dyscyplinarne bo umówił się z pacjentką na kawę (a takie sytuacje miewały miejsce).  Aczkolwiek z moich obserwacji wynika, że częściej zdarza się romans "lekarz-piguła" niż "lekarz-pacjentka". Wynika to z faktu, że  z pigułami spędzają więcej czasu, piguły są wyjątkowo namolne na to by złapać lekarza a pacjentka (szczególnie gdy jest powaznie chora) ma raczej w głowie widomo diagnozy niż romanse.

Konkretna odpowiedź. 

Gość Gość

Co musi mieć w sobie pacjentka żeby lekarz się nią zainteresował? 

Gość Gosc

Pewnie to samo co musi mieć klientka w banku, żeby zauroczyc bankowca. Z pewnością musi być w jego typie, rozmawiać z nim, musi się wytworzyc jakąś nic komunikacji. Pracował ktoś z Was w  usługach, gdzie przewija się dużo ludzi, a jesteś tylko Ty? JA nie, ale mogę sobie wyobrazić że większość ludzi to szara masa i nawet się na nich nie zwraca uwagi. Pewnie tak jest i z lekarzem. Wizyta, badanie, diagnoza, recepta, następna wizyta. Do widzenia. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Pewnie to samo co musi mieć klientka w banku, żeby zauroczyc bankowca. Z pewnością musi być w jego typie, rozmawiać z nim, musi się wytworzyc jakąś nic komunikacji. Pracował ktoś z Was w  usługach, gdzie przewija się dużo ludzi, a jesteś tylko Ty? JA nie, ale mogę sobie wyobrazić że większość ludzi to szara masa i nawet się na nich nie zwraca uwagi. Pewnie tak jest i z lekarzem. Wizyta, badanie, diagnoza, recepta, następna wizyta. Do widzenia. 

Dokładnie

Gość mimoza
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Tak ja pracuje w usługach i stad właśnie wiem ze między mną a tym lekarzem wytworzyła się ta specyficzna wiez inna niż zwykle relacje

Gość Gosc

Mimoza A Tobie zdarzylonsie kiedyś zakochać w kliencie/interesancie?

Gość Lajla
16 minut temu, Gość mimoza napisał:

Tak ja pracuje w usługach i stad właśnie wiem ze między mną a tym lekarzem wytworzyła się ta specyficzna wiez inna niż zwykle relacje

Jesteś przedstawicielem handlowym? Oferowalaś mu leki jakiejś firmy farmaceutycznej?

Gość mimoza
20 minut temu, Gość Gosc napisał:

Mimoza A Tobie zdarzylonsie kiedyś zakochać w kliencie/interesancie?

Nie , nigdy mi się takie coś nie zdarzyło. Nawet w tych najfajniejszych itp nie 

Gość mimoza
18 minut temu, Gość Lajla napisał:

Jesteś przedstawicielem handlowym? Oferowalaś mu leki jakiejś firmy farmaceutycznej?

Nie 

Gość Gosc

Ja na studiach dorabialam jako kelnerka i nie zdarzyło mi się zauroczyć, choć dostrzegłam urodę Panów. Miałam za to często wyznania od klientów , wyznania kwiatu itp

Gość Ewel

Jak tam dziewczyny? Jakiś rozwój wydarzeń u Was?

Gość Ta od...

U mnie wszystko zakończone, włącznie z jakakolwiek znajomością więc nic się już nie wydarzy. 

Gość Gośc

Ta od laryngologa - Ty jestes facetem? 

Gość Ta od...
5 godzin temu, Gość Gośc napisał:

Ta od laryngologa - Ty jestes facetem? 

Nie, a skąd taki pomysł?

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Co taka tu cisza??? 😳😳

Szkasz lekarza? 

Gość Gość

Lekarze tu nie piszą 😞