Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Parassolka

Dlaczego wymyślanie?

Polecane posty

Gość Parassolka

Po co te ciągle manipulacje?Tak! zszedł mi cały paznokiećJa jestem ok i zawsze byłam ok.Nie pozwole sobie robic krzywdy oczernuac ani krzywdzic moich dzieci.Nowy paznokiec dopiero zaczyna minodrastać Sikorka jest swiadkiem w sobote jej poksżę jak to wyglada.Tylko jej ufam nikomu wiecej!Nie znosze manipulacji.!

Gość Parassolka

Dlaczego wymyslacie?po co te chore tematy i manipulacje?po co manipulujecie innymi?Ja jestem uczciwa.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Parassolka napisał:

Dlaczego wymyslacie?po co te chore tematy i manipulacje?po co manipulujecie innymi?Ja jestem uczciwa.

Cały wszechświat żyje Tobą,nie bądź śmieszny....😂😂😂😂

Gość Parassolka
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Cały wszechświat żyje Tobą,nie bądź śmieszny....😂😂😂😂

Mam na myśli te dwie pukfy z Polkapu oraz ta jedna przedszkolankę!Manipulacje do kwadratu i oglupianie innych na mój temat.O wszystkim wiem.Wróci się wam to.Ja zawsze byłam w porządku.Przez takiego jednego zjepaTomasza mam mieć całe życie zniszczone?wolne żarty!A Teresa co to gada,,lepiej żeby dał sobie spokój jak ona taka jest "jaką jestem??kto żeby dał sobie spokój?O czym gadała z tą J?,,co jakby przyszło co do czego"?że niby jaką jestem?O czym gadał Łukasz?za kim latam niby niby i kiedy mówiłam ze jestem samotna?Co to za podpuszczanie słowami ,,czy jak ktoś ci oferuje numerek to odmawiasz"?O co tej Teresie chodzi ?Zawsze mówię NIE.Co to znaczy nie mam więcej pytań?

Może wreszcie dowiem się prawdy.510470222 

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Parassolka napisał:

Po co te ciągle manipulacje?Tak! zszedł mi cały paznokiećJa jestem ok i zawsze byłam ok.Nie pozwole sobie robic krzywdy oczernuac ani krzywdzic moich dzieci.Nowy paznokiec dopiero zaczyna minodrastać Sikorka jest swiadkiem w sobote jej poksżę jak to wyglada.Tylko jej ufam nikomu wiecej!Nie znosze manipulacji.!

Odpadł ci już ten suchy k***s, że za babe robisz nieustannie? Schyl się i sprawdź, może zgnil  i zrobiła się z niego c**a. Wszystko możliwe, wszak od głowy się,  to zaczyna

Gość Parassolka
34 minuty temu, Gość Gość napisał:

Odpadł ci już ten suchy k***s, że za babe robisz nieustannie? Schyl się i sprawdź, może zgnil  i zrobiła się z niego c**a. Wszystko możliwe, wszak od głowy się,  to zaczyna

Mam Cię zgłosić na policję dziadku??

Gość Gość
5 minut temu, Gość Parassolka napisał:

Mam Cię zgłosić na policję dziadku??

Zgłaszaj całe kafe,posmieja się na policji jak się przedstawisz parasolka albo kawałek nieba .I kto tu na zaburzenia osobowosci??Panu czy Pan??