Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyszłe panny młode jak radzicie sobie z myslą, że na waszym weselu mogą być ładniejsze dziewczyny od was?

Polecane posty

Gość Realista

Dlatego właśnie baby są poyebane

Gość gość

Ja wiem czy ...ane? Wynika to z tego, że społeczeństwo wmawia, że najwyższą wartościa kobiety jest jej uroda. Faceci też rywalizują między sobą, ale na innych polach, może pod względem wyglądu nie aż tak jak kobiety, ale o pozycję i pieniądze już tak.

Gość Ania

Choć im brzydsza tym bardziej zakompleksiona, niestety czesto tak jest.  Kiedys mieszkałam w akademiku z taką jedną. Jak ja zobaczyłam na poczatku, to pomyslałam "ale brzydka dziewczyna"- pierwsze co przyszło mi na myśl bo obiektywnie była nieładna, podobna do Agnieszki Dygant trochę.  Ale się zakolegowałyśmy bo była miła i fajnie się z nią gadało. Wydawało mi się, że będzie dla mnie życzliwa. Kilka razy byłysmy razem w klubie na imprezie, gdzie ona praktycznie nie miała powodzenia, a do mnie różni faceci podchodzili. I wtedy się zaczęło, zaczęła mnie obmawiac wśród innych wspollokatorek o wszystko, obgadywać mnie, wymyslac jakieś kłamstwa, że mam sponsora i tego typu rzeczy. Musiałam się wyprowadzic. Brzydkie koleżanki są najgorsze, wiem z doswiadczenia.

Gość Natalia

Nikt nie jest tak zarabisty jak ja wiec co to w ogóle za pytanie? To mną chcieliby wszyscy być 

Gość Gosc
38 minut temu, Gość Ania napisał:

Choć im brzydsza tym bardziej zakompleksiona, niestety czesto tak jest.  Kiedys mieszkałam w akademiku z taką jedną. Jak ja zobaczyłam na poczatku, to pomyslałam "ale brzydka dziewczyna"- pierwsze co przyszło mi na myśl bo obiektywnie była nieładna, podobna do Agnieszki Dygant trochę.  Ale się zakolegowałyśmy bo była miła i fajnie się z nią gadało. Wydawało mi się, że będzie dla mnie życzliwa. Kilka razy byłysmy razem w klubie na imprezie, gdzie ona praktycznie nie miała powodzenia, a do mnie różni faceci podchodzili. I wtedy się zaczęło, zaczęła mnie obmawiac wśród innych wspollokatorek o wszystko, obgadywać mnie, wymyslac jakieś kłamstwa, że mam sponsora i tego typu rzeczy. Musiałam się wyprowadzic. Brzydkie koleżanki są najgorsze, wiem z doswiadczenia.

Tak dokladnie, zawiść kobiet nie zna granic dlatego trudno dziś znaleźć prawdziwa przyjaciółkę.