Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawy

Oral i anal

Polecane posty

Gość Ciekawy

Dziewczyny! Czy lubicie taki typ seksu? Co wtedy czujecie? 

Gość Pusia

może zapytaj swojej dziewczyny ...

Gość ciekawski
1 godzinę temu, Gość Pusia napisał:

może zapytaj swojej dziewczyny ...

Pusia ty to już chyba masz rozkalibrowane obie pusie 😞  Jaki w obwodzie cię teraz zadowala?

Gość kipi

Ja lubie oral bardzo a anal czasem też jest spoko

Gość Gość
Przed chwilą, Gość kipi napisał:

Ja lubie oral bardzo a anal czasem też jest spoko

Pupa nie szczypie? Nie boisz się że ci kupę za głęboko popchnie? 😞

Gość Pusia
30 minut temu, Gość ciekawski napisał:

Pusia ty to już chyba masz rozkalibrowane obie pusie 😞  Jaki w obwodzie cię teraz zadowala?

lubię duże męskie atrybuty ... ale to bardziej mój fetysz wizualny.... W jakimś sensie jestem łechtaczkową dziewczyną i moi panowie muszą wiedzieć, że moja niunia musi być przede wszystkim wypieszczona i wylizana .W seksie jak bilardzie ... kulka zanim wpadnie do dziury musi odbyć liczne przygody i dać mi całą gamę rozkoszy. Nie mam rozkalibrowanych dziur ale sprawne mięśnie ... Facet, który od razu pcha się do jakiejś dziury albo wymaga abym od razu mu wzięła do buzi jest u mnie skreślony.... ale gdy mnie zaspokoi pozwolę mu na więcej niż wiele innych kobiet.

Gość ciekawski
7 minut temu, Gość Pusia napisał:

lubię duże męskie atrybuty ... ale to bardziej mój fetysz wizualny.... W jakimś sensie jestem łechtaczkową dziewczyną i moi panowie muszą wiedzieć, że moja niunia musi być przede wszystkim wypieszczona i wylizana .W seksie jak bilardzie ... kulka zanim wpadnie do dziury musi odbyć liczne przygody i dać mi całą gamę rozkoszy. Nie mam rozkalibrowanych dziur ale sprawne mięśnie ... Facet, który od razu pcha się do jakiejś dziury albo wymaga abym od razu mu wzięła do buzi jest u mnie skreślony.... ale gdy mnie zaspokoi pozwolę mu na więcej niż wiele innych kobiet.

Co z pięciominutówką przed pracą? Chcica czasu nie wybiera, niestety jak mnie dopadnie to nie ma zmiłuj 😉  Co wtedy? Jak to u ciebie wygląda ? Byłbym skreślony? Jeszcze jedno, pokerowe oczko mogłoby być 😉

Gość Pusia
35 minut temu, Gość ciekawski napisał:

Co z pięciominutówką przed pracą? Chcica czasu nie wybiera, niestety jak mnie dopadnie to nie ma zmiłuj 😉  Co wtedy? Jak to u ciebie wygląda ? Byłbym skreślony? Jeszcze jedno, pokerowe oczko mogłoby być 😉

czasami jak jestem mocno podniecona, że można prawie od razu ale główką po niuni zanim nadziałbyś mnie musiałbyś i tak mi niunię pomiziać... Mój w takich sytuacjach strzela bardzo szybko, więc parę minut zrobi mi palcówkę  a nawet poliże a potem minuta mu wystarczy aby doszło do finału. Zgraliśmy się i w takich sytuacjach. Na prawdę nie wstydzę się tego, że generalnie pochwę mam mniej wrażliwą i wolę aby przynajmniej jakiś czas mój partner poświęcił na łechtaczkę. Tak mam i mój partner to akceptuje i lubi.

Gość Gainer

Pusia lizanie cipki jest cudowne,uwielbiam to robić,lubisz ujeżdżać?

Gość Tomasz
1 godzinę temu, Gość Pusia napisał:

Chętnie bym Pusia  spróbował twojej pusi