Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 888

Wzbudzenie lekkiej zazdrości

Polecane posty

Gość 888

Witam chciałbym zapytać jak wzbudzić lekka zazdrość u kobiety, pytanie również do kobiet ☺️Moja dziewczyna od pewnego czasu nie zauważa mnie, trochę stala się obojętna taka jakby była obojętna. Nic się nie dzieje złego między nami jest ok, ale co można zrobić by trochę o mnie się,, Postarała,, ☺️

Gość Monika

Moze Ty sie postaraj?

Zamiast rozwalac zwiazek jeszcze bardziej wzbudzaniem zazdrosci.

Chcesz by byla z Toba ze strachu czy z milosci?:)

Gość gość

Monice brakuje faceta bo ten jej ją zranił...

Gość Gosc
5 minut temu, Gość 888 napisał:

Witam chciałbym zapytać jak wzbudzić lekka zazdrość u kobiety, pytanie również do kobiet ☺️Moja dziewczyna od pewnego czasu nie zauważa mnie, trochę stala się obojętna taka jakby była obojętna. Nic się nie dzieje złego między nami jest ok, ale co można zrobić by trochę o mnie się,, Postarała,, ☺️

Przeleć inną na jej oczach 

Napewno przestanie być obojętna 😀

Gość 888

Ja wlasnie sie staram robie dla niej co mogę ,na wszystko siepraktycznie godze,nie odmawiam,w przeciwienstwie do niej.Rozmawiamy ze soba, ale to nie jest to,czuje jakby cos ukrywała.Duzo pisze w telefonie praktycznie nie odchodzi od niego,ciagle sms czy Fb,ale w kazdej chwili moge sprawdzic co pisze itp nie zaprzecza,stad tez mnie olewa,nie interesuje sie mną jak kiedys.Mam poprostu duze przeczucie ze cos nie tak jestz czyms mnie oszukuje.Nie chce psuć związku nie o to chodzi ,ale poprostu cos zrobic zeby zwrociła uwage ze ma Mnie!Dlatego pisze czy jest jakis sposób zeby wzbudzic w niej zazdrośc czy cokolwiek by się ockneła moze .