Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wisienka

Facet do wynajęcia

Polecane posty

Gość Wisienka

Gdzie znajde faceta do wynajecia? Nie mam z kim isc do kina teatru na randki...nie chodzi mi o sex, chociaz nie wykluczam. Czuje się tak samotna, że co wieczór wyję w poduszkę. Mam 38 lat, mam dziecko 6lst, jestem po rozwodzie i nikt mnie nie chce. To trwa juz 4 lata.Jestem ladna, pracowalam kiedys jako fotomodelka.Jak kogos poznam to sie konczy na 1-3 randkach, bo mam dziecko, bo rozwódka, bo szukam prawdziwego zwiazku. Mam kolegow w pracy jednak oni sa zajeci maja zony/narzeczone, a ja nie wchodzę miedzy 2 osoby-takie mam zasady.

Zaplacilabym facetowi by np gdy mi smutno przyjechal i obejrzal ze mna film, albo zabral mnie i dziecko na wycieczke, albo zeby ze mna podiedzial i potrzymal za reke, przytulil 😞

Jestem zdesperowana juz na tyle, ze wynajme kigos. Czy sa takue agencje i gdzie tego szukac? 😢😔

Gość Gość

Wątpię że ktokolwiek na to pójdzie chyba że totalny nołlajf albo facet który liczy na seks.

Gość Wisienka
59 minut temu, Gość Gość napisał:

Wątpię że ktokolwiek na to pójdzie chyba że totalny nołlajf albo facet który liczy na seks.

Tego sie wlasnie obawiam.. 😞

Bez przesady. Masz 38 lat i powiedzmy sobie, że normalny facet umawiając się z kobietą w Twoim wieku wie dokładnie, że kobieta raczej będzie miała dziecko z poprzedniego związku. Gość koło 40 raczej pewnie też będzie po jakimś rozwodzie i będzie miał dziecko.

Znam 3 gości, którzy związali się z kobietami, które mają dzieci z poprzednich związków. Jakoś podchodzą do tego normalnie.

Gość Onsam

To w podobnym wieku, młodsza jesteś. A może zbyt pewna siebie na randkach? Boją się Ciebie może. Tłumacznie to może być zanim sie spotkają a nie po paru spotkaniach że dzieci. Ja to nie wiem, 1 dziecko może by mnie polubiło, dzieci mnie lubią miałem ostatnio przykład, chcą się bawić aż gowa boli.

Z tym płaceniem to już przesadzasz.

Gość Onsam

a, właśnie, może szybko przechodzisz do tematu bycia z kimś? Też wtedy uciekam, bo nie znam tego co chcę z tym kimś kiedyś.

Przytulić, potrzymać za rękę to jedne z moich marzeń.

Jak uciekają po 1-3 randkach to oznacza dla mnie jedno. Jesteś w miarę atrakcyjna ale musisz być walnięta - tak mi mówi doświadczenie. I wcale tu nie chodzi o dziecko czy chęć stworzenia poważnego związku. Jak facet widzi, że coś pod kopułą nie gra to się ewakuuje - przynajmniej ja tak robiłem. Może masz za duże ciśnienie w jakiejś kwestii i facetom zapalasz czerwoną lampkę??

Tyle pytań a tak mało odpowiedzi 😉

Gość Wisienka
3 minuty temu, Gość Onsam napisał:

a, właśnie, może szybko przechodzisz do tematu bycia z kimś? Też wtedy uciekam, bo nie znam tego co chcę z tym kimś kiedyś.

Przytulić, potrzymać za rękę to jedne z moich marzeń.

O nie, ja jestem po duzych przejsciach- nie mowie na 1-3 randach ze chce meza dzieci dom i slub za 3 miesiace.

Gość Wisienka
3 minuty temu, Bezedury napisał:

Jak uciekają po 1-3 randkach to oznacza dla mnie jedno. Jesteś w miarę atrakcyjna ale musisz być walnięta - tak mi mówi doświadczenie. I wcale tu nie chodzi o dziecko czy chęć stworzenia poważnego związku. Jak facet widzi, że coś pod kopułą nie gra to się ewakuuje - przynajmniej ja tak robiłem. Może masz za duże ciśnienie w jakiejś kwestii i facetom zapalasz czerwoną lampkę??

Tyle pytań a tak mało odpowiedzi 😉

Nie wiem, faceci zadaja zawsze dyzonpytan. Nr 1 to masz dzieci? Nr 2 czy ex placi na dziecko alimenty nr3 czy intrresuje mnie zwiazek otwarty

To sa 3 glowne pytania

Gość Onsam
Przed chwilą, Gość Wisienka napisał:

O nie, ja jestem po duzych przejsciach- nie mowie na 1-3 randach ze chce meza dzieci dom i slub za 3 miesiace.

no, trudno powiedzieć, trzeba by Ciebie poznać, jak wyglądały te randki, w jakim momencie coś się kończyło

Gość Wisienka
19 minut temu, Agatka Czepek napisał:

Czemu nikt nie chce nie mozliwe impossible

Tez sobie zadaje to pytanie

"Nie wiem, faceci zadaja zawsze dyzonpytan. Nr 1 to masz dzieci? Nr 2 czy ex placi na dziecko alimenty nr3 czy intrresuje mnie zwiazek otwarty

To sa 3 glowne pytania"

O ile rozumiem pytania nr 1 i 2. To nr 3 daje obraz jacy faceci są w Twoim kręgu zainteresowań 🙂

Związek otwarty - umawiam się z Tobą jak mam ochotę z krzyża spuścić i ... mnie interesuje wszystko inne. To szukanie takiej prawie darmowej prostytutki.

Gość Wisienka
3 minuty temu, Gość Onsam napisał:

no, trudno powiedzieć, trzeba by Ciebie poznać, jak wyglądały te randki, w jakim momencie coś się kończyło

Normalnie, po 3 spotkaniu czy 1 cisza z ich strony.

Powiem Ci, ze nie mam zamiaru brac slubu, dzieci wiecej miec nie moge chyba, ze z ivf, mieszkam sama, zarabiam dobrze, nie zalezy mi na $$ faceta, nie patrze na wyksztalcenie choc sama mam wyzsze.

Gość Wisienka
8 minut temu, Bezedury napisał:

"Nie wiem, faceci zadaja zawsze dyzonpytan. Nr 1 to masz dzieci? Nr 2 czy ex placi na dziecko alimenty nr3 czy intrresuje mnie zwiazek otwarty

To sa 3 glowne pytania"

O ile rozumiem pytania nr 1 i 2. To nr 3 daje obraz jacy faceci są w Twoim kręgu zainteresowań 🙂

Związek otwarty - umawiam się z Tobą jak mam ochotę z krzyża spuścić i ... mnie interesuje wszystko inne. To szukanie takiej prawie darmowej prostytutki.

Nr 3 - w zyciu nie pojde na to.

Pisanue ze takuch facetow szukam ze to krag mych zainteresowań jest nie na miejscu.

Może po tych przejściach ciężkich coś się z Tobą stało (psychiką)?? Lub umawiasz/przyciągasz właśnie taki typ facetów??

Jak jesteś w miarę ładna, tak że "nie straszysz bezpańskich psów" to nie powinnaś mieć problemów z zainteresowaniem facetów. Może lubisz żonatych lub typ lekkoducha i stąd te pytanie nr 3??

Gość Onsam
4 minuty temu, Gość Wisienka napisał:

Normalnie, po 3 spotkaniu czy 1 cisza z ich strony.

Powiem Ci, ze nie mam zamiaru brac slubu, dzieci wiecej miec nie moge chyba, ze z ivf, mieszkam sama, zarabiam dobrze, nie zalezy mi na $$ faceta, nie patrze na wyksztalcenie choc sama mam wyzsze.

Jak ja próbowałem się spotykać to max po 2 spotkaniu było to ostatnie. Wydaje mi się że ne było o czym, za mało ja wymyślałem o czym właściwie nei wiedzałęm co mówić. Też wyższe. Nie ma to dla mnie znaczenia. Mamy się dobrze ze sobą czuć nawet milcząc.

Gość Wisienka

Mam zasady: nie umawiam sie z zajetymi, z zonatymi itd.

Gość Wisienka
3 minuty temu, Bezedury napisał:

Może po tych przejściach ciężkich coś się z Tobą stało (psychiką)?? Lub umawiasz/przyciągasz właśnie taki typ facetów??

Przeszlam pelna terapię.Jestem w pelni zdrowa psychicznie i fizycznie.

"Pisanue ze takuch facetow szukam ze to krag mych zainteresowań jest nie na miejscu."

Nie napisałem, że takich kolesi szukasz świadomie. Możesz mieć mieć zapisany podświadomie taki obraz faceta w głowie i takiego przyciągasz i nawet nie zdajesz sobie świadomie z tego sprawy.

Poczytaj czasem coś z psychologii - to czasem pomaga zrozumieć dlaczego życie układa się tak a nie inaczej.

Gość Wisienka
5 minut temu, Bezedury napisał:

"Pisanue ze takuch facetow szukam ze to krag mych zainteresowań jest nie na miejscu."

Nie napisałem, że takich kolesi szukasz świadomie. Możesz mieć mieć zapisany podświadomie taki obraz faceta w głowie i takiego przyciągasz i nawet nie zdajesz sobie świadomie z tego sprawy.

Poczytaj czasem coś z psychologii - to czasem pomaga zrozumieć dlaczego życie układa się tak a nie inaczej.

Coś konkretnego polecasz? chętnie przeczytam 🙂

Pozycji jakiś konkretnych Ci nie polecę bo ze mnie taki psycholog jak z Ciebie kosmonautka.

Sam we własnym zakresie coś poczytam w necie - ale to tylko rzeczy, które mnie osobiście dotyczą bezpośrednio. Dawniej jak czas był to sporo książek czytałem. Zresztą najlepszą terapią było dla mnie jak zacząłem pracę, w której mam do czynienia ze sporą grupą ludzi. Psychicznie i nerwowo czasami jest ciężko (teraz bardzo rzadko bo się przyzwyczaiłem - ale na początku to z nerwów 14 kilo spadłem) ale daje dużo lepsze zrozumienie i umiejętność manipulowania ludźmi i asertywność na bardzo wysokim poziomie. 

napiszesz chciaż z jakich okolic jesteś? może być na priv (ja to Onsam, z zalogowanego piszę)

napiszesz chciaż z jakich okolic jesteś? może być na priv (ja to Onsam, z zalogowanego piszę)

napiszesz chociaż z jakich okolic jesteś? może być na priv (ja to Onsam, z zalogowanego piszę)

Napisz z jakiego jesteś miasta.

Sam niedawno próbowałem znaleźć towarzystwo do wyjść i wyjazdów na koncerty rockowe i mimo, że spotykam ludzi na tych koncertach po kilka razy, to próba zaprzyjaźnienia się jakoś się nie udaje. W klubie powiemy sobie cześć, ale kobiety nawet do znajomych na FB nie chcą przyjąć.
Może jestem dziwny, ale byłbym zainteresowany przyjaźnią bez dążenia do związku.

Gość Wisienka

Jestem z Warszawy.

30 minut temu, Mariusz4 napisał:

napiszesz chociaż z jakich okolic jesteś? może być na priv (ja to Onsam, z zalogowanego piszę)

22 minuty temu, Jack445 napisał:

Napisz z jakiego jesteś miasta.

Sam niedawno próbowałem znaleźć towarzystwo do wyjść i wyjazdów na koncerty rockowe i mimo, że spotykam ludzi na tych koncertach po kilka razy, to próba zaprzyjaźnienia się jakoś się nie udaje. W klubie powiemy sobie cześć, ale kobiety nawet do znajomych na FB nie chcą przyjąć.
Może jestem dziwny, ale byłbym zainteresowany przyjaźnią bez dążenia do związku.

A widzisz, a ja z kolei chcialabym zwiazek, ale bez slubu, nikt mnie nie chce, dlatego pomysl zeby choc kogos wynajac za $$ bym mogla wyjsc z domu, czy spedzic mily wieczor.

Gość Wisienka

Dzień dobry! Nie spałam do rana dopiero nad ranem się zdrzemnęłam.A Wy?

Zarejestruj się na forum i daj szansę napisać do siebie prywatną wiadomość.
Płacenie za spotkania bardzo poniża i z tym pewnie będzie problem. Dla Ciebie pewnie byłoby to wygodne, bo chcesz wymagać skoro płacisz... Wielu mężczyzn też tak myśli, a lepiej będzie znaleźć kogoś z podobnymi zainteresowaniami. Tu też może się ktoś do Ciebie odezwać. Nawet lepiej że nie ma zdjęć, bo najpierw pisząc poznaje się kogoś tak naprawdę, bez oceny jego powierzchowności.

Gość Wisienka
13 godzin temu, Jack445 napisał:

Płacenie za spotkania bardzo poniża i z tym pewnie będzie problem. Dla Ciebie pewnie byłoby to wygodne, bo chcesz wymagać skoro płacisz... Wielu mężczyzn też tak myśli, a lepiej będzie znaleźć kogoś z podobnymi zainteresowaniami. Tu też może się ktoś do Ciebie odezwać. Nawet lepiej że nie ma zdjęć, bo najpierw pisząc poznaje się kogoś tak naprawdę, bez oceny jego powierzchowności.

To placenie to nie dlatego, ze place i wymagam, tylko z desperacji...Ja juz mysle sobie, ze kto w ogóle by chcial isc ze mna do kina/teatru bezinteresownie???

Nie chce sie tu rejestrowac, sporadycznie tu jestem-glownie jak mam dola.

Gość Wisienka
13 godzin temu, Jack445 napisał:

To placenie to nie dlatego, ze place i wymagam, tylko z desperacji...Ja juz mysle sobie, ze kto w ogóle by chcial isc ze mna do kina/teatru bezinteresownie???

Nie chce sie tu rejestrowac, sporadycznie tu jestem-glownie jak mam dola.