Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limonaa

jak się przygotować do ciąży

Polecane posty

Gość limonaa

jak sięe najlepiej przygotować, cz już teraz brać witaminy?

Gość Gosc

Kup sobie jakis preparat z kwasem foliowym i jodem. Zrob morfologie czy przypadkiem nie masz anemii, bad. krwi w kierunku tarczycy. 

Gość Gotik

Ja poszłam na wizytę do lekarza pierwszego kontaktu po skierowanie na badania krwi oraz moczu (wszystkie wyniki wyszły w normie), a potem do ginekologa. Lekarz mnie przepadał i „dał zielone światło” na starania. Zaczęłam przyjmować kwas foliowy i zaszłam w trzecim cyklu starań.

Gość Gosc

Zależy jak wygląda twoje życie teraz. Jeśli dbasz o siebie, jesteś zdrowa, prowadzisz regularny tryb życia, uprawiasz sport, zdrowo się odżywiasz, to właściwie nie musisz robić za wiele. Kup sobie kwas foliowy i działaj. 

Gość Werka

Bierz Kwas foliowy. Morfologia. 

Jeżeli jesz warzywa i owoce, nie palisz. To halo! Jest już ok! Byle nie było anemii a później problemów z układem moczowym. 

Najważniejsze to zero stresów, a jak już wyjdzie test pozytywny to co miesiąc będziesz miała badania. Znajdź miłego i dobrego lekarza i położna. 

Powodzenia życzę i cierpliwości. 

Gość ojapitole

spytaj się karyny spod dyskoteki.Ona sie nie przygotowuje i będzie miała zdrowego bombelka a u ciebie srun jeszcze w warszawie a ty już przeżywasz.Wystarczy że ćype wymyjesz i jazda

Gość gość

Do  rad wymienionych wyzej dorzucę kontrole stomatologiczna. Musisz sprawdzić stan uzebienia i wyleczyć wszystkie ewentualne ubytki. 

Gość Danka34

Do tych wszystkich zaleceń to ja bym dodała koniecznie wizytę u ginekologa, on pewnie zleci badania i każde brać witaminy, im wcześnej tym lepiej, nie baw się w ilka róznych rzeczy, kup sobie od razu kompleks, przy dwóch ciążach brałam mamadha premium i tylko to już nic dodatkowego nie było konieczności brać

Gość Gosc
Dnia 16.12.2019 o 09:40, Gość gość napisał:

Do  rad wymienionych wyzej dorzucę kontrole stomatologiczna. Musisz sprawdzić stan uzebienia i wyleczyć wszystkie ewentualne ubytki. 

22 minuty temu, Gość Danka34 napisał:

Do tych wszystkich zaleceń to ja bym dodała koniecznie wizytę u ginekologa, on pewnie zleci badania i każde brać witaminy, im wcześnej tym lepiej, nie baw się w ilka róznych rzeczy, kup sobie od razu kompleks, przy dwóch ciążach brałam mamadha premium i tylko to już nic dodatkowego nie było konieczności brać

Założyłam że „zdrowa osoba” ma również zdrowe zęby i podwozie 😅

Gość Gość

Czytać o laktacji!

Warto już teraz inwestować w przyszłosc swojego dziecka. Kp zapobiega miażdżycy, cukrzycy, chorobą nowotworowym, dysleksji rozwojowej, otyłości. To płynne złoto ma wiele zastosowań! Aby odkryć je wszystkie zajrzyj na hafija.pl, najrzetelniejszy portal o piersioleniu!

Gość Gość

Wypożycz od kogoś dziecko na tydzień i zastanów się czy aby na pewno chcesz mieć swoje 😄 bo później zdziwienie,że dziecko nie zachowuje się jak w reklamie Johnson & Johnson 

Gość Brzydal
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

Czytać o laktacji!

Warto już teraz inwestować w przyszłosc swojego dziecka. Kp zapobiega miażdżycy, cukrzycy, chorobą nowotworowym, dysleksji rozwojowej, otyłości. To płynne złoto ma wiele zastosowań! Aby odkryć je wszystkie zajrzyj na hafija.pl, najrzetelniejszy portal o piersioleniu!

Tylko nie ta paskudna baba, nie mogę na nią patrzeć.

Gość Katte

Od siebie dorzuciłabym zapisanie się na jakieś zajęcia sportowe, żeby wzmocnić mięśnie brzucha. O wiele lepiej wygląda się w ciąży i szybciej wraca do swojej figury. 

Gość Waszka

przyśpieszy i nie zaszkodzi sprawdzanie owulacji, zwłaszcza jak brałaś długo pigułki, ja mam w domu i używam cyklotester owulacyjny komputerowy, sprawdza mi lh i temperaturę i dokładnie wiem kiedy jest jajeczkowanie 

Gość gość
21 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Założyłam że „zdrowa osoba” ma również zdrowe zęby i podwozie 😅

Nie zaszkodzi sprawdzić ☺ 

Gość Gosc
13 minut temu, Gość gość napisał:

Nie zaszkodzi sprawdzić ☺ 

Sprawdzam co pół roku 😉