Gość Vanessa Napisano Grudzień 16, 2019 Większość babek ma włosy przetłuszczające się które trzeba myć codziennie. Fajnie jest codziennie myć długie włosy, katować się rozczesywaniem i dłuższym suszeniem? Krótsze włosy to szybsza pielęgnacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 16, 2019 Bieńkowską, Tymoszenko albo Annę Kalatę. tylko trzeba pamiętać, ze wszystkie te panie są na maksa zrobione, podrasowane przez drogie kosmetyki, kosmetyczki i lekarzy medycyny estetycznej i nie ma takiego kontrastu miedzy twarzą a fryzura młodszej kobiety. Niestety w przypadku zmęczonych zyciem twarzy kobiet, które maja swoje lata i nie maja takiej kasy na zabiegi długie włosy postarzaja. Sama mam koleżanke, która nie zrozumiała, ze po roku zycia jej twarz, figura i jakość włosów sie zmieniły i dalej ma krucze , długie włosy, nie wiąże ich, wiec wyglada jak czarownica z rozwianym włosem, albo stara indianka. Jakby je przycieła ładnie- nawet nie krótko, ale tak zeby miały jakiś kształt, to byłoby lepiej, wygladąłaby na młodsza i zadbana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emigrantka 51 Napisano Lipiec 20, 2021 13 minut temu, HajleSyllasje napisał: Mnie dziwi czemu większość facetów w PL strzyże się na krótko, jednocześnie narzekając że nie podoba się kobietom. Ja od paru lat zostawiam sobie te 5-7 cm. Odrobina proszku, gumy i gęba natychmiast przestaje przypominać polskiego kartofla. Bo do polskiej meskiej urody/zazwyczaj okraglej twarzy pasuja krotkie.Tak jak starszym kobietom tez pasuja krotkie, inaczej wygladaja jak czarownice.Tez wiele sniadych brunetek chce byc blondynkami ale farbowanie wychodzi fatalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nailnah 0 Napisano Lipiec 20, 2021 Witam, długie włosy u kobiet to o jaką długość mniej więcej chodzi? I prośba, pytanie nie związane z tematyką. Na jakiej zasadzie można występować na forum w roli gościa? Z góry dziękuję za odpowiedź i wskazówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach