Być może 0 Napisano Grudzień 22, 2019 Witam, Normalnie okres dostaje tak pod koniec pierwszego tygodnia miesiąca. Czy jeśli zaczęła bym brać tabletki antykoncepcyjne już dzisiaj czy okres nie nastąpiłby w tych dniach? Ile dni po wzięciu tabeltek można bezpiecznie współżyć? Zdaje sobie sprawę, że tabetki powinno brać się pierwszego dnia od rozpoczęcia miesiączki, niestety sytuacja zmusza mnie do wzięcia ich wcześniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Grudzień 22, 2019 Nie radzę niczego przyśpieszać zwłaszcza jeżeli dopiero zaczynasz antykoncepcję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Być może 0 Napisano Grudzień 22, 2019 Nie zaczynam dopiero, kilka lat temu stosowałam, ale z pewnych powodów przerwałam, obecnie chcę wrócić do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Grudzień 22, 2019 Ja też byłam w podobnej sytuacji co Ty i mocno rozregulowało mi to cykl. Jeśli chodzi o stosowanie to kilkuletnia przerwa nie ma tu nic do rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach