kejtred 575 Napisano Styczeń 17, 2021 Nigdy nie zostałam odrzucona ale bywałam porzucona... Gdy się mocno angażowałam, dawałam z siebie wszystko faceci najwyraźniej uznają, że już nie ma o co walczyć. Niestety, ale jak facet zauważy zbyt duże zaangażowanie ze strony kobiety to się wycofuje. Chyba by zatrzymać przy sobie faceta trzeba być 24 h "zimną s%ką". Mój problem polega na ty, że jak tak nie potrafię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Livka Napisano Styczeń 17, 2021 1 minutę temu, Poetka napisał: Też myślę, że ten facet o którym piszesz musiał mieć jakieś problemy ze sobą. A z tym pokazywaniem, że zależy to z jednej strony tak jest, z drugiej niektórych to wręcz zniechęca, bo odbierają to jako gierkę. Nie no, takie przesadne udawanie nie jest dobre, z tym się zgadzam. Ale ja pokazywałam za bardzo, że mi zalezy kiedyś, wręcz to zakrawało o desperację i za szybko się angażowałam, zakochiwałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Esox 337 Napisano Styczeń 17, 2021 Mój kolega został odrzucony przez swoją partnerkę z powodu jego rodziców. Oni byli prostymi ludźmi. Natomiast jej rodzice to inteligenci. Ojciec był jakimś dyrektorem. Dziewczyna powiedziała mu, że ich rodzice do siebie nie pasują, ,że się z sobą nie dogadają, i że z tego powodu nie widziała z nim przyszłości. Zerwała z nim dla chłopaka, którego rodzice pochodzili z wyższych sfer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach