Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOŚĆ

Woleli byście się związać z prawiczkiem czy doświadczonym?

Polecane posty

Gość gość
1 minutę temu, Gość pieknabestia napisał:

nie za bardzo interesujesz sie moja osoba? 🙂 tak wole meskie umysly, przykro mi, ale tez te wyjatkowe tylko, i powtarzam ze wsrod kobiet sa wyjatki i na pewno zauwaze taki przypadek:) i polubie

tak, tak to dość standardowe u takich jak ty, twoją osobą wcale, tak sobie luźno dyskutuję  dla rozrywki, czekając na jakies ciekawe wpisy inych osób , ale żebyś mnie jakoś obchodziła to nie

Gość Dawny prauwik

uważam że dwie trzy noce wystarczą żeby nauczyć się seksu

jeśli komuś to nie wystarcza do znaczy że nigdy się nie nauczy bo prawdopodobnie jest egoistą nie chcę czuć się w drugiej strony potrzeby

Gość gość
4 minuty temu, Gość Dawny prauwik napisał:

jeśli komuś to nie wystarcza do znaczy że nigdy się nie nauczy bo prawdopodobnie jest egoistą nie chcę czuć się w drugiej strony potrzeby

no cóż, ale mistrzem ceremonii to po 3 razach nie zostaniesz

Gość gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

no cóż, ale mistrzem ceremonii to po 3 razach nie zostaniesz

seks jest wpisany w instynkt, tu nie ma zadnej filozofii nawet kroliki daja rade,jesli jestes ogniem uczysz sie jakbys byl w swoim zywiole, inni potrzebuja wyuczyc sie chyba na pamiec czy jak? 🙂

Gość gość
7 minut temu, Gość gosc napisał:

seks jest wpisany w instynkt, tu nie ma zadnej filozofii nawet kroliki daja rade,jesli jestes ogniem uczysz sie jakbys byl w swoim zywiole, inni potrzebuja wyuczyc sie chyba na pamiec czy jak? 🙂

no i to jest róznica między  dobrym kochankiem a nie. Owszem każdy jakoś nauczy sie rypać, ale do  finezji i miana dobrego kochanka to trzeba mieć wrodzony dar i do tego  jednak ćwiczyć, choćby dlatego, ze każda kobieta jest inna i jeden wyuczony styl rypania sie nie sprawdzi

Gość gosc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

no i to jest róznica między  dobrym kochankiem a nie. Owszem każdy jakoś nauczy sie rypać, ale do  finezji i miana dobrego kochanka to trzeba mieć wrodzony dar i do tego  jednak ćwiczyć, choćby dlatego, ze każda kobieta jest inna i jeden wyuczony styl rypania sie nie sprawdzi

styl rypania? ucz sie ucz, dla mnie i tak jestes na poczatku:) drogi

Gość hehe
7 godzin temu, Gość gość napisał:

z doświadczonym. I nie chodzi tu nawet o same sprawy łozkowe, ale o to że ma tez jakieś doświadczenie  w tworzeniu relacji, czegoś sie już dowiedział o sobie, o tym czego szuka w związku, może zrozumiał też , ze dobra relacja wymaga pracy, nabrał dystansu do pewnych rzeczy

Raczej nie, dowiedział się raczej jak zdradzać i oszukiwać każda że jest jedyna z która chcę być haha

Gość żenua

Dziwne jesteście, wolicie jakiegoś ru-chacza który spuszczał się w innych laskach i pewnie szukał ich na imprezach i porzucał po jednej nocy zamiast porządnego prawiczka który by was kochał, jestem pewny że nawet jakby wam się podobał to też nigdy byście nie chcieli prawiczka. Nie zasługujecie na stałe związki

1 godzinę temu, Gość żenua napisał:

Dziwne jesteście, wolicie jakiegoś ru-chacza który spuszczał się w innych laskach i pewnie szukał ich na imprezach i porzucał po jednej nocy zamiast porządnego prawiczka który by was kochał, jestem pewny że nawet jakby wam się podobał to też nigdy byście nie chcieli prawiczka. Nie zasługujecie na stałe związki

Jakbyś był du.pczony przez kogoś kto tego nie umie i Ci jeszcze zrobi krzywdę, to inaczej byś zaśpiewał

Gość Onsam

a nie sądzicie, że ktoś z mniejszym doświadczeniem potrafi mocniej kochać?

10 minut temu, Gość Onsam napisał:

A to akurat tak😊

Gość w kość
15 minut temu, Gość Onsam napisał:

nie wiem czy mocniej,

ale pewnie krócej:)

Gość gość
22 minuty temu, Gość Onsam napisał:

nie

Gość gość
2 godziny temu, Gość hehe napisał:

Raczej nie, dowiedział się raczej jak zdradzać i oszukiwać każda że jest jedyna z która chcę być haha

naprawde masz aż takie schizy?

Gość hehe
32 minuty temu, Gość gość napisał:

naprawde masz aż takie schizy?

No przecież święty nie jest skoro już miał tyle kobiet i z jakiegoś powodu z żadną już nie jest co oznacza że pewnie sypiał z jedną po drugiej i rzucał każdą po kolei a one naiwne na miłość się nabierały. No chyba że były takie same jak on

Gość zboczeniec

baby lubia slady innych cip na fiutku i ustach ich faceta

7 godzin temu, Gość zboczeniec napisał:

baby lubia slady innych cip na fiutku i ustach ich faceta

Nie lubią. Ty byś chciał żeby lubiły.

Gość Stary prawiczek

Będę prawiczkiem do zdechnięcia i wcale nie żałuję, bo widzę jakie są kobiety. Ten temat natomiast jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu, że nic dobrego nie tracę przez zupełny brak kontaktu z babami. Wręcz przeciwnie ☺ I nie, nie jestem żadnym parszywym mizoginem jakich tu pełno. Trudno jednak mieć o paniech dobre zdanie widząc jak się prowadzą i co wypisują o takich jak ja w tym i innych podobnych tematach.

Gość Stary prawiczek
2 minuty temu, Gość Stary prawiczek napisał:

Będę prawiczkiem do zdechnięcia i wcale nie żałuję, bo widzę jakie są kobiety. Ten temat natomiast jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu, że nic dobrego nie tracę przez zupełny brak kontaktu z babami. Wręcz przeciwnie ☺ I nie, nie jestem żadnym parszywym mizoginem jakich tu pełno. Trudno jednak mieć o paniech dobre zdanie widząc jak się prowadzą i co wypisują o takich jak ja w tym i innych podobnych tematach.

o paniach*

Gość Gosc
22 godziny temu, Gość Kobieta napisał:

Mam przyjemność być z mężczyzną dla którego byłam pierwszą i jest nam cudownie.Niestety od czasu do czasu pojawiają się rozmowy , że ja wiem jak jest być z innym, a on tego nie zaznał.

Dobrze jak oboje mają jakąś przeszłość, ale jak dla mnie to 2-3 partnerów nie więcej bo wtedy chyba rodzą się głupie myśli,że może z innymi to było lepiej.

I pewnie jak pojawi się okazja to skorzysta i Cie zdradzi...

Gość gość22
13 godzin temu, Gość Stary prawiczek napisał:

Nie no.  na pewno istnieję jakaś kobieta normalna ale szczerze to sam straciłem nadzieje bo spotkałem kobietę w której się zakochałem i dla której robiłem wszystko a nagle potraktowała mnie jak śmiecia i ma to gdzieś do teraz że cierpię przez to wszystko

Gość Onsam
11 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Nie wiadomo jak lepiej. Jak wie, jak jest z inną i zrobi to po cichu, czy jak o tym mówi tylko mówi. Dlaczego miałby zdradzić? Czy sądzicie, że kto nie miał kobiety, powinien najpierw szukać przygód? Bo z tego całego rozumowania wnioskuję, ze to najważniejsze. Najważniejsze, żeby posprawdzać jak to jest z różnymi.

13 godzin temu, Gość Stary prawiczek napisał:

Wręcz przeciwnie? Co zatem zyskujesz przez "brak kontaktu z babami"?

Gość zbo
17 godzin temu, Onkosfera napisał:

Nie lubią. Ty byś chciał żeby lubiły.

przeciez same piszecie ze ma byc doswiadczony, czyli w sladach, wy chyba same nie wiecie o czym mowicie

6 godzin temu, Gość zbo napisał:

przeciez same piszecie ze ma byc doswiadczony, czyli w sladach, wy chyba same nie wiecie o czym mowicie

Ja się wypowiadam za siebie, dobra? Więc nie mów do mnie per "wy". Nikt nie chce starego wyslizganego roochadła, bo psychicznie ciężko to znieść. Natomiast z prawiczkiem mogą być różne wtopy na tle umiejętności technicznych. Taaak, jest problem.... w sumie nikt nie pasuje.... Już wiem! Najlepiej z nikim się nie wiązać i nie dymać!🎆

Gość Oniaaa

Nie lubię prawiczkòw bo jednak oczekuje, że facet wie co robi a nie uczy się na mnie. Bzdura kogoś kto nigdy nie był z nikim w łóżku, że 3 razy i mistrz. Śmiech xd Myślę, że do tego potrzeba lat... Finezji, doświadczenia, wysokiej wrażliwości. 

Gość Kobieta
21 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Nie sądze,ma ze mną wszystko czego chce i raczej nie ma czego szukać u innych.

Gość Gość
8 godzin temu, Gość zbo napisał:

W jakich śladach chłopcze, ty się nie myjesz?

Gość gość

Prawiczki to strasznie niemęskie pipki.

Gość Gość
Dnia 15.01.2020 o 19:14, Gość Dawny prauwik napisał:

No pewnie to jest jak jazda samochodem, wystarczy kilka chwil!! Widzę że co niektórzy wymyślają że to mega wyczyn i trzeba mieć wielu partnerów i je..ać się jak króliki żeby sprostać oczekiwanią partnera/ki

😄