Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pati

Czy któraś z was jest szczęśliwa w zwiazku/ małżeństwie?

Polecane posty

Gość Pati

Facet nie naodwalał, nie zdradzał (lub chociaż nie dał się przylapac)? 

Gość Vanessa

8 lat szczęśliwego małżeństwa z prawie idealnym facetem.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Pati napisał:

Facet nie naodwalał, nie zdradzał (lub chociaż nie dał się przylapac)? 

Pati żadna i tak prawdy nie napisze. Małżeństwo to szczęście...

Gość taki obraz wasz

Kobiety są wiecznie nieszczęśliwe. Mogą mieć wszystko, a i tak ciągle im mało. Mogą mieć idealnego faceta, a i tak będą się czepiać największych drobnostek, byle tylko ponarzekać.

Gość komin

Wam babom zawsze źle, wiecznie skrzywione ryje i wiatr w oczy, bo nawet jak jest dobrze to jest źle, a jak jest idealnie to z braku problemów palma wam odbija i szukacie dziury w całym, JE'BNIĘTE PSYCHICZNIE

Gość taki obraz wasz
1 minutę temu, Gość komin napisał:

Wam babom zawsze źle, wiecznie skrzywione ryje i wiatr w oczy, bo nawet jak jest dobrze to jest źle, a jak jest idealnie to z braku problemów palma wam odbija i szukacie dziury w całym, JE'BNIĘTE PSYCHICZNIE

👏👏👏

Gość Malinowy krem

Ja jestem szczęśliwa od 13 lat 😊

Gość Gość
7 minut temu, Gość Malinowy krem napisał:

Ja jestem szczęśliwa od 13 lat 😊

Wiadomo i zazdrościmy 🙂

Gość Kobieta

Ja jestem szczęśliwa w związku małżeńskim już 15 lat,ogólnie razem 21.To jest możliwe tylko trzeba dobrze wybrać/ dopasować się. Bo jak na początku są jakieś zgrzyty i liczy się na poprawę to nic z tego nie wyjdzie i będzie jeszcze gorzej.

Gość Gosc

O, akurat dzis rano maz powiedzial, ze mial sen jak jakas dziewczyna go probowala uwiesc, no a on oczywiscie sie nie dal 😉  Tak czy inaczej ja naleze do tych szczesliwych mezatek. Mam wspanialego mezczyzne u boku, 6 lat razem.

Gość Pati
30 minut temu, Gość komin napisał:

Kobiety piszą u góry, że są szczęśliwe, a tu jakiś incelek niewyzyty przychodzi i wymyśla, że baby be, bo mu się nie dały dotknąć susiaczkiem że stuleja 

Gość Bhnn
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

O, akurat dzis rano maz powiedzial, ze mial sen jak jakas dziewczyna go probowala uwiesc, no a on oczywiscie sie nie dal 😉  Tak czy inaczej ja naleze do tych szczesliwych mezatek. Mam wspanialego mezczyzne u boku, 6 lat razem.

Sny są odzwierciedleniem naszych myśli, pragnień, marzeń i wspomnień. Widać ze Twój mąż nie do końca jest zaspokojony w małżeństwie. Uważaj. 

Gość OnaToJa75

Kocham męża mimo że jest alkoholikiem i nie zarabia kokosów ,małżeństwo to nie sielanka,trzeba pozostać wiernym przysiedze

Gość smart
40 minut temu, Gość komin napisał:

Co widzisz w innych - istnieje w tobie.

Gość Patka

Ja nie jestem. Bylam szczesliwa w poprzednim zwiazku, ale facet mnie oszukal. Nie wierze w milosc. Jak bede szukala nastepnego faceta to bede patrzyla juz tylko na kase, w milosc i tak juz nie wierze.

Gość latami okłamywana

A ja drugi raz patrzyłbym na to czy facet nie kłamie i nie pije,to byłoby najwazniejsze

Gość Gość młoda

Ja jestem w fajnym związku 2,5 roku 🙂

Gość sofia
23 minuty temu, Gość OnaToJa75 napisał:

Kocham męża mimo że jest alkoholikiem i nie zarabia kokosów ,małżeństwo to nie sielanka,trzeba pozostać wiernym przysiedze

Mocą swojej wolnej decyzji oczyszczam swoją przestrzeń z wszelkich energetycznych pasożytów: wypraszam z mego pola wszelkie  byty, istoty i technologie. Zrywam i anuluję wszelkie umowy, kontrakty, śluby, przyrzeczenia, obietnice, zobowiązania, więzi, jakie kiedykolwiek, z kimkolwiek, w którymkolwiek z żywotów, w jakimkolwiek stanie świadomości podjęłam.

Gość nana

Zyje w szczesliwym, powiedzalabym wrecz wyjatkowo szczesliwm,  zwiazku od 25 lat. Oboje z mezem mamy wysokie wymagania w stosunku do partnera/ki (albo moze wiekszosc ma zbyt male wymagania). Gdybym nie byla szczesliwa w zwiazku, dawno juz bym w nim nie byla, poniewaz nie jestem masochistka. Takie samo podejscie ma maz. Polecam.

Gość fili

Człowiek szczęśliwy to taki, ktory dobre dokonuje wybory ! 🙂

Gość Sonia

Nie wiem, który facet jest wierny. Wy jesteście szczęśliwe, bo nie wiecie z kim wasz mąż ma kontakt. Faceci do was wracają bo dom wybudowali, bo kredyt, bo za duże alimenty by płacili i nie stać ich na rozwód. No i oczywiscie co rodzina powie i znajomi. Ciekawe, czy wasi mężowie mają blokadę w telefonie i czy kładą ekranem do dołu. Nie znam wiernego zonatego. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość OnaToJa75 napisał:

trzeba pozostać wiernym przysiedze

Nie trzeba. Gdyby Cię bił, gwałcił, wyzywał też trwałabyś przy nim do końca życia?

Gość Gość
32 minuty temu, Gość Sonia napisał:

Nie wiem, który facet jest wierny. Wy jesteście szczęśliwe, bo nie wiecie z kim wasz mąż ma kontakt. Faceci do was wracają bo dom wybudowali, bo kredyt, bo za duże alimenty by płacili i nie stać ich na rozwód. No i oczywiscie co rodzina powie i znajomi. Ciekawe, czy wasi mężowie mają blokadę w telefonie i czy kładą ekranem do dołu. Nie znam wiernego zonatego. 

A co na to twoja mama. 

Jestem kobietą i mam blokadę w telefonie, co nie oznacza że zdradzam męża. 

Oj Sonia mój nie miałby siły jeszcze na drugą kobietę. 

Gość nana

Sonia, moj maz moze miec kontakt z kim chce, to nie jest male dziecko pod moim nadzorem. Nie zadreczam tez siebie ani meza fantazjami ani podejrzeniami. Nie mysle tez o tym, ze moge jutro zachorowac na raka albo cos podobnego. Zycie nie da sie kontrolowac, zawsze wszystko moze sie zdarzyc, na nic nie ma gwarancji.  

Gość Gość
32 minuty temu, Gość Sonia napisał:

A co na to twoja mama. 

Gość Qwerty

Z tego co widzę to zonaci szukają oddechu poza związkiem. 3 lata po ślubie i zaczyna się rutyna, a to dla nich śmierć. Chodzą nieszczęśliwi i wmawiają sobie, że w imię dzieci zostają w związku. Sytuacja inaczej wygląda po 15-20 latach małżeństwa. Oni już się nie krępuja żeby iść z kimś do wyra. Także badajcie się dziewczyny. 

Gość Sonia
14 minut temu, Gość Gość napisał:

A co na to twoja mama. 

Żebyś się nie zdziwila. Facet ma zawsze siłę na nową znajomość. 

Co moja mama? Ale na co? Ona ma prawie 70 lat. Mam jej mówić o blokadzie telefonu? 

Gość smart
8 minut temu, Gość Sonia napisał:

Co moja mama? Ale na co? Ona ma prawie 70 lat. Mam jej mówić o blokadzie telefonu? 

No musiał tatuś się puszczać (lub mamusia), skoro masz taką ponurą wizję związku.

Gość Gość
6 minut temu, Gość Sonia napisał:

No co twoja mama na to, że mąż ja  zdradza - jest z nim mimo to. 

Dziwnych masz mężczyzn w rodzinie i wśród znajomych.

Gość Gosc

Nie jestem szczęśliwa. Od 20 lat kocham innego. Tyle w temacie.