Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Onkosfera

Zaraz wejdę do wanny z lodowatą wodą, umieram na samą myśl ale muszę to zrobić

Polecane posty

Bo sobie postanowilam, a poza tym bez tego nie jestem w stanie zabrać się do roboty, sami widzicie, siedzę i przepier.dalam czas na forum. Muszę wytrzymać 8 minut, zaraz włączam stoper.

Gość gość

Onkosfera niezłe portale podczytujesz. Ja też czytałam, że kąpiel w lodowatej wodzie odchudza. Tylko tę czynność musisz powtarzać regularnie dwa razy w tygodniu po piętnaście minut, koniecznie przed jedzeniem. Zamrozi żołądek i uwolni umysł. 

Próbujesz złapać zapalenie płuc?🙄

Podobno takie działania zapobiegają zapaleniu płuc... Chcę zostać morsem, to moje delikatne przygotowanie gruntu😏

a wejdziesz naga? daj foto

Chcialabym, ale nie mam w sobie takiej odwagi jak Ty, odwagi do konfrontowania się z tym światem na pełnej kurvie...😏

Onkosfera niezłe portale podczytujesz. Ja też czytałam, że kąpiel w lodowatej wodzie odchudza. Tylko tę czynność musisz powtarzać regularnie dwa razy w tygodniu po piętnaście minut, koniecznie przed jedzeniem. Zamrozi żołądek i uwolni umysł. 

Do 15 jeszcze nie doszłam, ale 10 już nabite, więc liczę na to, że trochę tego łoju się spali😏

Gość gość

Do 15 jeszcze nie doszłam, ale 10 już nabite, więc liczę na to, że trochę tego łoju się spali😏

Luzik. To nie są łatwe tematy. Na początku aby ta okrasa zeszła spod piersi i pach. A potem już z górki chudnięcie do postury modelki.

Luzik. To nie są łatwe tematy. Na początku aby ta okrasa zeszła spod piersi i pach. A potem już z górki chudnięcie do postury modelki.

Dwudziestoletniej modelki😁

Dzień dobry.

Dobrze, że udzielasz się na tym forum, bo już myślałem, że nic mnie tutaj nie jest w stanie zaskoczyć.

Sądziłam, że widziałeś już wszystko.

Gość gość

Dwudziestoletniej modelki😁

Taką miałam na myśli. I koniecznie z długimi włosami oplatajace jejże ciało. Glupia jesteś!

Gość Gosc

Idź na serie zabiegów do kriokomory. Ja korzystałem. Polecam. Prysznic jak nie ma wyjścia to biorę zimny. Ale specjalnie nie biore. Kriokomora jest przyjemniejsza a temperatura -120 .

👋 

To wino tak mocno trzepnęło że  nie mozesz do dzisiaj dojść  do siebie? 😅

A tak w ogóle, naprawde ma to wlasciwosci odchudzające? 🤔 

Wszystko ma właściwości odchudzające. Problem leży w odpowiedniej motywacji i konsekwencji. Jednak na odchudzanie najlepszy jest bardzo intensywny seks.

Gdyby seks tak odchudzająco działał to większość ludzi by sie nie odchudzała, a i motywacji nie trzeba mieć bo wiadomo, to przyjemność 😉

Do odchudzania seks może być dodatkiem, zawsze to troche dodatkowych kcal na minusie 

Ale fakt, wolałabym seks niż zimną kąpiel 😅

Onkosfera, daj znać jak wrażenia 😄

Wszystko ma właściwości odchudzające. Problem leży w odpowiedniej motywacji i konsekwencji. Jednak na odchudzanie najlepszy jest bardzo intensywny seks.

Gdy się ma braki w jednym, to można sobie zastąpić czymś innym... Choć nie da się ukryć, że przyjemność... nie jest porównywalna😖

Gdy się ma braki w jednym, to można sobie zastąpić czymś innym... Choć nie da się ukryć, że przyjemność... nie jest porównywalna😖

Ale fakt, wolałabym seks niż zimną kąpiel 😅

Onkosfera, daj znać jak wrażenia 😄

Też bym wolała, ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.

Owinęłam się dwoma kocami i swetrami i już trochę lepiej😎

Kokietujesz.

Mhm. Ekstremalne doznania cielesne przypominają mi, że jeszcze żyję😏

Gość Gosc

Okosfera jak chcesz doznań cielesnych to idź do pracy 🤠

Okosfera jak chcesz doznań cielesnych to idź do pracy 🤠

Dziękuję za radę, jednak ja mam do dyspozycji tylko pracę umysłową. Tam nie poczuję tego dreszczu.... czekaj, a może jednak?

Gość Gosc

Ta piosenkarka Adel on była okropna,nie podobała mi się,obrzydliwa dla mnie. Ale teraz jak schudła to bardzo fajna dziewczyna,schrupalbym 😊 

Gość gość

Dziękuję za radę, jednak ja mam do dyspozycji tylko pracę umysłową. Tam nie poczuję tego dreszczu.... czekaj, a może jednak?

Nie masz kaleko ciepłej wody ?

Obstaję przy swoim. Tylko seks da Ci maksimum zadowolenia. Faktycznie, można brać kąpiele w lodowatej wodzie, biegać, chodzić, ale to tylko erzac zewnętrznych objawów wewnętrznych potrzeb.

To jest oczywiste. Jednak po pierwsze, w udręczeniu i przełamywaniu barier ciała jest jakaś perwersyjna przyjemność. Po drugie, to co już pisałam, jak się nie ma co się lubi... Zresztą w życiu ciągle trzeba iść na jakieś kompromisy, zadowalać się erzacami, żreć resztki ze stołu.

No jest. Podduszanie, wiązanie, klapsy, jednym słowem. Taki tam lajtowy bdsm. Niestety, do perwersji droga daleka.

Trochę szkoda dawać ciało na trwałą marnację. Jeszcze mi będzie potrzebne. Chyba, że chodzi Ci o perwersje duchowe. One szkodzą mniej. Jakby mniej. Cholera, nie jestem już pewna.

Więcej wiary w siebie. Nikt Cię nie zmusza do takiego nastawienia. Akceptujesz taki stan rzeczy i dobrowolnie w to wchodzisz. Takie wnioski wyczytałem uważnie czytając Twoją forumową twórczość.

Wbrew pozorom, moja twórczość pozaforumowa jest ważniejsza i mówi o mnie więcej. Poza tym, mam wątpliwości czy zawsze rozpoznajesz kiedy jestem serio, a kiedy mniej.

Nie znam Cię, więc trudno mi się wypowiedzieć. Bazuję tylko na tym co zdołam przeczytać.

Zresztą tutaj obowiązuje zasada: im mniej ludzie to Tobie wiedzą, tym mniejsze ryzyko, że Cię zranią.

Nie da się ukryć. Teraz jednak zraniła mnie rzeczywistość namacalna. Mój komputer stacjonarny je.bnął. Nie mogę dalej działać. Chyba zaraz wrócę ze złości do tej wanny.

Gość gosc

Nie znam Cię, więc trudno mi się wypowiedzieć. Bazuję tylko na tym co zdołam przeczytać.

Zresztą tutaj obowiązuje zasada: im mniej ludzie to Tobie wiedzą, tym mniejsze ryzyko, że Cię zranią.

Ale o co ci chodzi? LACHOCIĄGUU 😂

Gość Myszo Jeleń

haha jak chcesz to ja zaraz wchodze do zimnej wody i moge Ci pokazać jak mój fiuutek reaguje na to 😄

Ej Przemo czemu dziś nie poszłeś do pracy na budowie? Matka ci zabrała niebieską miskę? 🤣

Gość gość

aaa no weź moje jajca płaczą przez to ale ja im to zaraz zrobię bo jestem twardzielem

ale musze to zrobić mo mojej jaja za bardzo są napalone na kobiety xD

Ale ona ma ponad 50 lat i jest gruba

Ho ho widze ze mnie ominęło troche ale cóż, sily wyższe 😅

haha jak chcesz to ja zaraz wchodze do zimnej wody i moge Ci pokazać jak mój fiuutek reaguje na to 😄

Wiesz Przemku że jesteś tu moim faworytem nr 1 😏 Jednak za te wszystkie propozycje podziękuje

Ho ho widze ze mnie ominęło troche ale cóż, sily wyższe 😅

Wiesz Przemku że jesteś tu moim faworytem nr 1 😏 Jednak za te wszystkie propozycje podziękuje

Nie może dać zdjęcia bo zaraz dostanie bana😎