Zuzana 163 Napisano Marzec 7, 2020 Zuza a to bardzo dobrze trzymam kciuki. Ja dzisiaj miałam weryfikację 11dpti beta 560, cały dzień nie chciałam sprawdzać wyników do wizyty u lekarza na 18, myślałam że zejdę do tego czasu Gratuluję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzana 163 Napisano Marzec 7, 2020 Zuzana ja miałam punkcje w poniedziałek a dzwonili w srode i to jeszcze po południu, tez nie mogłam wytrzymac. Super ze az 7 sie zapłodniło, to dobrze wróży u nas zaplodnily sie tylko 2 i ja myślałam ze juz po ptakach a tu się okazalo ze wystarczy JEDEN zarodek Patrycja godzina 14.38 sobota ciekawe czy zadzwonią czekam jak na szpilkach. Przed 14 zadzwonilam do kliniki nikt nie odebrał. Martwie sie mieli w 2 dobie zadzwonić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga24z@op.pl 1 Napisano Marzec 7, 2020 Zuzanna i jak dzwonili? Jak to jest od 10lat co miesiąc nie czekam na okres (zaklinam rzeczywistość żeby nie przyszedł, a jak raz na niego czekam to się spóźnia 2dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdaa 218 Napisano Marzec 7, 2020 (edytowany) Taka zlosliwosc, wszystkie tu musimy miec anielska cierpliwosc... czekasz na niego bo odstawilas anty przed stymulacja? Edytowano Marzec 7, 2020 przez Magdaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
May1223 21 Napisano Marzec 7, 2020 Jestem kochana, co byś chciała?? Potrzebujesz mnie?? Dasz swojego e maila ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzana 163 Napisano Marzec 7, 2020 Zuzanna i jak dzwonili? Jak to jest od 10lat co miesiąc nie czekam na okres (zaklinam rzeczywistość żeby nie przyszedł, a jak raz na niego czekam to się spóźnia 2dni. Oby szybko przyszedł . Wlasnie zadzwonili. Z 9 komorek zaplodniło się 7. 3 są mocniejsze. 4 słabsze. We wt o 13.20 transfer. Trzeb aczekać nie bedą już dzwonić bo w ostatniej chwili moze się zmienic. Boze oby przetrwały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdaa 218 Napisano Marzec 7, 2020 Przetrwaja;) trzymam za nie mocno kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga24z@op.pl 1 Napisano Marzec 7, 2020 (edytowany) Magda, nie muszę zrobić badania do 3dnia cyklu, a potem muszę to zgrać z dniem wolnym w pracy i z umówiona już wizyta w klinice. Zuzanna, przetrwają ładny wynik, 7 zarodeczkow.. Edytowano Marzec 7, 2020 przez Aga24z@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczko1988 134 Napisano Marzec 7, 2020 Zuzanna i jak dzwonili? Jak to jest od 10lat co miesiąc nie czekam na okres (zaklinam rzeczywistość żeby nie przyszedł, a jak raz na niego czekam to się spóźnia 2dni. Ja ostatnio jak czekałam to 5 dni. Pierwszy raz w życiu taka obsuwa. Jednak małpa to małpa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna000 3 Napisano Marzec 7, 2020 May 1223 Wysłałam Ci wiadomość, dostalas?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aja 477 Napisano Marzec 7, 2020 U mnie też oczekiwanie na krwawienie. I też już bym chciała żeby było i jak na złość go nie ma. Boje się że będzie coś nie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
May1223 21 Napisano Marzec 7, 2020 Wysłałam Ci wiadomość, dostalas?? Tak ale coś z tym e mailem jest nie tak daj znać czy doszła wiadomosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna000 3 Napisano Marzec 7, 2020 Tak ale coś z tym e mailem jest nie tak daj znać czy doszła wiadomosc Wszystko jest. Ok doszło odpisalam Ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycjaa 78 Napisano Marzec 7, 2020 Oby szybko przyszedł . Wlasnie zadzwonili. Z 9 komorek zaplodniło się 7. 3 są mocniejsze. 4 słabsze. We wt o 13.20 transfer. Trzeb aczekać nie bedą już dzwonić bo w ostatniej chwili moze się zmienic. Boze oby przetrwały Przetrwają na pewno, jeszcze Ci ich wystarczy na rodzeństwo za kilka lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzana 163 Napisano Marzec 7, 2020 Przetrwają na pewno, jeszcze Ci ich wystarczy na rodzeństwo za kilka lat Mam nadzieję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzana 163 Napisano Marzec 7, 2020 Przetrwają na pewno, jeszcze Ci ich wystarczy na rodzeństwo za kilka lat Patrycja nie pamietam ale przed transferem mozna normalnie jeść, wypić kawę. Bo mam xopuero 13.20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaja_ 29 Napisano Marzec 7, 2020 Dziewczny czy branie luteiny dopochwowej 3*1 przez dłuższy okres czyli od 15 grudnia do teraz, może powodować problem taki jak dyskomfort, lekki ból w podbrzuszu podczas sikania ?? ( brak pieczenia) Lekarz aż za 2,5 tygodnia planowo I tak się zastanawiam czy to możliwe czy bardziej coś innego to wywoluje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona2019 86 Napisano Marzec 7, 2020 Oby szybko przyszedł . Wlasnie zadzwonili. Z 9 komorek zaplodniło się 7. 3 są mocniejsze. 4 słabsze. We wt o 13.20 transfer. Trzeb aczekać nie bedą już dzwonić bo w ostatniej chwili moze się zmienic. Boze oby przetrwały Super wynik, przetrwają na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P@ulina 92 Napisano Marzec 8, 2020 Magdaa , Aja tak mi przykro czemu ten los jest taki niesprawiedliwy.. Nie poddawajcie się tylko walczcie do skutku! ❤ Zuzana 7 zarodków to piękny wynik Te słabsze też się rozbujają porządnie i staną się równie silne jak pozostałe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Halucyna 50 Napisano Marzec 8, 2020 U mnie też oczekiwanie na krwawienie. I też już bym chciała żeby było i jak na złość go nie ma. Boje się że będzie coś nie tak. Aja, a jak bylam na sztucznym cyklu i caly czas biore luteine, duphaston, estrofem itp to nawet jak nie bede w ciazy (jestem 8dpt) to okresu nie dostanę dopóki nie odloze lekow, tak? Pobolewa mnie od dwóch dni podbrzusze i już 'czekam' na @... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rapita 356 Napisano Marzec 8, 2020 Oby szybko przyszedł . Wlasnie zadzwonili. Z 9 komorek zaplodniło się 7. 3 są mocniejsze. 4 słabsze. We wt o 13.20 transfer. Trzeb aczekać nie bedą już dzwonić bo w ostatniej chwili moze się zmienic. Boze oby przetrwały Piękny wynik nie martw się na pewno wszsytkie przetrwają trzymam kciuki za Ciebie ja mam punkcje w poniedziałek mam nadzieję, że też będę miałam dużo pobranych pęcherzyków i większość się zaplodni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdaa 218 Napisano Marzec 8, 2020 Aja, a jak bylam na sztucznym cyklu i caly czas biore luteine, duphaston, estrofem itp to nawet jak nie bede w ciazy (jestem 8dpt) to okresu nie dostanę dopóki nie odloze lekow, tak? Pobolewa mnie od dwóch dni podbrzusze i już 'czekam' na @... Halucyna gdzies czytalam o luteinie ze jesli krwawienie to po odstawieniu lekow, ale nie wiem czy istnieja wyjatki. Dlatego musimy robic testy z krwi by wiedziec czy kontynuowac leki czy odstawic. Paulina falstart, jeszcze mam nadzieje ze cos sie rozwija, kolejna weryfikacja we wtorek, u mnie ta zerowa to byl blad labolatorium (myslalam ze takie rzeczy zdarzaja sie bardzo rzadko a tu niespodzianka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Halucyna 50 Napisano Marzec 8, 2020 Halucyna gdzies czytalam o luteinie ze jesli krwawienie to po odstawieniu lekow, ale nie wiem czy istnieja wyjatki. Dlatego musimy robic testy z krwi by wiedziec czy kontynuowac leki czy odstawic. Paulina falstart, jeszcze mam nadzieje ze cos sie rozwija, kolejna weryfikacja we wtorek, u mnie ta zerowa to byl blad labolatorium (myslalam ze takie rzeczy zdarzaja sie bardzo rzadko a tu niespodzianka;) Ja juz jestem klebkiem nerwów to pobolewanie brzucha mnie dobija i zle wrozy. Do tej pory jak mnie bolalo to byla lipa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdaa 218 Napisano Marzec 8, 2020 Ale poczytaj sobie ulotki wszystkiego co bierzesz - rownie dobrze jest to efekt uboczny lekow. Wiec biorac kazdy objaw za dobry czy zly omen sie nakrecamy tylko. Nie jest latwo wytrzymac czekanie ale jakos trzeba;) Kiedy dokladnie testujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anaa80 1 Napisano Marzec 8, 2020 Hej dziewczyny jakie mialyscie endometrium w dniu transferu? I czy zawsze biorac estrofem na cyklu sztucznym zablokowal Wam owulacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycjaa 78 Napisano Marzec 8, 2020 Patrycja nie pamietam ale przed transferem mozna normalnie jeść, wypić kawę. Bo mam xopuero 13.20 Tak, można. Mi kazali tez miec pełny pęcherz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miilaa 11 Napisano Marzec 8, 2020 Dziewczny czy branie luteiny dopochwowej 3*1 przez dłuższy okres czyli od 15 grudnia do teraz, może powodować problem taki jak dyskomfort, lekki ból w podbrzuszu podczas sikania ?? ( brak pieczenia) Lekarz aż za 2,5 tygodnia planowo I tak się zastanawiam czy to możliwe czy bardziej coś innego to wywoluje.. Hej, Ja biorę 3*2 luteine i lekarka doradziła bym brała mucovagin(bez recepty) bo czułam suchość i podrażnienie, co prawda nie przy oddawaniu moczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pacjentka Invimed 70 Napisano Marzec 8, 2020 Dziewczyny poratujcie co ja mogę po transferze na zaparcia? Dodam, ze sliwki, siemie, jablko, kiszonki, owsianki nie działają, drugi dzień po transferze a ja nie mogę się załatwić, dodatkowo boje się na siłę aby nie spinac brzucha. Masakra jakaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Halucyna 50 Napisano Marzec 8, 2020 Ale poczytaj sobie ulotki wszystkiego co bierzesz - rownie dobrze jest to efekt uboczny lekow. Wiec biorac kazdy objaw za dobry czy zly omen sie nakrecamy tylko. Nie jest latwo wytrzymac czekanie ale jakos trzeba;) Kiedy dokladnie testujesz? Transfer 5dniowego zarodka mialam 1.03 rano. Chyba we wtorek bedzie najlepiej, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzana 163 Napisano Marzec 8, 2020 Piękny wynik nie martw się na pewno wszsytkie przetrwają trzymam kciuki za Ciebie ja mam punkcje w poniedziałek mam nadzieję, że też będę miałam dużo pobranych pęcherzyków i większość się zaplodni Trzymam kochana kciuki:-* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach