Kaja_ 29 Napisano Czerwiec 26, 2020 4 minuty temu, Doradora123 napisał: Cykl sztuczny na estrofemie i utrogestanie. 2 zarodki blastocysty. Endometrium 8.1 mm przy transferze w 10dc było 10 mm i myślałam że ten spadek już świadczy o niepowodzeniu. 4dpt okropny ból brzucha i krzyża 5dpt plamienie aż do 6 dnia. 7 dpt wszystko ustalo i pojechałam na bete. Gratuluję Ile bierzesz estrofemu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Keffy 249 Napisano Czerwiec 26, 2020 3 minuty temu, Doradora123 napisał: Cykl sztuczny na estrofemie i utrogestanie. 2 zarodki blastocysty. Endometrium 8.1 mm przy transferze w 10dc było 10 mm i myślałam że ten spadek już świadczy o niepowodzeniu. 4dpt okropny ból brzucha i krzyża 5dpt plamienie aż do 6 dnia. 7 dpt wszystko ustalo i pojechałam na bete. Mozw jak tak bolało to może dwa się wgryzaly 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doradora123 10 Napisano Czerwiec 26, 2020 3 minuty temu, Kaja_ napisał: Gratuluję Ile bierzesz estrofemu ? 3x1 od 2 dc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aja 477 Napisano Czerwiec 26, 2020 3 minuty temu, Keffy napisał: Mozw jak tak bolało to może dwa się wgryzaly Tak wysoki wynik w 7 dpt też by to sugerował. Zwykle mamy wtedy ok 30-50. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaja_ 29 Napisano Czerwiec 26, 2020 5 minut temu, Halucyna napisał: Jesli chodzi o ubranka kupuje tylko w Smyku i H&M bo tam jest bardzo duży wybór. Kocyki, reczniki kapielowe, pieluchy bambusowe też kupilam w Smyku. Akcesoria do łóżeczka też tam kupie. A narazie pasuje z resztą Ja lubię h&m i smyka też ale w KappAhl cudeńka można kupić też W tym wszystkim powoli moja głowa zaczyna myśleć o porodzie też ...wcześniej wogole o tym nie myślałam a teraz łapie się na myślach o tym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaja_ 29 Napisano Czerwiec 26, 2020 2 minuty temu, Doradora123 napisał: 3x1 od 2 dc To kiedy wizyta w klinice ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doradora123 10 Napisano Czerwiec 26, 2020 1 minutę temu, Kaja_ napisał: To kiedy wizyta w klinice ? Na razie muszę powtórzyć betę . 3 lata starań i w końcu się coś usmiechnelo do nas 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzana 163 Napisano Czerwiec 26, 2020 36 minut temu, Doradora123 napisał: Muszę się pochwalić. 5dpt 6 dpt plamienia już myślałam że to okres. 7 dtp czyli dzisiaj pojechałam na betę i 113.5 Chodziłam do pracy; przyplatala mi się jeszcze grypa żołądkowa bo w rodzinie wszyscy mieli - dość krótko na szczęście. Super:-) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdaa 218 Napisano Czerwiec 26, 2020 Doradora gratulacje:) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia83.1 88 Napisano Czerwiec 26, 2020 1 godzinę temu, Doradora123 napisał: Muszę się pochwalić. 5dpt 6 dpt plamienia już myślałam że to okres. 7 dtp czyli dzisiaj pojechałam na betę i 113.5 Chodziłam do pracy; przyplatala mi się jeszcze grypa żołądkowa bo w rodzinie wszyscy mieli - dość krótko na szczęście. Świetna wiadomość! Gratulacje! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna_ 861 Napisano Czerwiec 26, 2020 1 godzinę temu, Doradora123 napisał: Muszę się pochwalić. 5dpt 6 dpt plamienia już myślałam że to okres. 7 dtp czyli dzisiaj pojechałam na betę i 113.5 Chodziłam do pracy; przyplatala mi się jeszcze grypa żołądkowa bo w rodzinie wszyscy mieli - dość krótko na szczęście. Ale wysoka wyczuwam twixy! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczko1988 134 Napisano Czerwiec 26, 2020 6 godzin temu, Luna_ napisał: A to może być tak, że nie ma środków? W Warszawie w invimed o nic nie trzeba pytać. Z automatu na wizycie i rok temu i w tym teraz dali mi od razu do wypełnienia wnioski i już. Jest jakaś pula środków z urzędu miasta na to przeznaczana. I tworzą listy rezerwowe. Jak wchodzą środki to kolejno umawiają wizyty. W tamtym roku skorzystałam 2 razy i długo nie czakałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczko1988 134 Napisano Czerwiec 26, 2020 1 godzinę temu, Doradora123 napisał: Muszę się pochwalić. 5dpt 6 dpt plamienia już myślałam że to okres. 7 dtp czyli dzisiaj pojechałam na betę i 113.5 Chodziłam do pracy; przyplatala mi się jeszcze grypa żołądkowa bo w rodzinie wszyscy mieli - dość krótko na szczęście. GRATULACJE!!! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beta 161 Napisano Czerwiec 26, 2020 1 godzinę temu, Doradora123 napisał: Muszę się pochwalić. 5dpt 6 dpt plamienia już myślałam że to okres. 7 dtp czyli dzisiaj pojechałam na betę i 113.5 Chodziłam do pracy; przyplatala mi się jeszcze grypa żołądkowa bo w rodzinie wszyscy mieli - dość krótko na szczęście. Wspaniale!!! 🥰 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aja 477 Napisano Czerwiec 26, 2020 Hej dziewczyny. Już nie pamiętam kto pytał, ale właśnie ma FB wyskoczyła mi rekla invimedu że mają wolne miejsca ma dofinansowanie w Warszawie Gdańsku i Wrocławiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Halucyna 50 Napisano Czerwiec 26, 2020 1 godzinę temu, Kaja_ napisał: Ja lubię h&m i smyka też ale w KappAhl cudeńka można kupić też W tym wszystkim powoli moja głowa zaczyna myśleć o porodzie też ...wcześniej wogole o tym nie myślałam a teraz łapie się na myślach o tym... Oo sprawdzę! Zapisalas się do szkoly rodzenia? Szpital masz juz wybrany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P@ulina 92 Napisano Czerwiec 26, 2020 3 godziny temu, Doradora123 napisał: Muszę się pochwalić. 5dpt 6 dpt plamienia już myślałam że to okres. 7 dtp czyli dzisiaj pojechałam na betę i 113.5 Chodziłam do pracy; przyplatala mi się jeszcze grypa żołądkowa bo w rodzinie wszyscy mieli - dość krótko na szczęście. Pieknie! moje gratulacje oby beta dalej pięknie rosła to będą bliźniaki dobrze że plamienie ustalo 🥰 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczko1988 134 Napisano Czerwiec 26, 2020 Dziewczyny czy któraś z was ma na zbyciu neoparin do sprzedaży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beta 161 Napisano Czerwiec 26, 2020 Dziewczyny mam do oddania: 3 opakowania Luteiny, 1 opakowanie Estrofem i 4 tabletki Lutinus Sama to dostałam ale w związku z tym, że zdarzył się cud, chętnie dalej przekażę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczko1988 134 Napisano Czerwiec 26, 2020 (edytowany) 3 minuty temu, Beta napisał: Dziewczyny mam do oddania: 3 opakowania Luteiny, 1 opakowanie Estrofem i 4 tabletki Lutinus Sama to dostałam ale w związku z tym, że zdarzył się cud, chętnie dalej przekażę. Więcej takich cudów Edytowano Czerwiec 26, 2020 przez słoneczko1988 A jak się czujesz??? Który to już tydzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beta 161 Napisano Czerwiec 26, 2020 3 minuty temu, słoneczko1988 napisał: Więcej takich cudów Bardzo dobrze się czuje jestem w połowie 11 tygodnia więc mam nadzieję, że zaraz skończy się szczęśliwie ten pierwszy trymestr. A jak Ty się czujesz Słoneczko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczko1988 134 Napisano Czerwiec 26, 2020 Przed chwilą, Beta napisał: Bardzo dobrze się czuje jestem w połowie 11 tygodnia więc mam nadzieję, że zaraz skończy się szczęśliwie ten pierwszy trymestr. A jak Ty się czujesz Słoneczko? Ja w sumie czuję się dobrze. Czasami mnie na chwilkę zemdli ale to dosłowie sekundy. 11 tydzień ale szybko leci 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Keffy 249 Napisano Czerwiec 26, 2020 26 minut temu, Beta napisał: Dziewczyny mam do oddania: 3 opakowania Luteiny, 1 opakowanie Estrofem i 4 tabletki Lutinus Sama to dostałam ale w związku z tym, że zdarzył się cud, chętnie dalej przekażę. Hej jeśli nikt się nie zgłosi na całość to ja chętnie przyjmę luteinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beta 161 Napisano Czerwiec 26, 2020 4 minuty temu, Keffy napisał: Hej jeśli nikt się nie zgłosi na całość to ja chętnie przyjmę luteinę Nie ma sprawy, podaj adres to Ci wyślę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Keffy 249 Napisano Czerwiec 26, 2020 13 minut temu, Beta napisał: Nie ma sprawy, podaj adres to Ci wyślę. Napisałam na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madziac 211 Napisano Czerwiec 26, 2020 13 minut temu, Beta napisał: Nie ma sprawy, podaj adres to Ci wyślę. Hej jeśli coś zostanie to ja chętna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beta 161 Napisano Czerwiec 26, 2020 23 minuty temu, Madziac napisał: Hej jeśli coś zostanie to ja chętna Mogę Ci wysłać opakowanie Estrofemu i 4 tabletki Lutinus, zawsze to coś a szkoda żeby się zmarnowało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madziac 211 Napisano Czerwiec 26, 2020 (edytowany) 5 minut temu, Beta napisał: Mogę Ci wysłać opakowanie Estrofemu i 4 tabletki Lutinus, zawsze to coś a szkoda żeby się zmarnowało Jak najbardziej bardzo dziekuje wysłałam adres na priv Edytowano Czerwiec 26, 2020 przez Madziac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beta 161 Napisano Czerwiec 26, 2020 20 minut temu, Madziac napisał: Jak najbardziej bardzo dziekuje wysłałam adres na priv Madziac nie doszła wiadomość, napisz może jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beta 161 Napisano Czerwiec 26, 2020 2 minuty temu, Beta napisał: Madziac nie doszła wiadomość, napisz może jeszcze raz Doszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach