kurkitogrzyby 0 Napisano Luty 11, 2020 obejrzałem już ich trochę typu: OITNB, stranger things czy black mirror. polecacie coś ciekawego na zimowe popołudnia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcysia_1 1 Napisano Luty 21, 2020 Niedawno oglądałam szefową i bardzo przyjemnie się go oglądało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aviron 0 Napisano Luty 24, 2020 Grand Hotel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
melinda 1 Napisano Luty 26, 2020 Że ten grand hotel? ten cudowny grandhotel??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amiwa 1 Napisano Marzec 3, 2020 Wiedzmin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nattina 3 Napisano Marzec 5, 2020 Jest ktoś tutaj kto ogląda dramy koreańskie na netflixie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej.K1971 0 Napisano Marzec 16, 2020 wiedźmin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mumuzella 0 Napisano Marzec 22, 2020 to bardzo zależy od Twojego wieku czy gustu no wiadomo, ja zachwalam Dynastię (taka telenowelka o bogatych ludziach, dla odmóżdżenia bardziej), Chłopaki z Baraków to grzech nie obejrzeć!!!!! Orphan Black, no jak anime Cię nie razi to Fullmetal Alchemist Brotherhood. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sevenheaven 8 Napisano Kwiecień 8, 2020 Z poważniejszych: Minhunter, Manhunt: unabomber, Aquarius Dla rozluźnienia i śmiechu od zawsze Przyjaciele i Teoria wielkiego podrywu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ffkasia 1 Napisano Kwiecień 8, 2020 polecam serial dom z papieru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nostradamus Devil 13 Napisano Kwiecień 9, 2020 Witam mogę polecić serial Arrow ewentualnie Gra o tron pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochanifriza 0 Napisano Kwiecień 13, 2020 oto propozycje : 1.Dom z papieru. Ocena 10/10 2.Irlandczyk. Ocena 9/10 3.Dwóch papieży 8/10 4.To nie jest OK.. 8/10 4.Narcos 8/10 5.Rick i Morty 8/10 6.Historia Małżeńska 8/10 7. Król 8/10 8.Seks Edukacja 8/10 9.Wiedzmiń 8/10 10.Ojciec chrzestny 7/10 Filmy jak i seriale obejrzysz na darmowy-film.blogspot.com Często są losowania do wygrania konta vip na zalukaj lub konta premium za darmo cda . warto próbować ;) tu macie linka darmowy-film.blogspot.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tifa21 0 Napisano Kwiecień 17, 2020 La Casa Del Papel, koniecznie <3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue screen of death 8 Napisano Kwiecień 19, 2020 Breaking Bad, Friends, How i meet your mother, Big Bang Theory, Stranger Things, Mist, Altered Carbon, Rick and Morty, The IT Crowd, Black Mirror, House of Cards, The Haunting of Hill House. To moje ulubione. Nie wszystkie działają poprawnie kiedy połączycie się z serwerem VPN, który Wasze publiczne IP "zmienia" na zagraniczne. Najzwyczajniej w świecie część z nich działa wyłącznie tylko na polskim IP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia85 0 Napisano Kwiecień 22, 2020 dzięki za wasze propozycja. A moze powiecie co można właczyć przy dzieciach? Nie chodzi mi o bajki typowe dla maluchów, tylko bardziej coś dla rodziców, których pociechy bawią się w tym samym pomieszczeniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiulka889 0 Napisano Maj 4, 2020 dzięki za wasze propozycja. A moze powiecie co można właczyć przy dzieciach? Nie chodzi mi o bajki typowe dla maluchów, tylko bardziej coś dla rodziców, których pociechy bawią się w tym samym pomieszczeniu Może Nasza Planeta? Z kojącym głosem Czubówny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomaranczarka 0 Napisano Maj 8, 2020 Ogladaj Dom z Papieru jak jeszcze nie widziales, świetny jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nostradamus Devil 13 Napisano Maj 10, 2020 Osadzony można obejrzeć polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szuszfanka 407 Napisano Maj 11, 2020 Into the night jest fajny, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaleksis 150 Napisano Maj 12, 2020 23 godziny temu, szuszfanka napisał: Into the night jest fajny, o czym to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szuszfanka 407 Napisano Maj 13, 2020 21 godzin temu, aaleksis napisał: o czym to? Grupa ludzi leci samolotem a słońce zabija ludzkość, koniec świata, latają dookoła uciekając przed słońcem. Polska koprodukcja. Fajnie się zapowiada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judka 0 Napisano Maj 22, 2020 Ja trochę tych filmów i seriali się naoglądałam. Ale ostatnio odkryłam strefę abo na platformie vod tvp i stamtąd wybieram filmy na każdy dzień tygodnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neonka 0 Napisano Czerwiec 11, 2020 W Netflixie też siedzę trochę:) Teraz jest na to więcej czasu. Te seriale jednak się często tak urywają albo przeciwnie ciągną się i ciągną. Trochę na siłę przedłużają. Ja trochę takich "babskich" outlander velvet bazar charite w czasach wojny dobre miejsce ale i inne polecam np.: salvation oa timeless at ye limitless what if 100 colony 12 małp podróżnicy mesjasz into the night też było spoko ale urwane jak większość wiedźmin ok-choć dla mnie nic książki nie przebije. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
south 21 Napisano Czerwiec 17, 2020 how to get away with a murderer za całokształt i za muzykę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zebra zebrzynska 55 Napisano Lipiec 23, 2020 Good Girls, pod koniec lipca kolejny sezon After life Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pannaAnna 0 Napisano Lipiec 30, 2020 Dom z papieru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wikrupa 0 Napisano Sierpień 5, 2020 suits <3how i met your mother, wkreciłam się też w the crown (piękne odwzorowanie postaci chociaż nudnawy) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackgrzywa 4 Napisano Wrzesień 21, 2020 Dom z Papieru Rząd Stranger Things Dark Szkoła dla elity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DominikaKa 1 Napisano Wrzesień 30, 2020 Większość z polecanych seriali już obejrzałam... Ciągle czekam, aż wyjdzie coś nowego co mnie na maksa mnie zaciekawi i będę miała zajęcie na jesienne wieczory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madziu1inka 0 Napisano Październik 1, 2020 Dnia 8.04.2020 o 22:05, sevenheaven napisał: Z poważniejszych: Minhunter, Manhunt: unabomber, Aquarius Dla rozluźnienia i śmiechu od zawsze Przyjaciele i Teoria wielkiego podrywu Do tych dla rozluźnienia dopisałabym jeszcze od siebie Różowe lata 70. Jeden z lepszych seriali komediowych, mogłabym oglądać na okrągło, podobnie jak Przyjaciół. Tylko Netflix zrobił mi wielką przykrość i miesiąc temu usunął go Da sie znaleźć w sieci, ale wiadomo - jakość już nie ta sama. Mimo wszystko polecam sam serial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach