Taki tam 80 Napisano Luty 28, 2020 Do wszystkich kobiet- facet z lekkim zarostem czy wygolony jak pupa niemowlęcia? Na twarzy oczywiście choć o innych częściach ciała też można się wypowiedzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kiwi 1 Napisano Marzec 2, 2020 Z zarostem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amiwa 1 Napisano Marzec 3, 2020 Zalezy od typu urody, jednemu bedzie lepiej z lekkim zarostem, innemu bez. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomorze45 0 Napisano Marzec 26, 2020 bez klakow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olkaa88 29 Napisano Marzec 27, 2020 Zalezy od typu urody, jednemu bedzie lepiej z lekkim zarostem, innemu bez. To prawda, ale ja np. wbrew dzisiejszej modzie wole ogolonych - tzn. jednego - mojego. Nie chciałabym aby się stał brodaczem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tancerka119 1 Napisano Kwiecień 27, 2020 Zależy od urody jeden dobrze będzie wyglądał z zaroatem inny bez A jeśli chodzi o inne części ciała ja jestem zdecydowanie za depilacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jazz_lady 0 Napisano Maj 18, 2020 Tak jak w wiekszosci - zalezy od typu urody. Np. nie wyobrazam sobie ogolonego Chrisa Hemswortha, ale nie wyobrazam sobie zarosnietego Adama Drivera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jillie 0 Napisano Maj 21, 2020 Dnia 28.02.2020 o 18:45, Taki tam napisał: Do wszystkich kobiet- facet z lekkim zarostem czy wygolony jak pupa niemowlęcia? Na twarzy oczywiście choć o innych częściach ciała też można się wypowiedzeć Raczej ogolony, chociaz sa mezczyzni ktorzy wygladaja seksownie z trzydniowym zarostem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adusia990 0 Napisano Lipiec 7, 2020 Lekki zarost moim zdaniem baaaardzo wskazany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blokern 0 Napisano Lipiec 13, 2020 Lekki zarost :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maria.marysia.mama 4 Napisano Lipiec 14, 2020 o gustach się nie dyskutuje ja wole z zarostem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agagorska 1 Napisano Lipiec 15, 2020 a mi to obojętne w sumie mój mąż zawsze wygląda super dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Gość 275 Napisano Lipiec 20, 2020 Dla wszyscy faceci z zarostem I w okularach kujonkach wyglądają tak samo. Wbrew modzie dla mnie facet powinien być owłosione ,ale na buzię niech się goli. Chociaż jak piszecie,wszystko zależy od urody. Jednak gola klatka piersiowa jak dla mnie poniżej skali atrakcyjności. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaaaulaaKos 2 Napisano Lipiec 20, 2020 Zgadzam się z przedmówczynią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilithblack 1 Napisano Lipiec 27, 2020 Gładki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niebieska_Panda 86 Napisano Lipiec 28, 2020 Zależy jak komu pasuje. Mój np wygląda dobrze albo bez albo jak jest całkowicie zarośnięty ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
modnamama 8 Napisano Sierpień 5, 2020 ile babeczek tyle gustów mi się zawsze bardziej podobali z zarostem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sandi 106 Napisano Sierpień 5, 2020 zarost ale zadbany! a nie jak u większości naszych drwali - jak rośnie tak niech będzie. Czyli lenistwo i moda w jednym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MłodaMama 51 Napisano Maj 20, 2021 To zależy. Ogólnie lubię mojego partnera z jednodniowym zarostem chociaż gładki też jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach