Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nnnnl

Narobiłem sobie zapasy i czekam na sygnał od rządu kiedy będę mógł zacząć to konsumować.

Polecane posty

Mam wszytko co potrzeba. Cały zamrażalnik chleba. Mąke ryż, 5 kartonów makaronu i całą łazienkę papieru toaletowego. 

I dziewczyna nie chce mnie widzieć do zakonczenia pandemii. Czekam na sygnał od rządu co robić dalej. 

Mam wszytko co potrzeba. Cały zamrażalnik chleba. Mąke ryż, 5 kartonów makaronu i całą łazienkę papieru toaletowego. 

I dziewczyna nie chce mnie widzieć do zakonczenia pandemii. Czekam na sygnał od rządu co robić dalej. 

Po co masz się z nią widzieć? Żeby się gwałcić przez spodnie? To już lepiej idź do sklepu i se dokup 20 słoików przecieru pomidorowego. 

Wy tak serio? Aż takie zapasy? Po co to? Zabieracie tylko innym. Przecież można też z netu zamówić, a i wychodzenie na chwilę i w odpowiedniej odległości po zakupy, nawet we Włoszech jest normalne. Jak się coś skończy to z netu się weźmie albo wyjdzie i kupi. Mam maskę, więc co za problem.

Kiedyś oglądałem taki program o tym co się stanie jak się pojawi super virus i czego na ile starczy większości krajów samego jedzenia w sklepach jest na około tydzień a całe rezerwy żywności kraju na obywatela starczają zależnie od Państwa. Nam wystarczy na kolejny tydzień może dwa.😷 Szykuj się do sklepu dobrze radzę 😇

Wy tak serio? Aż takie zapasy? Po co to? Zabieracie tylko innym. Przecież można też z netu zamówić, a i wychodzenie na chwilę i w odpowiedniej odległości po zakupy, nawet we Włoszech jest normalne. Jak się coś skończy to z netu się weźmie albo wyjdzie i kupi. Mam maskę, więc co za problem.

Dokładnie.  " Coś " trzeba mieć . Ale jak przyjdzie kryzys to gaz jest / woda jest.  Herbatkę się zrobi.  Chlebek , masło służby dowiozą jak by brakło.  Wiadomo że środki czystości także trzeba mieć na tyle żeby było okey.  Co z tego jak mieszkam sama i wezmę 10 tubek pasty do zębów ? Bez sensu.  Największym ryzykiem będzie chodzenie po galeriach handlowych gdy się zaogni to mi i ta pełna lodówka nie pomoże bo będę jadła - śniadania i obiady w szpitalu.  😐

Po co masz się z nią widzieć? Żeby się gwałcić przez spodnie? To już lepiej idź do sklepu i se dokup 20 słoików przecieru pomidorowego. 

Ja już się stęskniłem bo dawno mnie nie zgwałciła 😂

Mówiła, że jak nie będę miał objawów to może w przyszłym tygodniu😃

I tak będziesz wcinać bez żadnego smaku? 😁 

W Biedronce było piwko w promocji to trochę też dokupiłem czteropaczkow w razie "W" 

W Biedronce było piwko w promocji to trochę też dokupiłem czteropaczkow w razie "W" 

To najwazniejsze zeby miec odpowiedni zapas alkoholu (nie ze dla przyjemnosci ale dla zabijania tych wstretnych zarazkow od srodka). Ale zapasow jeszcze nie konsumuj..nalezy czekac na sygnal od rzadu, ze to juz..

Wszedzie teraz choojnia. Zalatwili nas chinczycy, i to nie tym wirusem a zatrzymaniem gospodarki...