Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pola11

odczucia po postinor duo

Polecane posty

Gość on17
Aga 24 - mialas po tabletkach skutki uboczne. plemienie male ale bylo. te tabletki najczesciej przesuwaja okres. przesuwają jego date lub skrocają dni cyklu. sa rpzypadki np gdzie dziewczyny mają cykla trwający 15 dni. na okres mozesz czekac nawet miesąc sa przypadki ale bardzo zadkie np 1,5 miesiąca. najczesciej to 3 tygodnie. miesiąc od stosunku zrob sobie test ciązowy i zglos sie do lekarza po miesiącu jezeli nie dostaniesz okresu. ale to tak jest czasami po tych tabletkach. raczej powinno byc wszystko dobrze. pozdrawiam

Gość załamka totalna pomocy
wiecie co ja jutro powinnam dostac okresu ale zdaje sobie z tego sprawe ze pewnie go nie dostane ze mi sie rozegulował... ale jak ja mam czekać na okres 3 tyg to ja dostane białej goraczki... jak ja juz teraz przez te 5 dni tak panikuje ze szok a jak bede miala czekac 3 tyg to juz wgole mnie do konca sfiksuje.... a wiecie co dzisij chyba mam podwyrzoną tem. ciała bo tak jakoś mi goraczo jest wr.;/

Gość Aga 24
a ja nie mam okresu od 27 grudnia i jestem po postinorze i po 3 testach ciazowych ktore wykazaly brak ciazy i tylko lekko krwawie w momencie przewizywanego okresu. takie delikatne plamki. i co ja mam powiedziec?

Aga 24 ja Cię rozumiem znaczy sie probuje Cię zrozumieć ...ale ja mam dopiero 19 lat i nie chce byc mamą.... jest jzu 5 dzien od wziecia postinoru i nie mam zadnego krwawienia... i wiem o tym ze jutro tez nie dostane zadnej miesiaczki..;( ja jzu tak dluzej nie moge.... moja psychika zaczyna szwankować...;/

powiedzcie czemu to tak jest ze tych co trzeba to to nie spotyka tylko ty co i tak cale zycie mają pod górke...;/;( ja jzu jestem w takiej zalamce ze szok.... i psychicznej i fizycznej;(.... przeciez ja nie wytrzymam niedlugo i chyba cos sobie zrobie...;/

łatwo jest komus powiedzieć:" bedzie dopbrze bo ja miałem taki przypadek i nic nie było..itd..."!! ale trzeba wziąść pod uwage też ten fakt iż kazdy organizm kobiety jest inny i innaczej przyjmuje taka daweke takich tabletek....

ludzie ja juz dosłownie nie wyrabiam!!!!!!!!!!!

Gość Ż.
POMOCY!!! Drugi miesiac nie mam okresu robilam test i wyszlo, ze nie jestem w ciazy ale co z tym okresem?? znacie jakies sposoby zeby sprawdzic czy jest sie w ciazy?? wizyta u lekarza odpada!!

Gość Marcin2804
jejku ginekolog jest najepszy czemu odpada?

Gość Ż.
bo nie jestem pelnoletnia a musze isc z rodzicem

Gość Marcin2804
kto CI tak powiedzial?? hehe nie musisz ja bylemz moja dziewczyna:)

Gość Ż.
bylam w mnie wprzychodni po postinor, chcialam isc do ginekologa zeby mi wypisal recepte, jednak akurat nie bylo ginekologa i pogadalam z ta kobitka co siedzi w recepcji i ona mi wypisala i powiedziala ze nawte by mnie nie przyja bo jestem niepelnoletnia.

Gość Ż.
bylam w przychodzi i chialam isc do ginekologa, jednak nie bylo go akurat i recepte na postinor wypisala mi ta kobitka co siedzi w recepcji i powiedziala ze ginekolog nawet by mnie nie przyjal bo jestem niepelnoletnia...

Gość totalna załamka pomocy
jupi zaczynam wirzyc ze cos sie dziej i ze bedzie dobrze mam śluz wiekszy taki bily czy cos;p;p ahhhhh oby bylo dobrze

Gość Ż.
ja tez mam bialy... a jak jest sie w ciazy to jaki jest sluz??

Gość Dyte
jak sie jest w ciazy ma sie taki sam sluz wezcie zrobcie baby test !!

Gość Ż.
zrobilam test i wyszlo ze nie jestem w ciazy!! mam pytanie... czy testy sie myla tez w tym kierunku jak sie jest w ciazy a sie nie jest czy tylko jak sie nie jest to wychodzi ze sie jest??

hymm...wiecieco mam na majteczka takie 3 kropki niby takie brazowe jasne... hym......ja nie moge jeszcze testu zrobic bo i tak nic nie wyjdzie

oszaleje niedlugo to jzu 5 dzien od wziecia tabletek jutro powinam dostac okresu ale pewnei nie dostane;(

Gość Ż.
moglby mi ktos odpowiedziec jak to jest z tymi testami czy tez moga byz walszywe jesli wynik byl negatywny czy tylko oklamuja w druga strone ze wychodzi ze sie jest w ciazy a sie nie jest??

raz mowia prawde a raz niestety szwankuja...;/

Gość Ż.
to znaczy ze moge byc jednak w ciazy :( gdzies czytalam ze dziewczynie okres spoznil sie 1,5 miesiaca mi narazie miesiac sie spoania :/

Gość Marcin2804
wez sobie poszsukaj w swojej miejscowsci ginekologa kotry przyjmuje prywatnie. nie rozumiem jak mogl Cie nie przyjac.

wiecie co dzisiaj rano jak wstałam mialam na majtkach taki brazowy mocny kolor zmieszany z krwia... a jak zrobilam siusiu i sie podtarłam to byla czysta krew mam nadzieje ze to jest okres....:)

Ż--->uspokoj się..... a do ginekologa możesz iść i to nie jest wazne czy jestes pełnoletnia czy nie jak nie chcesz isc sama to wes swoja przyjaciólkie jakos... wszystko na spokojnie opowiedz leakarzowi.... bedzie dobrze...buzka

dzisiaj jest 22 ehehhe mialam dostac okresu mam nadzieje ze to wlasnie jest okres a nie zwykłe plamienie..ahhh;/ tak sie boje 6 dni strachu nigdy sie tak nie bałam..;/

hym.. to chyba jest okres bo tak mnie jakjnik nawala ze sozk.. i leje sie ze mnie ahh... super mamnadzieje ze to okres.... bo wiem o tym ze te krwawienie moze byc tez takie obfite i boesne nio ale sie zobaczycz:) w kazdym badz razie jestem juz spokojniejsza:)

Gość Ż.
jak mam sie uspokoic jak miesiac mi sie okres spoznia? nie uspokaja mnie negatywny wynik testy..

to wkoncu wyszla ze jestes w tej ciazy czy nie??

Gość Ż.
wyszlo ze nie jestem w ciazy, ale ja mam inne przeczucia.. a jest mozliwe zeby dwa testy wskazaly na to ze nie jestem a bylabym??