Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brudasek

Jutro maja byc kolejne restrykcje :(

Polecane posty

Tak i każdy na tym ucierpi w jakis sposób, tylko ci rozsądniejsi z oszczędnościami łagodniej, a ci co zyli od pierwszego do pierwszego znacznie gorzej.

x

za Twoje oszczędności niedługo będziesz mogła sobie kupić chleb i trochę masla. 

Dnia 31.03.2020 o 15:16, brokentiger87 napisał:

o fuck, ze 20 osób się wtryni. co już udowadnia, że nie chodzi na walkę z wirusem, tylko zakaz zgromadzeń, żebyśmy nie mogli protestować. 

Jak chcesz to możesz walczyć z wirusem na pięści... ale to niezbyt rozsądne. Politykę mam aktualnie w pupie.

Dnia 31.03.2020 o 15:20, marawstala napisał:

Jak chcesz to możesz walczyć z wirusem na pięści... ale to niezbyt rozsądne. Politykę mam aktualnie w pupie.

a ja tylko resort zdrowia.

Dnia 31.03.2020 o 15:19, brokentiger87 napisał:

za Twoje oszczędności niedługo będziesz mogła sobie kupić chleb i trochę masla. 

No, skoro mi pozwalasz kupić chleb i masło, to może z głodu nie umrę 😉

to ciekawe, że ludzie, którzy teraz żądają,żeby  KTOŚ dbał o ich bezpieczeństwo przed jednym wirusem, mają totalnie w d;up.ie, że ktoś przez nich zdechnie z głodu.

Dnia 31.03.2020 o 15:23, brokentiger87 napisał:

to ciekawe, że ludzie, którzy teraz żądają,żeby  KTOŚ dbał o ich bezpieczeństwo przed jednym wirusem, mają totalnie w d;up.ie, że ktoś przez nich zdechnie z głodu.

Lepiej umrzeć z pełnym brzuchem?

Dnia 31.03.2020 o 15:23, brokentiger87 napisał:

A widzisz na polskich ulicach wychudzonych ludzi jak w afrykańskiej wiosce umierających na ulicach?

Ilu ludzi w Polsce umiera z głodu w tych czasach? No właśnie. A od sars liczba rośnie.

Realne zagrożenie, to wysokie bezrobocie, upadek firm, zwolnienia etc., co wiąże się raczej z brakiem wakacji na Majorce w przyszłym roku, czy w najgorszym raziebraku mozliwości np. spłaty kredytu i utraty mieszkania, ale z głodu zapewniam Cię, że ludzie umierać nie będą

Dnia 31.03.2020 o 15:29, Angel Sue napisał:

A widzisz na polskich ulicach wychudzonych ludzi jak w afrykańskiej wiosce umierających na ulicach?

Ilu ludzi w Polsce umiera z głodu w tych czasach? No właśnie. A od sars liczba rośnie.

Realne zagrożenie, to wysokie bezrobocie, upadek firm, zwolnienia etc., co wiąże się raczej z brakiem wakacji na Majorce w przyszłym roku, czy w najgorszym raziebraku mozliwości np. spłaty kredytu i utraty mieszkania, ale z głodu zapewniam Cię, że ludzie umierać nie będą

po tym poście widać, że jesteś trollem.

Dnia 31.03.2020 o 14:58, Angel Sue napisał:

Wiesz samej bardzo szkoda mi wiosny, bo uwielbiam tą porę roku, ale niestety jak byśmy wychodzili jak wcześniej to byłaby masakra niedługo.

Poza tym- inteligentni ludzie się nie nudzą. Ja zresztą wychodzę na spacery, ale tam gdzie nie ma ludzi np. w weekend byliśmy z moim facetem w lesie na spacerze. A tak to w domu można czytać książki, uczyć się języków, ćwiczyć Chodakowską, robić zdrowe potrawy, uczyć się czegoś przez neta, nie tylko ogląda tv.

Sama nie lubię siedzieć wiosną w domu, ale wychodzę rzadziej bo zdrowy rozsądek wygrywa

Choda to kolejna zaraza.