Nba 73 Napisano Kwiecień 8, 2020 Ludzie pavzcie co on mi wypisuje ! I teraz macie go hejtowac Ty waroatko życzysz śmierci, nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nba 73 Napisano Kwiecień 8, 2020 Takie jak ty powinno się zamykać w psychiatry ku i ubezwlasnowolnic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nba 73 Napisano Kwiecień 8, 2020 Do ciebie rowniez po h u j do mnie zaczynales obrazac deklu To że jesteś brzydka to nie mogę mieć swojego zdania, gdzie tu obraza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agatkaczop 77 Napisano Kwiecień 8, 2020 Takie jak ty powinno się zamykać w psychiatry ku i ubezwlasnowolnic Niemasz przyjaciol bo nokt ciebie nie lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nba 73 Napisano Kwiecień 8, 2020 A w ogóle z taką menda co życzy śmierci nie będę dyskutowali bo ja nawet wrogom nie życzę bo jestem dobrym czlowiekiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k0ntozapasowe 120 Napisano Kwiecień 8, 2020 Koronaworusa miałem mam nadzieję że teraz ciebie zaatakije Każde zle słowo na mnie dotknie ciebie. Umiem to odbić jesteś czarodziejem i umiesz zrobić magiczną tarczę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nba 73 Napisano Kwiecień 8, 2020 (edytowany) Haha jestes gimbaza wredna jak mozna tak komus napisac meska dzifko Jesteś pusta i cała swoją samoocenę opierasz na wyglądzie szybko to wyczulem i wykorzystałem. Inteligencji też za grosz, też umrzyj Edytowano Kwiecień 8, 2020 przez Nba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agatkaczop 77 Napisano Kwiecień 8, 2020 Jesteś pusta i cała swoją samoocenę opierasz na wyglądzie szybko to wyczulem i wykorzystałem. Inteligencji też za grosz, też umrzyj Nie zycz mi czegos z czego sie bede cieszyc smieciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nba 73 Napisano Kwiecień 8, 2020 (edytowany) jesteś czarodziejem i umiesz zrobić magiczną tarczę? Po prostu tak jest ze zdycha ten kto źle życzy innym Edytowano Kwiecień 8, 2020 przez Nba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onkosfera 1861 Napisano Kwiecień 8, 2020 Jesteś pusta i cała swoją samoocenę opierasz na wyglądzie szybko to wyczulem i wykorzystałem. Inteligencji też za grosz, też umrzyj Nie pisz tak, co to za sens kopanie się ze słabszym na umyśle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nba 73 Napisano Kwiecień 8, 2020 Nie pisz tak, co to za sens kopanie się ze słabszym na umyśle. Bo nie lubię takiego podejścia jakim można być s...ielem by kazać komuś umrzeć, tacy ludzie to socjopaci i powinni siedzieć za kratami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k0ntozapasowe 120 Napisano Kwiecień 8, 2020 Po prostu tak jest ze zdycha ten kto źle życzy innym nie jest to zbyt oryginalne wierzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nba 73 Napisano Kwiecień 8, 2020 Jakby mi ktoś napisał że jestem brzydki to bym się śmiał a ta się zaraz powiesi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k0ntozapasowe 120 Napisano Kwiecień 8, 2020 Bo nie lubię takiego podejścia jakim można być s...ielem by kazać komuś umrzeć, tacy ludzie to socjopaci i powinni siedzieć za kratami ja już tęsknię za wjeczorną. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nba 73 Napisano Kwiecień 8, 2020 Wszystko przyjmę wyzwiska, ok ale kazać komuś zdechnac jak psu to już trzeba być totalnym bezmozgiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nba 73 Napisano Kwiecień 8, 2020 Smuci mnie ze tacy ludzie istnieją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k0ntozapasowe 120 Napisano Kwiecień 8, 2020 Wszystko przyjmę wyzwiska, ok ale kazać komuś zdechnac jak psu to już trzeba być totalnym bezmozgiem dlaczego, bardzo miłe życzenia, pełne dobroci i miłości do bliźniego. gdy do mnie tak ktoś pisze to zawsze odbieram to jako coś pozytywnego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nba 73 Napisano Kwiecień 8, 2020 Ludzie zapłacą za swoje grzechy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agatkaczop 77 Napisano Kwiecień 8, 2020 (edytowany) Sam zaczal a teraz pretensje święty sie znalazl ja czlowieku anwet nic do ciebie nie pisalam ty sam zaczales no ...a zaczepia wyzywa a potem ze ja jestem zla hahahaha nikt tu ciebie nie lubi matkoj***nco Edytowano Kwiecień 8, 2020 przez Agatkaczop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agatkaczop 77 Napisano Kwiecień 8, 2020 Z Tobą nie mam czasu rozmawiać. Nie chce tracić czasu. Jeszcze jakbyś była zabawna. To nie rozmawiaj? Jestes po stronie hejterow widze wpisuje cie na liste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k0ntozapasowe 120 Napisano Kwiecień 8, 2020 Smutne jest to że ludzi zab oso dyssocjacyjnym (psychopatią) i narcystycznym osiągają w zyciu sukcesy a ludzie życzliwi i dobrzy są zwalczani. a może to bycie "życzliwym" i "dobrym" jest zaburzeniem? i później taka wjeczorna myśli że jak poudaje groźną to nagle się taką stanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onkosfera 1861 Napisano Kwiecień 8, 2020 Bo nie lubię takiego podejścia jakim można być s...ielem by kazać komuś umrzeć, tacy ludzie to socjopaci i powinni siedzieć za kratami Masz jakieś inne konto tu? Weź zaloguj się na nie i trochę popisz. Przestaniesz być Nba i gownoobrzuty spłyną. A kłótnie z osobami słabszymi pod względem intelektualnym są kurfa nieuczciwe. To już pani, której poświęcony jest ten topik, broni się inteligentniej. Życzenie żarcia kupy czy rychlej śmierci jest tak prostackie że aż głupio odpisywać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agatkaczop 77 Napisano Kwiecień 8, 2020 Masz jakieś inne konto tu? Weź zaloguj się na nie i trochę popisz. Przestaniesz być Nba i gownoobrzuty spłyną. A kłótnie z osobami słabszymi pod względem intelektualnym są kurfa nieuczciwe. To już pani, której poświęcony jest ten topik, broni się inteligentniej. Życzenie żarcia kupy czy rychlej śmierci jest tak prostackie że aż głupio odpisywać... A ty jednak jestes kobieta czy co? To powinnas stanac po mojej stronie bo obydwie mamy pochwy a nie za synem hemafrodyty z branzy erotycznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nba 73 Napisano Kwiecień 8, 2020 Sam zaczal a teraz pretensje święty sie znalazl ja czlowieku anwet nic do ciebie nie pisalam ty sam zaczales no ...a zaczepia wyzywa a potem ze ja jestem zla hahahaha nikt tu ciebie nie lubi matkoj***nco Wyzywalas mnie już dawno i dzisiaj też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agatkaczop 77 Napisano Kwiecień 8, 2020 Ja dopije winkuś i ode sie kapac bo jutro ide dokuczac szefowi w pracy bo tez mnie denrrwuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agatkaczop 77 Napisano Kwiecień 8, 2020 Wyzywalas mnie już dawno i dzisiaj też Ale ja niepamietam niby jak cie wyzywalam pierwsza??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onkosfera 1861 Napisano Kwiecień 8, 2020 A ty jednak jestes kobieta czy co? To powinnas stanac po mojej stronie bo obydwie mamy pochwy a nie za synem hemafrodyty z branzy erotycznej. Spoko, stanę po Twojej stronie, kiedy będę uważała że masz rację. Ale je.bią tu BoniBlu, że jest taka podła, że je.bie innych i tak nie wolno, no to czemu Ty też bluzgasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nba 73 Napisano Kwiecień 8, 2020 A jeb.ać cię, nie będę się odzywal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agatkaczop 77 Napisano Kwiecień 8, 2020 Spoko, stanę po Twojej stronie, kiedy będę uważała że masz rację. Ale je.bią tu BoniBlu, że jest taka podła, że je.bie innych i tak nie wolno, no to czemu Ty też bluzgasz? Bo nba mnie obrazal bardzo brzydko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k0ntozapasowe 120 Napisano Kwiecień 8, 2020 jakieś sojusze się tu tworzą widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach