Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lubiebrokat

Olewanie ze strony faceta

Polecane posty

Ostatnio pokłóciłam się z moim chłopakiem i co prawda znów rozmawiamy, to widzę że od tej pory zaczął mnie ignorować. Nie pisze mi nic na rano na powitanie, w ciągu dnia też pisze do mnie o wiele mniej, a na wieczór potrafi sobie iść bez żadnego pożegnania. Wkurza mnie to, strasznie się tym przejmuję, tym bardziej że nigdy tak nie robił i wyraźnie widzę że coś jest nie tak. Gdybym go zapytała czemu tak robi, to uznałby że przesadzam i mam dać spokój. Za kilka dni mamy pojechać nad morze z jego znajomymi i totalnie mi się odechciewa, jak sobie pomyślę że znów będzie mnie tak ignorować. Wypytywanie go o powód jeszcze bardziej go wkurzy. Ciężko mi też udawać, że jest „ok”. Pomocyyyy. 

54 minuty temu, lubiebrokat napisał:

Ostatnio pokłóciłam się z moim chłopakiem i co prawda znów rozmawiamy, to widzę że od tej pory zaczął mnie ignorować. Nie pisze mi nic na rano na powitanie, w ciągu dnia też pisze do mnie o wiele mniej, a na wieczór potrafi sobie iść bez żadnego pożegnania. Wkurza mnie to, strasznie się tym przejmuję, tym bardziej że nigdy tak nie robił i wyraźnie widzę że coś jest nie tak. Gdybym go zapytała czemu tak robi, to uznałby że przesadzam i mam dać spokój. Za kilka dni mamy pojechać nad morze z jego znajomymi i totalnie mi się odechciewa, jak sobie pomyślę że znów będzie mnie tak ignorować. Wypytywanie go o powód jeszcze bardziej go wkurzy. Ciężko mi też udawać, że jest „ok”. Pomocyyyy. 

Powiedz, że albo powie o co chodzi i zmieni sposób postępowania, albo z nim nie jedziesz. I nie jedź, bo to będzie strata czasu i raczej same przykrości.

No chyba, że chcesz jechać, bo walczysz o pozycję w stadzie. Wtedy musisz przełknąć wszystko i na wyjeździe być bardziej atrakcyjna towarzysko od niego.

1 godzinę temu, lubiebrokat napisał:

Gdybym go zapytała czemu tak robi, to uznałby że przesadzam i mam dać spokój.

Ale dlaczego z góry tak zakładasz, skoro go jeszcze nie zapytałaś ?  Tylko jasne sytuacje dają podstawę do jakiegokolwiek wnioskowania.  Spokojnie zapytaj.

Poza tym ważne jest, o co się pokłóciliście.  I jak się to zakończyło.  Wygląda na to, że twój chłopak nadal czuje się urażony. I czeka na jakiś gest z twojej strony. Może słusznie ?

Za mało danych, żeby odpowiedzialnie opiniować.