Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ksiezycaaa5

Ciąża czy nie.

Polecane posty

Witam, 

mam bardzo ważne malutkie pytanie. Bo nie jestem pewna czy w necie piszą prawdę czy nie. Wiec co jeśli moi chłopak się spuścił we mnie kilka razy lub więcej w dni niepłodne to mogę być w ciąży? Dodam, ze mam 22 lata,regularny okres, ostatnią miesiączkę miałam 20 lipca,trwa 5 dni okres. 
Bardzo proszę o odpowiedz. 
Pozdrawiam. 

16 minut temu, BitchNaughty napisał:

Tak, możesz. I życzę Ci żebyś w niej była. 

Na pewno chcesz, żeby osoba o tak błyskotliwych przemyśleniach i nieprzeciętnej znajomości działania własnego układu rozrodczego doczekała się potomstwa?

44 minuty temu, Iwna napisał:

Tak, możesz. 

Mimo, ze niskiej szansy na zajścia w ciąży to jest bardzo możliwe? 

3 minuty temu, Ksiezycaaa5 napisał:

Mimo, ze niskiej szansy na zajścia w ciąży to jest bardzo możliwe? 

Podczas dni płodnych masz 20-kilka procent szans na zajście w ciążę (zależnie od wieku, kondycji i innych czynników). Im dalej od płodnych, tym szansa bliżej zera, ale zawsze jest, ponieważ może dojść do zaburzeń hormonalnych,  wystąpić nawet dodatkowa owulacja...

Jeśli nie chcesz zajść w ciążę to zainwestuj w porządną antykoncepcję hormonalną. a jeśli pragniesz stuprocentowej pewności, nie czeka Cię poród za 9 miesięcy, to polecam abstynencję

Oczywiście, że tak. Dni niepłodne to nie jest antykoncepcja i 100% pewności, że nie zajdziesz. Kiedy uprawialiście seks? Jest jeszcze szansa na tabletkę po (TYLKO OD GINEKOLOGA, NIE KUPUJ NICZEGO W NECIE!) ? Na przyszlość, zacznij stosować antykoncepcję hormonalną, albo chociaz prezerwtywą.

7 minut temu, magii00 napisał:

Oczywiście, że tak. Dni niepłodne to nie jest antykoncepcja i 100% pewności, że nie zajdziesz. Kiedy uprawialiście seks? Jest jeszcze szansa na tabletkę po (TYLKO OD GINEKOLOGA, NIE KUPUJ NICZEGO W NECIE!) ? Na przyszlość, zacznij stosować antykoncepcję hormonalną, albo chociaz prezerwtywą.

Uprawialiśmy seks wczoraj i sobota.