Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gość_gość

Ale ta Blondi z La Bandidy to ślicznotka

Polecane posty

1 minutę temu, Pampasgräs silvervit napisał:

Nie oglądam telenowel.😁

Kiedyś z ciekawości (uziemiona w łóżku na dłużej) śledziłam kilka, a może kilkanaście odcinków, by pojąć fenomen telenowel. Mimo ogromnej nudy, nie pojęłam🙃

Przed chwilą, Electra napisał:

Kiedyś z ciekawości (uziemiona w łóżku na dłużej) śledziłam kilka, a może kilkanaście odcinków, by pojąć fenomen telenowel. Mimo ogromnej nudy, nie pojęłam🙃

A no kiedyś... za dziecka oglądałam Lusesitę i zbuntowanego anioła, a nawet modę na sukces i dynastię.😀

10 minut temu, Pampasgräs silvervit napisał:

A no kiedyś... za dziecka oglądałam Lusesitę i zbuntowanego anioła, a nawet modę na sukces i dynastię.😀

W zasadzie coś w sobie ten gatunek ma. Każdy z każdym, a ostatecznie nikt z nikim i zawsze wszystko zostaje w rodzinie🤭 😉

46 minut temu, Electra napisał:

W zasadzie coś w sobie ten gatunek ma. Każdy z każdym, a ostatecznie nikt z nikim i zawsze wszystko zostaje w rodzinie🤭😉

I nic się nie dzieje (dosłownie), a potrafią zrobić z tego dramat.😁 Przez kilkanaście odcinków na dodatek.

1 godzinę temu, Pampasgräs silvervit napisał:

I nic się nie dzieje (dosłownie), a potrafią zrobić z tego dramat.😁 Przez kilkanaście odcinków na dodatek.

Myślę, że śmiało można zobaczyć pierwszy i ostatni odcinek, a i tak wiele nie straci się oprócz miliona pobocznych wątków 😅

Każdemu kto lubi telenowele i docenia urodę kobiet polecam zainteresować się tematyką operacji plastycznych w Ameryce Południowej.