Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Titooo

Jak zrazić dziewczynę

Polecane posty

Mam taką sytuację. Jest fajna dziewczyna ale..... nie chcę z nią być. Ona inaczej jak ją zrazić w najmniej bolesny sposób ale konkretnie by być skreślonym na wieki?

6 minut temu, Titooo napisał:

Mam taką sytuację. Jest fajna dziewczyna ale..... nie chcę z nią być. Ona inaczej jak ją zrazić w najmniej bolesny sposób ale konkretnie by być skreślonym na wieki?

Daj do zrozumienia, że jest jedną z wielu, akurat z tych mniej znaczących.

8 minut temu, Titooo napisał:

Stań się nieatrakcyjny fizycznie, to wystarczy XD

Przed chwilą, Niburdiama napisał:

Powiedz prawde: nie chce Cie

Wymiennie ze "sprdalaj" albo "chyba Cię poyebalo". 

19 minut temu, Electra napisał:

Wymiennie ze "sprdalaj" albo "chyba Cię poyebalo". 

🙊🤣🤣

Udawaj, że ją zdradzasz, tj. spraw aby nabrała podejrzeń, ale tak żeby nie skrzywdzić postronnych osób

47 minut temu, Onkosfera napisał:

Daj do zrozumienia, że jest jedną z wielu, akurat z tych mniej znaczących.

problem w tym, że jest chora a nie chce by dostała ataku

35 minut temu, oinqx napisał:

mozna powiedziec tak mam problemy z psychika biore narkotyki i tata mnie nie kocha i lubie kobiety z 10 spalem w tym miesiacu

Ona ma podobnie w tym sęk. Jak rzucisz, to rozwali auto zmusi szefa do zwolnienia. Zaatakuje byłą etc 

1 minutę temu, Niburdiama napisał:

Dziekuje to milo z Twojej strony, ale nie jestem zainteresowany. Nie mam glowy do zwiazku. Przykro mi? Wystarczajaco empatyczne? 

Tak. Może dodać odezwe sie w przyszłości?

6 minut temu, Niburdiama napisał:

Nie. Tego nie dodawaj. Spal ten most miedzy wami definitywnie.

Dobra. Dziewczyna ładna wrażliwa ale chora i no powiem szczerze to ja tego nie udźwignę w tym sęk. Dzięki

3 minuty temu, Niburdiama napisał:

Ja tez nie za bardzo mam ochote dzwigac zazdrosc czyjas, tak mnie to gryzie ze musze sie nagadac na forum. Rozumiem. Prosze bardzo. 

zazdrość?

2 minuty temu, Niburdiama napisał:

I krok 7 to jest ostateczna konfrontacja. I wtedy dzieja sie nieciekawe rzeczy, dlatego najlepiej w ogole nie zaczynac rozmowy z kims takim. 

Nie wiedziałem o jej chorobie. Ostro działasz. Mam gdzieś z tyłu głowy że laska może sobie coś zrobić i dlatego taki kłopot teraz pisze że nie daje jej szans i ją już skreślam? Tak szybko etc więc może 7 jest najlepsza. Byleby nie było harakiri

Ja przy ostatecznej konfrontacji zawsze mam support w postaci silnego faceta ktory robi za bodyguarda. 😎

No tu tel ale płacze i płacze i pisze że skreślam. Biedna. 

2 minuty temu, oinqx napisał:

Byle smrodu w pracy nie narobila a ze sobie cos zrobi?? Jej sprawa fuuuj nie twoja odpowiedzialnosc kurde dorosly czlowiek chce sobie cos zrobic droga wolna

ale chora w hossie atak ale teraz bessa

Ja obecnie mam taki problem z jednym gosciem, ze unikam go na wszelkie sposoby i juz dlugi czas mi robi na zlisc i stara sie sprowokowac do kontaktu czy uleglosci, tak czy siak nie chce go. Nie chce tez konfrontacji poniewaz to i tak go nie powstrzyma. 

Jak normalny to wziąść kolege pod rączkę niech mu powie kilka słów ... 

Przed chwilą, Niburdiama napisał:

Dokladnie taki system ma ten moj niechciany adorator.  [...]
Kitek sobie z nim nie moze dac rady. Ja tez nie moge. Tak ze jest potrzebnych jeszcze kilku. 

Nie wiem ta teraz płacze.
To jak to samo to współczuje bo ona jest ok tyle że chora w sensie ma leki ale nie wierze by dziś je brała 

Jak długo z nią jesteś? Próbowałeś już z nią zrywać? Chora w sensie psychicznym ?

1 minutę temu, oinqx napisał:

rzucic taka brutalnie to dobra nauka na przyszlosc nie mozna zyc w iluzji i jakos sobie trza poradzic z porazka i ze nie zawsze mamy co chcemy koorde manipulacje 

serio ryczy. 

1 minutę temu, Muminka napisał:

Jak długo z nią jesteś? Próbowałeś już z nią zrywać? Chora w sensie psychicznym ?

TAK krótko ale ona już widziała ślub. Zaburzenia paranoidalno maniakalne coś tam ale reakcja wskazuje ze chyba leki ma do kitu

6 minut temu, juztowiemy napisał:

Najlepiej jest nie pisać nic odciąć się tylko ludziom satysfakcję sprawia że kogoś zgnoili, a dziewczyna działa pod wpływem emocji w swojej obronie bo ją gnoisz i za 3 mies nie będzie o tobie pamiętała z tą różnicą że jak ktoś o ciebie zapyta to wyśmieje albo będzie rzygać a normalnie by odpowiedziała że nie miała okazji poznać

mówisz? że gnoję?

1 minutę temu, juztowiemy napisał:

nie ośmieszaj cwaniaczku dziewczyny i nie odpisuj nic, sam też jesteś chory tylko leków ci jeszcze nie wynaleźli na twoja głupotę 😄 jeśli ktoś musi płakać to płacze i h.. ci do tego w sumie 😄 dziś płacze jutro nie będzie po jutrze ty będziesz płakał i będziemy się śmiali 😄 

oby. Mnie tylko 1 rzecz obchodzi. Ponieważ jest to osoba chora to chodzi by nie mała jakiś tam głupich pomysłów. A jesli piszesz by bluzgać to idź sobie stąd ok?

2 minuty temu, Niburdiama napisał:

To jest jakis ultimate samiec. Nie spotkalam jeszcze takiego twardziela. Przebil nawet poprzedniego. A historia jest krotka - zobaczyl mnie, byl mily to ja tez bylam. Potem okazalo sie ze rosci sobie jakies prawa i jest zazdrosny o to ze usmiecham sie i rozmawiam z kimkolwiek wiec olewam goscia bo to nie ma sensu. I zaczelo sie. 

A kitek tez ma takie objawy ale ludze sie ze nie przemieni sie w cos takiego. 

oby nie. Taka przemiana to rzadkość

1 minutę temu, juztowiemy napisał:

pewnie że gnoisz jeszcze na forum wywlekasz, normalny człowiek pisze sory nic z tego nie będzie nie widzę tego i nie odpisuje, ty odpisujesz i pewnie jeszcze tak chamsko po 3 godz już się uspokoi po 5 i kolejny dzień i jeszcze ją wku.rwi.asz no tylko podejść i pier.dol.nąć bo po co to robisz nie wiem

jak widziałaś wybrałem pkt 7 czyli napisałem to co tu było i cisza. Ona pisze, że płacze ja czytam i sie zastanawiam nie dlatego, że płacze. Tylko aby to nie było coś gorszego bo z całym szacunkiem ale nie chce mieć kogoś na sumieniu. Dlatego rozmyślam o tym.  Odp na moje pytanie padła i to zastosowałem. Tyle że mi pisze że płacze itp To jak mnie zapamięta mam w nosie. Chodzi by nic sobie nie zrobiła ani w 2 strone. Nie mówie że w białych rękawiczkach bo tak sie nie da ale po prostu. Koniec. Nazwijmy to bez konsekwencji. To był cel posta. Teraz juz i tak jest tylko dyskusja........
a bajek co robię i po co nie twórz bo nie do końca chyba się orientujesz o co chodzi....

8 minut temu, oinqx napisał:

Nie mozna zmuszac jak dobrze zyczysz i obawa ze cos sobie zrobi to moze poinformowac jej rodzicow kogos bliskiego

Chyba śpi bo nie pisze. Nie no chyba są te leki. Wiesz dzwonic to chyba bez sensu bo znowu nadzieja albo jak poprzednik utworzył bajkę a wtedy coś będzie. Sposób jest. Użyto dzięki i chyba czas spać.

10 minut temu, Niburdiama napisał:

Ja sie w tym wzgledzie w ogole nie ucze na bledach bo to juz jest 4 taka sytuacja. I 5 raz juz nie chce mi sie ryzykowac i czaje sie. 

Uczysz sie tylko powoli 

Przed chwilą, BoniBluBubble napisał:

Kolejny adorator? Nie jestem krzyżem świętym. 

Owszem nie jesteś i leżakuj sobie 😄

Przed chwilą, BoniBluBubble napisał:

Żenada. 

I taką Cię zostawię ''nagą'' bez odpowiedzi

Śpij dobrze