Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia 2002

Co mam robić??? Kocham Go NAJBARDZIEJ NA ŚWIECIE!!! ❣💟💞💝💗💖💕💓❤ Proooszę o pomoc...

Polecane posty

Hejjj

Dwa lata temu poznałam chłopaka na kursach zawodowych i się po prostu w nim zakochałam. Kocham go do tej pory, byliśmy ze sobą razem w te wakacje, przez 2 tygodnie, później On ze mną zerwał, bo podobno kochał swoją byłą dziewczynę, ale ja cały czas uważam, że to nie dlatego, tylko dlatego, że ja nie byłam zbyt otwarta, odważniejsza itd. Poznałam ją kiedyś (jak jeszcze byliśmy razem), jest fajna i wiem, że Ona już do niego nic nie czuje i nie wrócą do siebie. 2 - 3 razy się już z nim spotkałam i za każdym razem czułam się, jakbyśmy byli razem. On mnie pierwszy pocałował, a później to już po prostu się całowaliśmy, ale i tak On to robił pierwszy, przytulaliśmy się. Raz złapał mnie za rękę podczas pocałunku. Jak mówił, że chce się spotkać z kolegą, to powiedział, że ja Go JESZCZE nie znam. On zdaje na prawo jazdy i ostatnio, jak u niego byłam, to powiedział, żebym się też uczyła, bo też będę zdawać. Jak wtedy wychodziłam, to przed wyjściem z bloku, pogadałam z nim, On był tak blisko mnie, patrzył mi w oczy, w sumie na ostatnim spotkaniu też czułam, jak czasami się patrzył, a jak ostatnio od niego wychodziłam, odprowadził mnie na przystanek i pocałował - w skroń, nie w usta, ale jednak pocałował, w miejscu publicznym. Jak byliśmy razem i ostatnio, na spotkaniu, to mówił, że widzimy się za rok / 9 miesięcy (chyba wiadomo, o co chodzi) lub mówił, że po skończeniu szkoły wynajmiemy razem kawalerkę. Poznałam jego rodzinę i jego ciocia raz powiedziała, że już znalazł sobie żonę (chodziło o mnie), popatrzyliśmy się na siebie, ale nic nie mówiliśmy. Ogólnie, to mówili, że jestem fajna i w ogóle. Na messengerze raz mi wysłał po rozstaniu ❤, a częściej wysyła 😘 i 😍. Wydaje mi się, że chyba tak się nie zachowują przyjaciele, nie rzuca się takich słów na wiatr i w ogóle. Jak jechaliśmy do niego na działkę, to On czasami ,,śpiewał" mówiąc tylko słowa: kocham Cię. Nie wiem, czy to coś może znaczyć, czy On po prostu chce, żebym to ja zrobiła pierwszy krok, bo się wstydzi lub coś, czy On chce do mnie wrócić, ale chce, żebym się domyśliła lub też zrobiła pierwszy krok (przed naszym związkiem, On mi napisał, że teraz czeka na pierwszy ruch od dziewczyny), czy po tym wszystkim On mnie nadal kocha? Nie wiem, co mogę zrobić, żeby Go odzyskać? Zależy mi na nim jak na NIKIM innym. Jeżeli ma ktoś pisać teksty typu: odpuść sobie lub coś, to lepiej w ogóle nie pisz, bo NIE PRZYJMUJĘ TEGO DO WIADOMOŚCI i tyle w temacie. Będę baaardzooo wdzięczna, jeśli ktoś by mi pomógł, w razie jeszcze jakiś pytań z powodu małej ilości wskazówek lub coś (bo w sumie, to jest tego wszystkiego o wiele więcej do opowiedzienia... 😅), to tutaj podaję swojego e - maila: angelikapawlowska73@gmail.com. Baardzoo proszę o pomoc.

24 minuty temu, Andzia 2002 napisał:

to powiedział, żebym się też uczyła

Jedyne mądre zdanie. Skorzystaj.