Mops. 3 Napisano Wrzesień 17, 2020 Hej ! stosował ktoś tabletki Tenuate? Są jakieś efekty? Jakieś rady? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łaknienie 53 Napisano Wrzesień 17, 2020 (edytowany) Są bardzo szkodliwe (wszystkie rodzaje) dla organizmu Nie nabierajcie się na nie bo możecie być bezplodne Edytowano Wrzesień 17, 2020 przez łaknienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mops. 3 Napisano Wrzesień 18, 2020 E tam ja mam już 7,5 kg mniej .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hamije1460 0 Napisano Wrzesień 22, 2020 polecam Figurena Slim - na bazie naturalnych składników a efekty super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aNIA 0 Napisano Wrzesień 23, 2020 Biorę już tydzień Tenuate. Jestem zadowolona .Apetyt wyraźnie mniejszy. Brzuch płastszy :) Waga mi się popsuła więc nei wiem czy spadło i ile ale widzę wizualnie jakieś efekty. Piję dużo wody i non stop chodzę siku. Z pewnością z 3 miesięczną kurację zrobię . Start :75 Cel: 60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alinka91 3 Napisano Wrzesień 23, 2020 Nie bierzcie tabletek na odchudzanie To najgorsze co można zrobić. Zniszczycie sobie organizm, wyczyścicie portfel a efekt będzie odwrotny do zamierzonego. Wiem, bo sama przez to przechodziłam. Jeśli nie wiecie jak się zabrać za odchudzanie, to poradźcie się kogoś, kto się na tym zna. Ja trafiłam na wspaniałą Paulinę Walczewską i dopiero teraz czuję, że efekty będą długotrwałe. Odchudzanie to poważna sprawdza, trzeba zmienić całe swoje dotychczasowe życie i sprawić, aby te nawyki zostały na zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania G 84 1 Napisano Wrzesień 30, 2020 Ja nie używam żadnych tabletek i chemii. Od kwietnia piję miąższ aloesowy który hamuje łaknienie i reguluje poziom cukru we krwi dlatego nie mam ochoty na słodycze. Od początku już ponad 8 kg w dół. Teraz dodatkowo robię sobie oczyszczanie na bazie aloesu. Masa pozytywnej energii i kg lecą w dół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiskaPiska 0 Napisano Styczeń 24, 2021 Mi osobiście pomogły tabletki z tej strony: schudnijmyteraz.wordpress.com i udało mi się schudnąć 20 kg i to bez efektu jojo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aleksandra Ostaszewska 1 Napisano Kwiecień 23, 2021 Dnia 23.09.2020 o 11:20, aNIA napisał: Biorę już tydzień Tenuate. Jestem zadowolona .Apetyt wyraźnie mniejszy. Brzuch płastszy Waga mi się popsuła więc nei wiem czy spadło i ile ale widzę wizualnie jakieś efekty. Piję dużo wody i non stop chodzę siku. Z pewnością z 3 miesięczną kurację zrobię . Start :75 Cel: 60 Ania, pomóż. Gdzie dostałaś tenaute? Szukam po lekarzach kto mi receptę wypisze. To jak szukanie w stogu siana. Daj znac czy wolisz pisać na priv czy tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach