Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gratkaa

Staranie o dzidziusia :D - reaktywacja

Polecane posty

10 godzin temu, Michalina_ napisał:

😠

Też mam prawie połowę. Który dc u Ciebie?

Mam już wyniki AMH no i są trochę wysokie 😕 ale przy pcos podobno tak może być. Jutro rano mam monitoring i ciekawe co mi powie na ich temat. 

W sobotę bylam zrobić resztę badań z 8 udało mi się wykonać tylko 3 (wyniki za 7dni) z pozostałymi miałam problem bo byłam w dwóch labo i w żadnym ich nie robią. Pewnie zrobię jutro w klinice bo wyczytałam że za jednym czeka się aż 21dni a jak mam podejść do inseminacji w przyszłym cyklu to muszę zrobić w najbliższych dniach:/ do tego wyczytałam że to koszt ok 800zł + 200zł sama wizyta a ostatnio już 400zl zostawiłam i jak tu się nie wściekać jak słyszę że jakaś znajoma wpadła:/

U mnie 15dzien a u ciebie ?

Masakra wydatki niesamowite... a co do wpadki to mam ochote gratulować sukcesu jak komus udalo sie zaliczyc wpade za pierwszym razem 😜

35 minut temu, spelniajac_marzenia napisał:

U mnie 15dzien a u ciebie ?

Masakra wydatki niesamowite... a co do wpadki to mam ochote gratulować sukcesu jak komus udalo sie zaliczyc wpade za pierwszym razem 😜

13dc. Jestem po wizycie jeden pęcherzyk dominujący 19mm dostałam na dziś zastrzyk na pękniecie mam go zrobić o 20 i w piątek kontrola czy pękł 🙂 no i zostawilam dziś 1300zl 😯

32 minuty temu, Michalina_ napisał:

13dc. Jestem po wizycie jeden pęcherzyk dominujący 19mm dostałam na dziś zastrzyk na pękniecie mam go zrobić o 20 i w piątek kontrola czy pękł 🙂 no i zostawilam dziś 1300zl 😯

wizytę miałaś w klinice czy u swojego gin ?

mam nadzieje ze pęcherzyk pęknie i wszystko się uda :)

mi jeżeli sie nie uda w tym miesiącu to zapisze sie na wizytę i poproszę o jakieś wstępne badania

43 minuty temu, spelniajac_marzenia napisał:

wizytę miałaś w klinice czy u swojego gin ?

mam nadzieje ze pęcherzyk pęknie i wszystko się uda 🙂

mi jeżeli sie nie uda w tym miesiącu to zapisze sie na wizytę i poproszę o jakieś wstępne badania

W klinice. Do mojego gin mam się zgłosić jak bede chciała u niego ciążę prowadzić a tak nie marnowac na niego czasu. 

Hej dziewczyny u mnie już skończyła się @ i rozpoczynamy starania! 

Michalina ja zostawiłam za same badania krwi nasienia 1300 zł niestety w klinikach takie są koszty ale czasami warto by później cieszyć się z sukcesu,,,

2 godziny temu, Pdn2019 napisał:

Michalina ja zostawiłam za same badania krwi nasienia 1300 zł niestety w klinikach takie są koszty ale czasami warto by później cieszyć się z sukcesu,,,

Racja. Koszty schodzą tutaj na drugi plan. 

12 godzin temu, Michalina_ napisał:

Racja. Koszty schodzą tutaj na drugi plan. 

Michalina jak się czujesz po zastrzyku ?

U mnie w tym miesiącu jak jeszcze nigdy przytulamy się regularnie co 2 dni ale bez żadnego spinania 🙂 liczę ze ten miesiąc należny do mnie 🙂

25 minut temu, spelniajac_marzenia napisał:

Michalina jak się czujesz po zastrzyku ?

U mnie w tym miesiącu jak jeszcze nigdy przytulamy się regularnie co 2 dni ale bez żadnego spinania 🙂 liczę ze ten miesiąc należny do mnie 🙂

Hej:) dziękuję, czuje się dobrze:) 

spelniajac_marzenia bardzo dobre podejście 💪

Co do przytulanek to pytałam lekarza na pierwszej wizycie, że jak to jest czy że co 2dni czy codziennie no i mówi że co 2 dni a wczoraj jak bylam to na odchodne mi powiedział że teraz codziennie do wizyty 😂

Ja również się dołączam do grupy. Mąż kiepskie wyniki nasienia ma o dziwo badania hormonów ma w normie prawie idealne, u mnie jajniki w porządku a wyszła podwyższona prolaktyna i to bardzo biorę na zbicie a mąż leci na suplementach diety poprawiających jakość nasienia. Mam nadzieję że w końcu i nam się uda co miesiąc jest płacz. A tu 2 lata się staramy. Trzymam kciuki jak za siebie tak i za was. W końcu musi się udać. I się @ zatrzyma 🤣🤣🤣🤣

2 godziny temu, Dziewczyna93 napisał:

Ja również się dołączam do grupy. Mąż kiepskie wyniki nasienia ma o dziwo badania hormonów ma w normie prawie idealne, u mnie jajniki w porządku a wyszła podwyższona prolaktyna i to bardzo biorę na zbicie a mąż leci na suplementach diety poprawiających jakość nasienia. Mam nadzieję że w końcu i nam się uda co miesiąc jest płacz. A tu 2 lata się staramy. Trzymam kciuki jak za siebie tak i za was. W końcu musi się udać. I się @ zatrzyma 🤣🤣🤣🤣

hej, staracie się o pierwsze dziecko ?

2 minuty temu, spelniajac_marzenia napisał:

co tam u was słychać ?

u mnie remont trwa i końca nie widać 

U mnie jest bardzo dobrze. W bloku też mam remont, i cały dzień tylko wiercą 😒 

1 godzinę temu, spelniajac_marzenia napisał:

co tam u was słychać ?

u mnie remont trwa i końca nie widać 

Hej hej 🙂

mnie w nocy zaczęły napierniczać jajniki więc zastrzyk robi chyba swoje 😉

3 godziny temu, spelniajac_marzenia napisał:

jasne 🙂 powiedz cos o sobie 🙂

Hej wlasne dzis byłam u ginekologa i potwierdził ciążę ❤❤❤❤. Starałam się z mężem 1,5 roku ponad az odpuściłam poszlam do nowej pracy i ty takie niespodzianki 🥰🥰🥰 . Nawet się nie nastawiałam na ten cykl i dalam spokój ale zas mi się okres opóźniał pomimo ze mam długie cykle pd 34 do 42 coś mnie tkneło żeby zrobić test i mega szok jak odrazu dwie grube kreski na nim ❤

Mimo bólu piersi nic mnie nawet nie zaniepokoiło ze mogło coś z tego wyjść jestem w szoku 🥰🥰

1 godzinę temu, anda9 napisał:

Mimo bólu piersi nic mnie nawet nie zaniepokoiło ze mogło coś z tego wyjść jestem w szoku 🥰🥰

Gratulacje :) 

15 minut temu, spelniajac_marzenia napisał:

Gratulacje 🙂

Dziękuję 

Hej wszystkim 🙂 byłam o gina w poniedziałek prawy pęcherzyk miałam 21 lewy 16 lekarz kazał mi przyjść w środę dziś mówi że prawy zmalał i czy czułam owulke ale lewy urósł do 21 dał zastrzyk i kazał się przytulać. Nic z tego nie rozumiem czy jest jakaś szansa w tym cyklu jeszcze? 😕

51 minut temu, Michalina_ napisał:

anda9 gratuluję;) 

Kaskaes atakuj drugą połówkę, oczywiście że jest szansa 🙂

Dziękuję 🥰😘

Michalina koniecznie daj znać jak będziesz po wizycie

@ zaczęła mi sie 1 marca i skoczyła 7, przytulałam się 9/11/13/15/17 może cos z tego bedzie, szkoda tylko ze nie mam zielonego pojecia kiedy mam owulacje (kalendarzy pokazywał 16.03) 🙂 dzisiaj przyjeżdża do mnie koleżanka na cały weekend także na razie mam przerwę w przytulaniu

14 minut temu, spelniajac_marzenia napisał:

Michalina koniecznie daj znać jak będziesz po wizycie

@ zaczęła mi sie 1 marca i skoczyła 7, przytulałam się 9/11/13/15/17 może cos z tego bedzie, szkoda tylko ze nie mam zielonego pojecia kiedy mam owulacje (kalendarzy pokazywał 16.03) 🙂 dzisiaj przyjeżdża do mnie koleżanka na cały weekend także na razie mam przerwę w przytulaniu

😍dam znać. 

Troszkę się martwię bo dostałam część wyników i jeden wyszedł dodatni 😕 i fajne jest to w tych klinikach, że mam swojego koordynatora taki łącznik między mną a lekarzem dostałam od niej wiadomość,  że mój gin zaleca konsultacje u reumatologa z wynikami. Ale ja napierw podpytam go na wizycie co dokładnie podejrzewa i wtedy pójdę. 

spelniajac_marzenia  No to cóż mi pozostaje.. trzymam kciuki za Ciebie 🤞✊ no i chyba będziemy podobnie testować:) 

Jestem po. Owulacja potwierdzona do 30.03 dostałam progesteron 2x1 i 30.03 mam zrobić bete. 

czesc dziewczyny, jesli sie staracie o ciaze to wyprobojcie afrodyte smart. powie wam dokladnie czy jestescie plodne czy nie. moze to pomoze.

Dnia 15.03.2021 o 19:06, Michalina_ napisał:

Widzę że trochę Was dołączyło super😊 widzę też że mamy ciążę to daje nadzieję😁 dziewczyny trzymam kciuki i liczę na więcej dobrych wiadomości. U mnie czas na starania się zaczyna chociaż niezbyt się już nastawiam😊

3 godziny temu, Pdn2019 napisał:
Dnia 15.03.2021 o 19:06, Michalina_ napisał:

Widzę że trochę Was dołączyło super😊 widzę też że mamy ciążę to daje nadzieję😁 dziewczyny trzymam kciuki i liczę na więcej dobrych wiadomości. U mnie czas na starania się zaczyna chociaż niezbyt się już nastawiam😊

Pdn2019 no to do dzieła i czekam na dobre wiadomości też od Ciebie 😍

U mnie to zostało już tylko czekać. 

Hej dziewczyny 🙂 

Mam nadzieję, że ujrzycie niedługo na teście dwie kreseczki.

U mnie termin @ początek kwietnia.