Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rescalator555

Jesli kobiety maja kilkaset powodow...

Polecane posty

Gość Edit666
20 minut temu, Rescalator555 napisał:

Raczej przez pryzmat własnych fobii i strachów. Może także pod wpływem propagandy źle rozumianego feminizmu, który ją nazywam feminofaszyzmem lub.w naszych warunkach feminomoherem😱.

Niezle projekcje i urojenia.

Gość Edit666
11 minut temu, Niburdiama napisał:

Cos w tym jest. Moze nie chce stac sie zabawka, wiec ucieka od mezczyzn, ktorzy tylko wspomna o obowiazkach😎

Coż za analiza. 

Gość Rescalator555
2 minuty temu, Edit666 napisał:

Z Razem "znamy sie" bardzo długo i tak. On wielokrotnie tak pisał. Sorry, że wychodzę poza aktualny wątek, bo jesteś nie w temacie.

Znowu zmyślasz Pinokio 👺👺👺

Gość Rescalator555
2 minuty temu, Niburdiama napisał:

Mimo tego wyraznego wyjasnienia spodziewam sie od tutejszych kobiet (z tego topiku) gradobicia 😎

Mi tam nie straszne sztormy 😁.

Gość Rescalator555

Sorry, ale teraz zajmę się żona, której podobno nie mam.Wroce później.

1 minutę temu, _Kirke napisał:

Mam pytanie do ogółu. Czy ta osoba wyżej jest zatrudniona całodobowo przez kafeterię z zakresem obowiązków: "Rozkręcanie tematów i doradztwo uczuciowe"? Jeśli tak, mam nadzieję, że dobrze jej płacą. Jeśli nie - współczuję życia i tego, na co ona trwoni czas swojego życia (to teoretyzowanie w sprawach damsko-męskich, w jakikolwiek temat kliknąć na górze strony, zawsze są jej produkcje). Oraz zmieniam co do niej zdanie - jest szajbuską, ale szajba jest kontrolowana, a kreacja na dzidzię-piernik celowa i świadoma. Wygląda na kobietę w wieku tak naprawdę emerytalnym (co tłumaczyłoby nadmiar czasu na to bicie piany), która z jakiegoś powodu nigdy nie chciała dorosnąć. Dobrze, że forum każdego przyjmie 🙂

Bog jeden raczy wiedzieć co to za twór. Ważne ze reskator poczul się w końcu zrozumiany i po jajku pogłaskany. 

Gdyby 30 dni w miesiącu była możliwość uprawiania seksu, to mogłabym czasem pomarudzić. Ale kilka odpada na okres, kilka na nocną zmianę (a w dzień się nie zawsze da, bo dzieciaki), kilka na zabawianie ząbkującego zgredka. I nawet jeśli będę zmęczona i nie w humorze w dzień, w którym jest możliwość się kochać, to nie odmówię, bo to byłoby znęcanie się 😜 Muszę jeszcze dodać, że mąż zawsze tak się postara żebym nie żałowała "ściągania majtek"😉

2 minuty temu, _Kirke napisał:

Natknęłam się na jej ze dwa posty, które wyglądały tak, jakby na chwilę zapomniała o swojej kreacji na infantylną narzeczoną zmyślonego Kitka. Wyglądały normalnie. Dlatego albo to jakiś celowy projekt albo jakaś babcia-fantastka, owszem żyjąca w wyimaginowanym świecie, która chwilami jednak styka się ze skrzeczącą rzeczywistością.

To projekt jak imtheone. Tutaj każdy troll ma swojego kiciusia lub kicie. 

Gość Edit666
22 minuty temu, Rescalator555 napisał:

Jeśli facet w trakcie imienin teściowej, szepnie swojej żonie, że chciałby ją mieć, to nie znaczy, że oczekuje, że ona natychmiast zdejmie majtki i rozlozy do na stole, zrzucając talerze. Nawet niekoniecznie musi oczekiwać, że zaproponuje szukanie wolnego pokoju, chociaż to może być fajne. Ale to, że odszepnie, że zaraz jak wrócą do domu, albo, że wieczorem, to dosyć naturalne. Nie ma to nic wspólnego z bzykaniem się zawsze, wszędzie i w każdych okolicznościach.

Sorry Res, ale w tej chwili pier/dolisz. 

Pisales o dawaniu na zawołanie zawsze wtedy gdy facet ma ochotę. Czyli "tu i teraz".

Ba! Twierdziles, że jak żona aktualnie nie chce to trzeba ja wziąć sila (czyli zgwalcic).

Nie pisales o dawaniu dupy na zawolanie jako o umawnianiu się na seks i mówieniu "OK kochanie, może później". Może jutro albo pojutrze.

Nie odwracaj kota ogonem. Myślisz, że jak masz nowy nick to ludzie zapomną co pisałeś ze starych, rozlicznych kont? Że zapomną, że mają do czynienia że starym, zaburzonym zwyrolem z obsesja na punkcie rooochania? Pewnie parę nieświadomych gasek nabierze się na te twoje gierki i ugładzone posty z nowego konta, dopoki nie zaczniesz wyzywac ich od suk i peezd (a predzej czy pozniej zaczniesz). A reszta osob doskonale wie z kim ma do czynienia.

Gość Edit666
19 minut temu, Niburdiama napisał:

Pisac mozna tez o Kitku i rozowym pokoiku, co nie oznacza, ze doslownie wyglada jak Kot i pokoj jest rozowy, jesli wiesz co mam na mysli. 

Chyba nie chce wiedziec 😎😎😎

Ja uważam, że ten temat jest przełomowy. Dwójka czubków - mitomanów, tj. Rescalator555  i Niburdiama spotkała się w jednym miejscu i widać między nimi prawdziwe przyciąganie. Moim zdaniem jest duża szansa na romans stulecia 😄

5 minut temu, _Kirke napisał:

Kobieto, przecież ty nie wychodzisz z tego forum 😎 Następnego dnia po moim pierwszym kontakcie z Tobą, ze zdumieniem zobaczyłam, że do świtu pisałaś o mnie posty 😎 Także zdaje się, że czas to jedyne, czego Ci nie brakuje 😉

To że koleżanka napierrrdala postami jak messerschmitt i nawet jej dokładne tego wspołdyskutantów nie trzeba to żadna nowość 😉

Gość Rescalator555
28 minut temu, Edit666 napisał:

Sorry Res, ale w tej chwili pier/dolisz. 

Pisales o dawaniu na zawołanie zawsze wtedy gdy facet ma ochotę. Czyli "tu i teraz".

Ba! Twierdziles, że jak żona aktualnie nie chce to trzeba ja wziąć sila (czyli zgwalcic).

Nie pisales o dawaniu dupy na zawolanie jako o umawnianiu się na seks i mówieniu "OK kochanie, może później". Może jutro albo pojutrze.

Nie odwracaj kota ogonem. Myślisz, że jak masz nowy nick to ludzie zapomną co pisałeś ze starych, rozlicznych kont? Że zapomną, że mają do czynienia że starym, zaburzonym zwyrolem z obsesja na punkcie rooochania? Pewnie parę nieświadomych gasek nabierze się na te twoje gierki i ugładzone posty z nowego konta, dopoki nie zaczniesz wyzywac ich od suk i peezd (a predzej czy pozniej zaczniesz). A reszta osob doskonale wie z kim ma do czynienia.

Nie zmyslaj Pinokio. Pisałem i to nie raz, że facet  powinien mieć seks, kiedy tego zapragnie. Skąd w twoim chorym mózgu wykluła się myśl, że będzie tego pragnął i uprawiał bez względu na miejsce i okolicznosci, na stole u teściowej na imieninach czy w tramwaju, to już nie będę się domyślał, bo jak pisałem, nie chce być psychologiem za dychę. A o tym, że jak najbardziej mozna mu powiedzieć, że później już jutro, to pisałem nawet niedawno. I nawet jedna z bab protestowała, że nie ma obowiązku niczego obiecywać. Chyba masz sklerozę pani Pinokio.

Nie pisałem też o tym, żeby brać żonę siłą, natomiast pisałem, że wyroki za gwałt tzw. małżeński są w tym kraju bardzo rzadkie. Pisałem też, że facet któremu odmawia się seksu, może się do tego posunąć.

O twoich zmysleniach i insynuacjach na mój temat nie mam zamiaru z tobą dyskutować, nie ten poziom. Mogę tylko poradzić to co Niburidiama poradziła wieczornej: pomasuj sobie muszelkę, bo strasznie się dziś spinasz. A co do wymysłów, to nigdy nie zaczynałem ich jako pierwszy, ale jeśli ktoś zaczyna wyzywać marynarza, to niech się nie dziwi, że ten potrafi mu odpowiedzieć pięknym za nadobne 😁.

Gość Rescalator555
28 minut temu, Doktor Siurek napisał:

Ja uważam, że ten temat jest przełomowy. Dwójka czubków - mitomanów, tj. Rescalator555  i Niburdiama spotkała się w jednym miejscu i widać między nimi prawdziwe przyciąganie. Moim zdaniem jest duża szansa na romans stulecia 😄

Taka myśl mogła się zrodzić tylko w organie, który służy ci do myslenia, czyli w twoim siurku, doktorze Siurku.

Ja nie jestem bialorycerzem, szukającym tu romansu, jak ty. Wprost przeciwnie, potwierdzam często, że jestem w szczęśliwym, wieloletnim związku.

Gość Rescalator555
11 minut temu, Niburdiama napisał:

Dokladnie. Wmawiaja swoje wymysly i probuja zrobic z kogos chorego. Ale kto jest chory to jest chory 😎

Im się wydaje, że jak będą wciskać komuś goowno, to w to uwierzy. Uwierzy w to, że zmusil własną córkę do dokonania aborcji, że rozsyłał do kobiet z kafeterii zdjęcia swoich genitaliów,  że w dzieciństwie był molestowany przez wujka Arona, że ma za żonę gumowa lalkę i wychowuje dzieci listonosza i hydraulika, tak jak wszyscy marynarze. I jeszcze uwierzy jacy zaje..isci ludzie piszą na tym forum, w odróżnieniu od braci smalcow. A jak dostaną odpowiedź taka, na jaką zasługują, to podnoszą wrzask.

Gość Edit666
44 minuty temu, Doktor Siurek napisał:

Podejrzewam, ze Res jeszcze długo nie będzie mógł się otrząsnąć z podniecenia i wciąż będzie przywoływał tę osobę jako wzór cnót wszelakich :-D Bo przyznała mu rację.

Gość Rescalator555
2 minuty temu, Niburdiama napisał:

Bardzo dziwi mnie logika tych ludzi z tego topiku, jak gdyby zaden i zadna z nich nie byla w szczesliwym zwiazku z milosci, w ktorym zaspokojone sa potrzeby partnera i partnerki. Nie do wiary. Wyglada na to, ze my nie pasujemy do tego klimatu i stad te ataki, bo odrozniamy sie od reszty...

Ja tam się nie dam, mam gruba skórę. Ale Ty zastanów się, czy potrafisz zachować dystans, być pewna swojej wartości i odpowiedzieć pięknym za nadobne.

Gość Edit666
22 minuty temu, Rescalator555 napisał:

Nie zmyslaj Pinokio. Pisałem i to nie raz, że facet  powinien mieć seks, kiedy tego zapragnie. Skąd w twoim chorym mózgu wykluła się myśl, że będzie tego pragnął i uprawiał bez względu na miejsce i okolicznosci, na stole u teściowej na imieninach czy w tramwaju, to już nie będę się domyślał, bo jak pisałem, nie chce być psychologiem za dychę. A o tym, że jak najbardziej mozna mu powiedzieć, że później już jutro, to pisałem nawet niedawno. I nawet jedna z bab protestowała, że nie ma obowiązku niczego obiecywać. Chyba masz sklerozę pani Pinokio.

Nie pisałem też o tym, żeby brać żonę siłą, natomiast pisałem, że wyroki za gwałt tzw. małżeński są w tym kraju bardzo rzadkie. Pisałem też, że facet któremu odmawia się seksu, może się do tego posunąć.

O twoich zmysleniach i insynuacjach na mój temat nie mam zamiaru z tobą dyskutować, nie ten poziom. Mogę tylko poradzić to co Niburidiama poradziła wieczornej: pomasuj sobie muszelkę, bo strasznie się dziś spinasz. A co do wymysłów, to nigdy nie zaczynałem ich jako pierwszy, ale jeśli ktoś zaczyna wyzywać marynarza, to niech się nie dziwi, że ten potrafi mu odpowiedzieć pięknym za nadobne 😁.

Czy ja pisałam o seksie na imieninach u teściowej czy tramwaju? Opanuj się Res.

Pisałeś, że powinien brać siłą jeśli nie chce dać po dobroci. Nie kłam.

Nie kłam.

I co do jasnej anielki ma do tego fakt czy ktoś jest marynarzem czy piekarzem?

Gość Rescalator555
1 minutę temu, Edit666 napisał:

Podejrzewam, ze Res jeszcze długo nie będzie mógł się otrząsnąć z podniecenia i wciąż będzie przywoływał tę osobę jako wzór cnót wszelakich 😄 Bo przyznała mu rację.

Co ty tam sobie podejrzewasz, to sprawa twojego chorego umysłu. Nie raz przyznawano mi rację na tym forum, tylko te tematy i wpisy podejrzanie szybko znikały.

Rescalator555

ODPOWIEM NA TWÓJE GŁÓWNE PYTANIE METAFORYCZNIE :

Masz babcię, kochasz ją i chcesz by była szczęśliwa - dlatego wybierasz się do niej w od czasu do czasu w odwiedziny - tobie tez to sprawia przyjemność. JAK SIĘ POCZUJESZ GDY BABCIA ZACZENIE OD CIEBIE WYBAGAĆ TAKICH WIZYT CODZIENNIE ALBO NA JEJ ŻĄDANIE ? 

W KOŃCU JEJ SIE TO NALEŻY!!!!!

TEMAT ZAMKNIĘTY

Gość Edit666
23 minuty temu, Rescalator555 napisał:

Taka myśl mogła się zrodzić tylko w organie, który służy ci do myslenia, czyli w twoim siurku, doktorze Siurku.

Ja nie jestem bialorycerzem, szukającym tu romansu, jak ty. Wprost przeciwnie, potwierdzam często, że jestem w szczęśliwym, wieloletnim związku.

Oj. Tak. Podkreślasz to bardzo często.

Jesteś w słodko pierdzącym związku, z kobietą, która nigdy nie miała ci nic wartościowego do zaoferowania oprócz zawartości majtek.

Gratuluję.

Gość Rescalator555
3 minuty temu, Edit666 napisał:

Czy ja pisałam o seksie na imieninach u teściowej czy tramwaju? Opanuj się Res.

Pisałeś, że powinien brać siłą jeśli nie chce dać po dobroci. Nie kłam.

Nie kłam.

I co do jasnej anielki ma do tego fakt czy ktoś jest marynarzem czy piekarzem?

Pisałaś, że "zawsze, wszędzie, w każdych okolicznosciach" . To są przykłady. Jak.ci się nie podobają, podaj inne.

Pisałem, że takie coś może się zdarzyć. Że jeśli nie będzie dostawał, to może wyjść z siebie i wziąć siłą

Dużo. My nie pozwalamy dmuchać sobie w przysłowiową kaszę.

Gość Rescalator555

Oj. Tak. Podkreślasz to bardzo często.

Jesteś w słodko pierdzącym związku, z kobietą, która nigdy nie miała ci nic wartościowego do zaoferowania oprócz zawartości majtek.

Gratuluję.

Co ona miała mi do zaoferowania, to nie twoja sprawa, tak jak nie moja sprawą jest to, co ty masz do zaoferowania swoim facetom.

Gość Edit666
12 minut temu, Rescalator555 napisał:

Co ty tam sobie podejrzewasz, to sprawa twojego chorego umysłu. Nie raz przyznawano mi rację na tym forum, tylko te tematy i wpisy podejrzanie szybko znikały.

Aha. Szczególnie jak odpisywałeś sam sobie z gościa :-D

Gość Edit666
7 minut temu, Rescalator555 napisał:

Pisałem, że takie coś może się zdarzyć. Że jeśli nie będzie dostawał, to może wyjść z siebie i wziąć siłą

Nie pisałeś, ze "może się takie coś zdarzyć" tylko, że ma pełne prawo i że to będzie OK.

Gość Edit666
8 minut temu, Rescalator555 napisał:

Co ona miała mi do zaoferowania, to nie twoja sprawa, tak jak nie moja sprawą jest to, co ty masz do zaoferowania swoim facetom.

Skoro nie moja sprawa to trzeba było o tym nie pisać. Zawsze mogłeś milczeć.

1 godzinę temu, Niburdiama napisał:

Powiedzial facet ktory jest SAM 24/7 na forum 😎

To mocne słowa jak na osobę, która w zasadzie sama do siebie napierrrdala postami na forum do 4 nad ranem, bo wszyscy już dawno wyszli 😄

1 minutę temu, Niburdiama napisał:

Nic mi o tym nie wiadomo 😎

Może wtedy leki już przestają działać... 😉

Gość Edit666
1 minutę temu, Niburdiama napisał:

I ty uwazasz sie za normalna? 

Ej, już się żegnałaś. Może dotrzymasz słowa?

3 minuty temu, _Kirke napisał:

Zaciekawił mnie ewidentnie zmyślony temat i włączyłam się w niego, na zasadzie, czy ktoś się bawi konwencję i o co chodzi, bo widziałam wcześniej podobne Twoje. Za chwilę było jednak już całkowicie jasne, że brak Ci niestety klepki. Natomiast - tak jak mówię - nie będę o tym więcej wspominać, fantazjuj do woli. Tylko nie zarywaj dla mnie więcej nocek 😉

Ej, już się żegnałaś. Może dotrzymasz słowa?

Nie bójcie się dziewczyny, ona jeszcze wyprodukuje z 50 postów do was, w każdym zaznaczając, jak to już się właśnie żegna i już się do was więcej nie odezwie ani słowem 😄😄😄