kasspej 47 Napisano Grudzień 12, 2020 chyba troche ocenianie z góry... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 12, 2020 2 minuty temu, kasspej napisał: chyba troche ocenianie z góry... Przed chwila pisałeś o modelkach ze są puste i nudne kierując się stereotypem soł? Widzisz jak nudne i beznadziejne są twoje prowo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laurittka 143 Napisano Grudzień 12, 2020 Skoro nie potrafi utrzymać ptaka w spodniach =babiarz, to duże prawdopodobieństwo że będzie zdradzał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasspej 47 Napisano Grudzień 13, 2020 11 godzin temu, Laurittka napisał: Skoro nie potrafi utrzymać ptaka w spodniach =babiarz, to duże prawdopodobieństwo że będzie zdradzał gdzie pisało coś o ptaku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasspej 47 Napisano Grudzień 13, 2020 3 godziny temu, Onaj napisał: Statystyki są bezlitosne skąd te dane? link do źródła statystyk jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taki obraz wasz 456 Napisano Grudzień 13, 2020 Przecież one właśnie takiego chcą, więc chyba jednak nie do końca tej teorii się trzymają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taki obraz wasz 456 Napisano Grudzień 13, 2020 1 minutę temu, BoniBluBirdy napisał: A skąd ty możesz wiedzieć czego chcą bo się naczytałeś stron dla inceli i udajesz eksperta. Haha Czyli twierdzisz, że kobiety nie są zainteresowane pewnymi siebie mężczyznami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taki obraz wasz 456 Napisano Grudzień 13, 2020 Przed chwilą, BoniBluBirdy napisał: Ja wiem co oznacza pewność siebie w twoim wydaniu. Ty jej nie masz. Bo gdybys miał to nawet z wyglądem szreka by ci uwierzyły ze jesteś zajevisty. A gdzie ja tu pisałem coś o sobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taki obraz wasz 456 Napisano Grudzień 13, 2020 Przed chwilą, BoniBluBirdy napisał: Tu nie konkretnie. Ale ciagle o sobie piszesz. Ale tu nie, więc po co mnie przywołałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taki obraz wasz 456 Napisano Grudzień 13, 2020 2 minuty temu, BoniBluBirdy napisał: Gdyż mogłam. Oczywiście, nie bronię ci, ale jaki to ma związek z tematem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach