ostatni_czlowiek 4 Napisano Grudzień 14, 2020 Ja jeszcze nie wiem co bedę robił :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Grudzień 14, 2020 Z fagasem i koleżanką spędzam. Bajo jajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glitched 31 Napisano Grudzień 14, 2020 pilnowanie dobytku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glitched 31 Napisano Grudzień 14, 2020 4 minuty temu, agent of Asgard napisał: Mam ochotę każdemu coś pościemniać, by go przesiedzieć w domu. przypominam że najwięcej kradzieży z włamaniem wypada na noc sylwestrowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XXXX 18 Napisano Grudzień 15, 2020 (edytowany) Miałam się z psiapsiółkami wyszaleć, gdzieś tam połazić. A tak to zobaczymy co będzie Edytowano Grudzień 15, 2020 przez XXXX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 15, 2020 Nie na kafe. Obrazie - zmiana planów, wybacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Esox 337 Napisano Grudzień 15, 2020 Od dobrych kilku lat Sylwestra spędzam albo w domu albo w pracy. Nie zawsze tak było. W czasach licealnych i studenckich Sylwestra spędzałem na domówkach- to były imprezy 20-30 osobowe. Zawsze pełna chata ludzi. Piękne to były czasy. Później chodziłem z żoną na huczne bale sylwestrowe. Teraz wolę posiedzieć w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 15, 2020 1 godzinę temu, Esox napisał: huczne bale sylwestrowe. Podziwiam, nie znoszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Grudzień 15, 2020 Niby miałbym gdzie iść, ale chyba wybiorę granie w grę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rubia 22 Napisano Grudzień 15, 2020 Ze znajomymi w camperze, zachodnie wybrzeże Szkocji, ale czy dojdzie do skutku, nie wiadomo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 15, 2020 7 godzin temu, ElitexD napisał: Niby miałbym gdzie iść, ale chyba wybiorę granie w grę No i widzisz. Tu marudzisz, a tu wybierasz granie. Masz jak masz, bo robisz jak robisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiaYuko 95 Napisano Grudzień 15, 2020 Moje plany to dom, znajomi, a nowy rok jezioro, las i spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiaYuko 95 Napisano Grudzień 15, 2020 7 minut temu, Qwerty82 napisał: Ja też od 1.01. planuję wyjechać na kilka dni już od dawna marzę o urlopie Ja też mam wolne tyle, że jużż ż od świąt ale nigdzie nie wyjeżdżam, bo wszystko co chcę mam po wyjściu z domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Grudzień 15, 2020 22 minuty temu, Electra napisał: No i widzisz. Tu marudzisz, a tu wybierasz granie. Masz jak masz, bo robisz jak robisz Ogolem takim 100% przegrywem nie jestem, bo niby mam jakiś znajomych i od czasu do czasu się z kimś spotykam. Ale ja się czuje gorszy niż wszyscy dlatego czasem wybieram takie granie np Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 15, 2020 1 minutę temu, ElitexD napisał: ja się czuje gorszy niż wszyscy Od terapii jest Agent. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 15, 2020 14 minut temu, Qwerty82 napisał: Od terapii czy od diagnostyki? 15w1. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach