Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Electra

W jakich okolicznościach chciałabyś/chciałbyś poznać Ukochanego/Ukochaną?

Polecane posty

Pytam serio. Oaza, bo jesteś żarliwym katolikiem? Dicho, bo lubisz zabawę? Na kursie tanecznym, bo kochasz taniec? Popuśćcie wodze fantazji 😅

Zacznę pierwsza jako autorka tematu. Samochód zdechł na ruchliwym skrzyżowaniu. Godziny szczytu, więc każdy pospiesznie omija, ale nie On. Nie wiedząc komu idzie z odsieczą podchodzi zapytać czy może pomóc. Samochód spychamy na pobocze, a On proponuje podwózkę. Grzecznie proszę o podwiezienie do pracy, gdyż spieszę się. W drodze rozmawiamy. Okazuje się, że mamy wiele wspólnych tematów, wrażenie, że znamy się od zawsze. Ja zaczynam zdanie on je kończy, ja chce go o coś zapytać i on robi to w tym samym czasie... Iskry i porozumienie. Na koniec pytam czy mogę mu jakoś odwdzięczyć się za pomoc. Przyznaje, że wspólna kawa byłaby dla niego ogromną przyjemnością. Bach☕ Już każdą poranną kawę zaparza mi już tylko On🥰

Zawsze chcialam poznać w szkole, ale nie mialam szczęścia. Wszędzie gdzie trafilam było więcej bab. Nieliczne okazy mężczyzn albo były zajęte albo srodze wybrakowane. A w szkołach artystycznych większość to pedzie (bez urazy Bennie)

7 minut temu, Onkosfera napisał:

Zawsze chcialam poznać w szkole, ale nie mialam szczęścia. Wszędzie gdzie trafilam było więcej bab. Nieliczne okazy mężczyzn albo były zajęte albo srodze wybrakowane. A w szkołach artystycznych większość to pedzie (bez urazy Bennie)

Nie żywię urazy, bo to prawda.

1 minutę temu, BoniBluBirdy napisał:

Wygon mnie na kopach

Z oddziału miłości są często niesamowite, moim zdaniem jesteś romantyczna babko.

Przed chwilą, BoniBluBirdy napisał:

To mówisz że warto się zamknąć? Nie znam żadnych ciekawych historii. Wszystkie są typowe i banalne.

Warto, darmowe wakacje i zakazana miłość.

14 minut temu, Electra napisał:

Z Was tacy romantycy jak z koziej dupy waltornia 😩

Tak? Dobra, to w trakcie straszliwego trzęsienia ziemi, gdy będę się już osuwala w stronę przepaści, wówczas pochwyci mnie mocarna łapa mojego ksieciunia na białym koniu, wyciagnie mnie wpół omdlałą za fraki na siodło i powlecze do swojej jaskini sado maso, ukrytej na szczycie najwyższej góry. Pasuje bardziej?😏

5 minut temu, BoniBluBirdy napisał:

Sanatorium miłości 

Najlepsza jest miłość z zakładu karnego. 

15 minut temu, Bennie1 napisał:

Najlepsza jest miłość z zakładu karnego. 

Każdemu życzę miłości. Recydywie, wariatowi, zaborczemu okazowi, pustakowi, ruuchaczowi, biednemu i głupiej. Każdemu.

4 minuty temu, Niby normalny napisał:

CHyba tylko ja potraktuje to pytanie na poważnie .

Miałem sporo marzeń jakbym, chciał spotkać swoją miłość.

często wiążące się z bohaterstwem.

1. kiedy stoje na dachu budynku i jakaś dziewczyna stoi na krawędzi budynku i  mówi mi że życie jest bez sensu nikt jej nie kocha i chce skoczyć,a ja w ostatnim momencie ją ratuje. Ona się pyta mnie dlaczego ją uratowałem?, a ja jej mówię że jest piękną dziewczyną, i szkoda byłby gdyby zgineła, ona patrzy mi głeboko w oczy i przytula się płacząc.

Alternatywną wersją może być kiedy pyta sie dlaczego ją uratowałem ? a ja mówie jej bo akurat w tym miejscu jest mój balkon a mi się nie chce go sprzątać i przesuwam ją kilka metrów w prawo by spadła na balkon somsiada  😀

2. Kiedy ratują ją przed zbirami którzy chcieli ją zgwałcić (miałem już podobne sytuacje ale usłyszałem coś w stylu wypierdalaj, poradziłabym se sama 😕)

3. miałem wypadek zapadam w śpiączke, trafiam do szpitala, i jest ze mną na sali pewna bardzo samotna dziewczyna która nie ma przyjaciół,rodzina odwiedza ją bardzo rzadko i zaczyna czuć więź łączącą mnie z nią.

zawsze czuła presje spotykając się z chłopakiem przez co uciekała z randek.Ale przez to że nie mogłem się ruszyć zaczeła traktować mnie jak swojego chłopaka, po miesiącach spędzonych w szpitalu coraz bardziej sie do mnie przywiązywała i odważyła się wreszcie mnie pocałować.

Ja w tym momencie się zbudziłem, ona nie wiedziała co powiedzieć i tak o to rozpoczyna się wszystko od nowa.

Same dramatyczne okoliczności, Nibynormalsiu. Trudno będzie to wygenerować...🙄

4 minuty temu, Niby normalny napisał:

Alternatywną wersją może być kiedy pyta sie dlaczego ją uratowałem ? a ja mówie jej bo akurat w tym miejscu jest mój balkon a mi się nie chce go sprzątać i przesuwam ją kilka metrów w prawo by spadła na balkon somsiada  

Padłam 😝🙈

3 minuty temu, Niby normalny napisał:

nawet kaspejowi ? czy przemowi ?

Wierzę, że miłość (prawdziwa, nie chora czy toksyczna tylko taka pełna akceptacji i wyrozumiałości) odmieni każdego. Wierzę, że Kaspej spotka kobietę która mu powie "Ni chuuja nie zapłacisz za moją kawę! I nie myśl sobie, że jak ją wypijemy to możesz liczyć na ślub bez intercyzy. I żeby było jasne - Ty idąc tu zdarles buty i ja też - jesteśmy kwita!" i wtedy yeb- po Kaspejku 😚 A Przemo? Na erotycznym portalu spotyka koprofilke i duup- love forever. Tak, im też.

4 minuty temu, Elciaa29 napisał:

Na komendzie 🙂

A jakieś szczegóły? Że co? Zatrzymują Cię za seks napaść w parku, a on skuwa Cię w kajdanki i mówi "Pokaż co chcialas mu zrobić. Wizja lokalna niedoszłego przestępstwa". 😂

6 minut temu, Niby normalny napisał:

raczej sporo facetów chce być bohaterem, dla swojej wybranki może z tego to wynika 🤔

Pewno, ja też miewalam takie dramatyczne fantazje z porywającym, acz nieco kiczowatym finałem, ale kurde, rzeczywistość skrzeczy. Gdzie te wszystkie możliwości? Gdzie był mój wyśniony i jedyny, gdy byłam samotną dziewczyną, gdy chcialam skakać z dachu, gdy mnie napadł zboczeniec? W duupie był a romantyczne okoliczności trafily się w przasnych warunkach...

7 minut temu, Electra napisał:

A jakieś szczegóły? Że co? Zatrzymują Cię za seks napaść w parku, a on skuwa Cię w kajdanki i mówi "Pokaż co chcialas mu zrobić. Wizja lokalna niedoszłego przestępstwa". 😂

A dlaczego to ja mam być ta zła ? I to jeszcze za seks napaść 😂 było nie brać na poważnie tego co pisałam do kaspeja

3 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał:

Ja wiem gdzie możesz się zatrudnić! Na SORze w szpitalu! Żadna ci nie ucieknie 😄

Ratownika medycznego biorę w ciemno, serio🤩

10 minut temu, Elciaa29 napisał:

A dlaczego to ja mam być ta zła ? I to jeszcze za seks napaść 😂 było nie brać na poważnie tego co pisałam do kaspeja

A że Ty ta policjantka? 😎 Hahaaaaa😏 Rewizja osobista się marzy! "Ma Pan niebezpieczne narzędzie przy sobie! Ojej, nie zarekwiruje bez amputacji" 😎

1 minutę temu, Electra napisał:

A że Ty ta policjantka? 😎 Hahaaaaa😏 Rewizja osobista się marzy! "Ma Pan niebezpieczne narzędzie przy sobie! Ojej, nie zarekwiruje bez amputacji" 😎

Mmmm rewizja osobista 😎 Pałka policjanta.

2 minuty temu, Bennie1 napisał:

Mmmm rewizja osobista 😎 Pałka policjanta.

Starałam się być subtelna w tym zboczkowaniu, a Ty yeb- kawa na ławę... To znaczy tonfa w dupę 🤦‍♀️

Przed chwilą, Electra napisał:

Starałam się być subtelna w tym zboczkowaniu, a Ty yeb- kawa na ławę to znaczy tonfa w dupę 🤦‍♀️

Ja się w tańcu nie pier;dole. 😆

Wszystko mi jedno, może mi nawet skasować auto na niemieckiej autostradzie. Byleby obyło się bez poważniejszych uszkodzeń ciała. 😈

3 minuty temu, Niby normalny napisał:

zawodem faceta 

Ratownik medyczny to stan umysłu. Misja. Posługa. Ktoś taki z automatu musi mieć dobre serce. Ciężka, niedoceniona praca.

Przed chwilą, Niby normalny napisał:

Albo odwrotnie, ma pani nielegalne substacje, proszę położyć ręce na ściane i szeroko rozstawić nogi a ja panią przeszukam 😏

Fantazje związane z policją zawsze są na miejscu.

5 minut temu, Bennie1 napisał:

Ja się w tańcu nie pier;dole. 😆

Z tym patykiem w dupsku to jedynie możesz robić za kukiełkę, a nie odstawiać fokstrota🤫

Przed chwilą, Electra napisał:

Z tym patykiem w dupsku to jedynie możesz robić za kukiełkę, a nie odstawiać fokstrota🤫

Na tym świecie nie ma rzeczy niemożliwych.